Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, rendelt-e mostanában hazánkba valaki vapemaster.eu oldalról?
Nikotinos alapot és aromákat szeretnék, csak jó lenne, ha meg is érkezne.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, rendelt-e mostanában hazánkba valaki vapemaster.eu oldalról?
Nikotinos alapot és aromákat szeretnék, csak jó lenne, ha meg is érkezne.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Márciusban rendeltem tőlük!! Minden rendben ment!!
én múlt hónapban vettem minden ok volt megy az olal normálisan
Jaj de jó.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sziasztok!Rendelt valaki mostanában a vapemaster.eu-oldalról már a most januárban megemelt áru 100mg/ml nic-ból?A lejárati dátum érdekelne.Köszönöm!
Szia!! Január 10 körül kaptam tőlük csomagot !! Akkor még nem volt változás!!
Szia!
Nincs feltüntetve a címkén a lejárati dátum (legalábbis az eddig rendelt termékeken nem láttam).
Szerk.:
Nemrég értem haza, és bekukkantottam a fagyasztóba. Rosszul emlékeztem, van lejárati dátum a címkén.
Az igazság az, hogy ez engem hidegen hagy, nem igazán foglalkoztam vele soha.
Legfőképpen az érdekel, hogy ne legyen kellemetlen, büdös szaga, a színét tekintve pedig egy kis sárgásbarna árnyalat nem zavar.
Azt elfelejtettem írni ,2026-os lejárati idővel!!
Akkor ez most nekem is új, bár mostanában nem rendeltem onnan.
Köszönöm @Paska és @John !Kb két hete fogyott ki nála a nic készlet,és már a kb 30% -al emelt áru készlet szavatossági ideje érdekelne.Nekem is volt rajta mindig szavatossági idő.
Amit most januárban átvettem 2026 március a szavatosság ideje!!
Igazad van!! Én még december végén rendeltem, ha jól emlékszem, 9900 körül volt!! Csak január 10 körül kaptam meg!! Most néztem az ára tényleg kb 30% -al emelkedett!!
Na igen, ilyen a kereslet kínálat törvénye…minél több kedvelt lelőhelyet bír megadásra az állam annál magasabbra kúszik majd az ára. A kumulus szitu még nem is lett beárazva, csak a szlovák shopok
Igen,abból én is rendeltem,9990ft/dl-ért 2026.03 lejárattal,de azután kifogyott a készlet,és az új készlet már 30%-al drágább 12990ft/dl , na ennek az új készletnek érdekelne a szavatossági ideje.
Értem!! Abban sajnos nem tudok segíteni!!
Szervusz @macgywer !
Ma rendeltem az emelt árasból, pár nap és megmondom mikori lejárat. Egyébként hülyeség a lejárati idő ! A nic. oxidálódik, és ezáltal veszít az erejéből, gyengül, sárgulással jelzi, ez fény és oxigén (levegő) hatására aktiválódik, de megromlani nem fog…
Feltéve ha pg alapú!..mert azért a vg tud romlani. De bármelyiket is alufóliába tekerve mélyhűtőben érdemes tartani.
Én speciel csak annyi pg-t használok amiben a nic van és gond nélkül hozta eddig a telet a 96% vg-s liquid a B80-ban
Ok,köszönöm!Várom!
Szervusz @Zsolt68 !
Még soha nem vettem VG. alapút ! Csakis 100% PG. Nem véletlen rakják alapból PG bázisba.