Valamikor a tavasszal rendeltem az aromamesterről 100 ml 100-as nikotint, amiből 30-40 ml megmaradt
Hűtőben tároltam, de így is lett egy halvány rózsaszínes/barnás színe, illetve van egy kis szaga is.
Most mivel nagy karácsonyi aroma beszerzés előtt állok, ismét kellene rendelnem nikotint.
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ez még felhasználható e, vagy rendeljek inkább frissen?
Illetve ti hogy szoktátok tárolni a nikotint hosszú távon?
Sziaszok!
Úgy gondoltam,felèlesztem ezt a tèmát,hátha valakinek vaper pályafutása során volt dolga ilyen,vagy ehhez hasonló nikotinnal.
Nos ami a színèt illeti,ahogy láthatjátok is,rózsaszínű.Ez mèg önmagában nem is lenne gond,viszont a szaga,hát leginkább talán a gázolajèhoz tudnám hasonlítani.
Mit gondoltok róla?
Hű, ez pont nem az a műfaj, ahol fogod a blokkot és visszamész reklamálni a boltban. A “Szívd el nyugottan!” kijelentés túl nagy felelőtlenség lenne bárki részéről.
Volt már, hogy besötétedett egy árnyalatot a boosterem, rózsaszínű lett, de büdös soha nem volt.
A “gázolaj szag” viszont eléggé intenzív tántorítóerővel hatna rám, így olvasva elég ijesztőnek hat. Valószínűleg megválnék tőle vérző szívvel…
Igen, ha üzemanyagnak még nem elég jó, lehet hogy nem éri meg
Ha enyhe, akkor meg elhatározás kérdése. Legelső ismert nic adagom nagyon halványan édesvízi halszagú volt. Töményen. Ott szerencsém volt, a színe stimmelt.
Jó közelről, beleszippantva, kérdés hogy relatíve mennyire büdös…miben volt tárolva, esetleg műanyag flakon? Ezek jutottak még eszembe, átvehetett-e illatot.
Illetve @John , kis szellőzés után is TDCI?
Van a “laborillat” meg van a “dögkút” jelleg, tényleg nem mindegy.
Bár úgy is te fogsz dönteni.
Nekem a tőponty szagot eliminálta a bekeverés, még a vanília sem lett Pangasusios mignon.