Mtl kazán dilemma/Zsebből szájba

Halihó.

Megint én! :sweat_smile:

Szeretnék megpróbálkozni az mtl kazánokkal is. Nem volt még nálam egy sem eddig.

Nem teljesen új az építős téma. Volt jópár építős cucc már a kezemben, de mtl rta még egy sem.

Nézegettem őket és arra jutottam, hogy ezek tetszenek egyelőre.

Albreich mtl rta

Brünhilde mtl rta

Dead rabbit mtl / mtl 2

Arra lennék kivi, ki mit ajánlana első mtlnek.

Fontos lenne, hogy a lehető legjobb ízvisszaadása legyen. Persze, tudom hogy ez szubjektív, de érdekelnek a véleményeitek!

Meg persze ajánlhattok is.

Beszéltem már @Akyno66 kollégával egyről, amitől megválna, de azt mondta kezdésnek ő nem ajánlaná.

6 kedvelés

A legtöbben úgy is a Dvarw MTL FL clont fogják ajánlani … Ezért én bedobok két másik nevet

Itt a vaperinán árul a kolléga egy
https://vaperina.cc/t/exvape-expromizer-v4-bubble-glass/65259?u=tibor_balogh

A másik amiről mindig jókat hallok az a
Bishop mtl RTA

6 kedvelés

Ezt a V4-et vedd meg, íz-gőz jó, a felső levegőzés miatt folyni sem fog. Nekem van belőle 2, meg vagyok elégedve vele. De van itt olyan, aki 6-ot pörget egyszerre. :rofl:

Szerk. @tibor_balogh megelőzött.

9 kedvelés

Bár már az expertek felsorolták, amit én használtam és bevált:
Pandora MTL RTA V2
Bishop MTL RTA
Albreich MTL RTA V2

6 kedvelés

Arra a V4-re én ráugrottam :grin:

De ha @Pingusz úgy érzed megvennéd, akkor lemondom és átadom a lehetőséget, én tartalékba terveztem megvenni :wink:

7 kedvelés

Dvarw MTL FL klón kezdésnek teljesen megfelelő, jó ízvisszaadás, üzembiztos működés, hülyebiztos összeszerelés, vatta takarékosság. Plusz van egy demó szettem (egy airpin, egy tankszekció) itthon, ami már a fiókban pihen pár hónapja, postában, és egy köszönömben akár meg is tudom számítani… :wink:

10 kedvelés

Nyugodtan @SiD_SiDoCiOuS az az igazság, hogy nem tetszik. :grimacing::face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Nagyon köszönöm. Tetszik a törpicsek is. Be kell szerezzek egyet. @Akyno66 fenttart nekem egy modot, ahoz szeretnék valami méretben is hozzá illő kazánt.

Azért néztem a Hildát, mert az nem olyan kicsi. Kriemhild-re lenne amúgy az mtl. :grimacing:

5 kedvelés

Én Dead Rabbit MTL 2- vel kezdtem.

Elég könnyen építhető, soha nem “sikerült” elszúrnom. Ízekben szerintem erős közepes, azóta már volt szerencsém jobb tankokhoz ezen a téren.

szerk.: csak gyümos cuccokkal próbáltam, nem tudom hogy dohány/desszert fronton mire képes.

8 kedvelés

Azon a mod-on minden MTL kazán kicsi lesz .. a Brunhilde is csak maximum magas .. ( nem ismerem az RTA-t személyesen ,de azt olvastam ,hogy nem kezdő barát , nem a legegyszerűbb RTA)

6 kedvelés

Alkatrészek fillérekért vannak a tengerentúl hozzá. Jelezd, ha érdekel, küldöm.

8 kedvelés

Teljesen egyetértek Arpee val!!!

6 kedvelés

Azt sosem fogom viszont megérteni, ha valaki olyan kazánt ajánl, amit sosem használt !!

6 kedvelés

Attól még ,hogy nem használta attól még képben lehet a véleményekkel .. és próbálhat segíteni .. vagy is próbálok :joy: valszeg azon kevesek közé tartozom aki mindent is elovas itt és elég sok emberrel beszélget erről vagy arról .. , ha valamit személyesen nem is tapasztaltam meg , de olvasok róla 100 pozitív hiteles véleményt itt azoktól akiket itt megbízhatónak ismertem meg akkor én speciál simán teszek ajánlást

Ezen ez után sem fogok változtatni

8 kedvelés

Akkor legyen chutulu artemis vagy hauster . :rofl: Volt mind kettő . :roll_eyes: Mtl nem az én világom. De ajánlom.

6 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

(a szerző törölte a bejegyzést)

1 kedvelés

6 kedvelés

Nem megsérteni akarlak!! Csak az én véleményem!! Én nem írok véleményt egy dl kazánról sem, hiába olvasok róla bármennyit az számomra hiteltelen!! De ez is csak az én véleményem!!

6 kedvelés

Akkor megláttad!!:grin:

4 kedvelés