Floravita PG/VG tárolás

Sziasztok!

Olvasgattam a fórumot, és sokan ajánlják a floravita oldalról való PG és VG rendelését. Ezelőtt vaping undergroundról rendeltem alapleveteg decemberben, elején fel se tűnt, de olvastam hogy több embernek is volt alapszaga. Nos, megszagoltam és nálam is jelen van minimálisan, szóval inkább kivágtam a francba. Jól tettem, ugye?

Másik kérdés, a floravitarol rendelt PG és VGt hogyan érdemes tárolni? Hűtőben volt tárolva a VU s alaplé.

7 kedvelés

Szia ! Én szerintem elég neki egy napfénytöl mentes hely … Egy szekrényben tökéletesen el van .

8 kedvelés

Én az erkélyen fogom, amíg hideg van, aztán hűtőben. Pláne a vg-t. Biztosra megyek.

De szobahőmérsékleten is el kell állnia elvileg 1+ évig.

9 kedvelés

Nem árt neki az, ha éjjel vagy, nappal pedig plusz van? Ugye a hőingás

4 kedvelés

Köszi! Hidegben gondolom azért tovább eláll, mint szoba hőmérsékleten, vagy tévedek?

5 kedvelés

Az erkély a fal közelében jól elsimítja a hőingást szerintem. Ugrálhat -2 és +10 közt szép lassú átmenettel. (Kb olyasmi van). Utána meg hűtőbe velük. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szerintem nem kell ezt túl gondolni … Gondolom úgy sem 50 litert vettél :joy: szekrénybe be és nem lesz semmi bajság vele … Finom édes nektár marad

7 kedvelés

Mindkettőből 1 litert rendeltem :slight_smile:

Lehet én gondolom túl, de ez a vaping undergroundos alaplé szag nagy undorral fogott el, ezért inkább biztosra megyek :joy:

Remélem ennek nem lesz semmilyen alap fura szaga, bár nem láttam rá panaszt itt a fórumon.

7 kedvelés

Nekem nem is engedné be az accony a hűtőbe … Azt csak Zolinak szabad otthon …

6 kedvelés

Értem. A VG egyébként érzékenyebb a külső hatásokra (hőmérséklet, fény) mint a PG?

5 kedvelés

Akkor hidegebb és fényvédett hely, ennyi. :slightly_smiling_face: Nyáron 28 fokos szobába csak pár kész levest tartok.

5 kedvelés

Mindent értek :joy: Köszönöm :slight_smile:

5 kedvelés

Nálam szerintem igen … Mert mindig azt érzem egyre kevesebb :joy:

4 kedvelés

Igen, érzékenyebb. (Növényi glicerin ugye). A Pg sokkal toleránsabb.

4 kedvelés

Ebaktam, nem kértem engedélyt :pleading_face:
:joy:

3 kedvelés

Szia!! Én csak szobában szekrényben tartom!! Soha nem volt vele gond!!

6 kedvelés
7 kedvelés

Az baj akkor se Pi… Se kaja :joy:

2 kedvelés

Nikotint a fagyasztóba be rakhatom … Ennyi a hűtőben a részem :joy:

4 kedvelés

Köszi!

5 kedvelés