Sziasztok.Van valakinek tapasztalata a Vapefly Allberich 2 kazánnal?
Szia, sajnos nekem van Venni szeretnél vagy neked is van egy?
Problémás? Mert kinézetre, felépítésre, deckre nekem tetszetős. Csak nem birtoklom.
Barátságunk már az első napon elmélyült, amikor pár slukkal sikerült fél tanknyi liquidet “felhörpintenem” és átmosni vele a számat… Ezt sikerült javítanom (nem, nem vattázási probléma volt), de még így sem az igazi, “furán” viselkedik a levegőzése is. Szóval olyan mellékes tank, időnként használom azért, ha hirtelen megkívánok egy bekevert lötyit de a többi tankom épp foglalt más ízzel.
Szóval ez inkább rossz levesek gyors selejtezésére jó
Ja és igen, én is ezért vettem meg. Nekem is tetszik kinézetre (talán ez a fő ok hogy nem vágtam ki az ablakon az első héten), egyszerű a tekerése, könnyű hozzáférni a deck-hez, youtube review (Vaping with Vic) halálra dícsérte. Csak hát (én hülye) utólag kezdtem blog-os és fórumos véleményeket keresni (amikor szenvedtem vele), és elég sok “szép ívesen repült a kukába” végeredményt olvastam. De én nem adtam fel , az már más kérdés megérte-e a sok kínlódás vele…
Akkor ez nekem való. Tanksuttogó vagyok
Mire?
Bármit meghallgatok ami a vépeléssel kapcsolatos, és nincs rá szükséged!!
Hát mostanában a Berserker V2-t csak rakosgatom jobbra illetve balra.
Én meg még a b3- is!!
Köszönöm a segítséget hanyagolom akkor.dead rabbit mtl lehet jobb választás marad
Szerintem nem rossz döntés!!
Ha gondolod szívesen elküldöm neked, próbálni!! Ha tetszik megegyezünk valamibe, ha nem vissza küldöd!!
Elég sokan panaszkodnak rá
Nekem csak simán nem jött be!! Szerintem a Deat ízre sokkal jobb!!
Azért is maradok inkább a döglött nyúlnál
Esetleg még egy Ammit 25, ami elfekvőben van, de az DL, ezen kívül a testemet tudom felajánlani
Dl az nem az én világom!! Kipróbálni szívesen elküldöm!! Aztán majd lesz valami!!