Nemrég járt itt a fórumon egy borász srác,ő azt állította ,bővebben is kifejtette ,már nem tudom megmondani melyik témában hogy a vg áll el tovább.
ha ez igaz akkor az egész vape világ rábaszott
Nem büdösödik olyan látványosan a vg
Én is úgy tudom, a vg romlandóbb.
De mindig mondom, hűtőbe, a nic meg fagyasztó.
Már akinek be engedi a főnökség
hát, akkor megkell enni azt a bélszínt és a helyére pont befér …persze mindezt úgy, hogy a “főnökség” ne lássa
Na szóval, tegyünk egy kis világosságot, a témával kapcsolatban ! Az alapokat soha nem tároltam hűtőben, szépen a bárszekrényben pihennek sötét helyen, télen nyáron. Sem 30 fokos melegben, sem téli időszakban nem volt probléma egyik alaplével sem. Általában 4 litert rendelek, már több mint 13 éve, és egyszer sem romlott meg. Akkor romlik meg, ha bele van piszkálva nem steril dologgal. Ezért én csak kifele öntök a flakonokból, soha nem nyúlok bele semmivel… Ennyi ! Béke !
Ez rendben is van…bár én biztos ami sicher az alapot is hűtőbe rakom ha van erre hely ott, de tényleg nem fontos
A csirkefarhátol nem férek oda a bélszínhez…
Szia Atis !
Én pont így járok el … nekem csak a 100 as Nikotin van a fagyasztóba… ( Azt még az accony is megengedni)
Szervusz @tibor_balogh
Jól jársz el ! Magam is így teszek !
Szia Atis!! Én is úgy teszek mind te, alapok a szekrényben!! Azt nem tudom jó vagy sem, de a fagyasztóban is csak a bontatlan nick van!! Ha már megbontottam, csak a szekrényben van az alap mellett!! Még nem volt baj vele!! Mondjuk ami a fotón van az az utolsó 100ml-es most már csak 30ml-esek vannak a fagyasztóban!!Csak azokat rendelek!!
Szervusz Tibor !
Ma már fel lett töltve a raktárkészletük. Számolgattam , osztottam szoroztam, a 30 mililiteres az drágább lett volna, mint a 100 mililiteres, megvártam amíg feltöltötték a készletet. Gondolkodtam a 10 milis 20-ason is, de azzal sem lettem volna bentebb.
Viszont azt gondolom felezek a bevitelen 1 mg. ra, onnan már nem lesz nehéz kihagyni !
Igen egy kicsit drágább, de úgy gondoltam, ha bármi történik, valamiért romlik, akkor csak 30ml se megy tönkre!! A következő keverésnél én is 1 ml nic vel kevesebbre keverem, próbálom lejjebb szorítani!!
Nagyon kíváncsi leszek , mi lesz ennek az üldöztetésnek a vége… A nagy szabad árumozgás… Meg a még nagyobb adók …
Én is!! Próbálok bizakodni, de nem tudom!!
Az a baj ez senkinek nem biznisz, hogy vape-lünk , mi az , hogy nem akarunk megdögleni, nem fogy gyógyszer, nem fogy a nikotin tapasz, ami senkit sem szoktat le, nem fogy a cigaretta… és még sorolhatnám napestig.
Ez teljesen igaz!! Mi mit akarunk az senkinek sem számít, ebben a nagy demokráciában!!
Pedig van rengeteg lélegeztetőgép, hát senki nem szorul rá?
Szervusz @Robertcapa !
Még szerencse…
És be is van dugva a hűtő a hálózatba? Fontos!
Az új alapok elvannak egyelőre az R-kéjen, letakarva egy fekete hullazsákkal.