Nincs olyan, hogy valós…17-en szar.
A levegő is számít…
Nincs olyan, hogy valós…17-en szar.
A levegő is számít…
Egyébként nézz már rá arra a tekerésre, mennyi fém van benne? 54 watton tudod mit szoktak hajtani? Nézzél ra a saját dl cuccaidra, harmad annyi fém van benne…a heating sourface 2x nagyobb, ahhoz elég lesz 54 watt?
A quad core claptonomban? Abban is van ennyi
Te is 2x8 tekerést használsz?
Nem, abból 2x7-et használtam a Dead Rabbit drip-be.
Valahol még fent is van itt a kép talán.
Akkor nem tudom hogyan jött ki ez a tartomány, de most ki kell vinnem a kutyát, szóval nem fogom megfejteni.
Menekülj csak, gyáva kukac
Nézd, én mindig a tartományt nézem, mert a levegőzés és a gőz hömérséklet is számít, szóval hiába írja ki ez a szar, hogy nekem mi a jó, azt majd én tudom, szóval kb az aljától kell indulni és úgy felfelé. Ahol meg jó…ott jó.
Ámmen
1.22 ohm-ot 34 wattal hajtom igaz 3.5 airpinnel
Amin egy kívülre felszerelt ventillátor hajcsa befelé a léget
Azért írtam, hogy ezek a 54 watt azt kész, ezek nem érdekelnek, mert semmit sem jelentenek, a tartományt szoktam nézni mit ajánl, de az is csak arra jó merre kell indulni, aztán meg a tank, a levgőzés és az ízlés határozza meg hol a jó, szokták is mondani, hogy önmagában az ohm nem jelent semmit.
Van aki elvan 30 wattal, más meg ugyanazt 50-el hajtja.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Nagyon jó fejek vagytok! :3
Meg próbálom 5 tekerèssel talán az mèg nem húzza szèt a coilt nagyon. Be állítom a levegőzőhöz ami a 2 torony közt van nem rakok bele sok vattát hogy kényelmesen legyen a coilban és nem tömködöm le az aljára ha így sem működik meg válok tőle…
Szia. Bocs a késésért!
60wattnál 0.19ohm nál most èget mintha meg halt volna a sima mash es porlasztóm olyan íze van meg marja a torkom… Valakinek mèg valami pro tipp?
Ugyan ez a huzalom van annyi különbséggel hogy 3-28/36