Ezt a V4-et vedd meg, íz-gőz jó, a felső levegőzés miatt folyni sem fog. Nekem van belőle 2, meg vagyok elégedve vele. De van itt olyan, aki 6-ot pörget egyszerre.
Dvarw MTL FL klón kezdésnek teljesen megfelelő, jó ízvisszaadás, üzembiztos működés, hülyebiztos összeszerelés, vatta takarékosság. Plusz van egy demó szettem (egy airpin, egy tankszekció) itthon, ami már a fiókban pihen pár hónapja, postában, és egy köszönömben akár meg is tudom számítani…
Nagyon köszönöm. Tetszik a törpicsek is. Be kell szerezzek egyet. @Akyno66 fenttart nekem egy modot, ahoz szeretnék valami méretben is hozzá illő kazánt.
Azért néztem a Hildát, mert az nem olyan kicsi. Kriemhild-re lenne amúgy az mtl.
Azon a mod-on minden MTL kazán kicsi lesz .. a Brunhilde is csak maximum magas .. ( nem ismerem az RTA-t személyesen ,de azt olvastam ,hogy nem kezdő barát , nem a legegyszerűbb RTA)
Attól még ,hogy nem használta attól még képben lehet a véleményekkel .. és próbálhat segíteni .. vagy is próbálok valszeg azon kevesek közé tartozom aki mindent is elovas itt és elég sok emberrel beszélget erről vagy arról .. , ha valamit személyesen nem is tapasztaltam meg , de olvasok róla 100 pozitív hiteles véleményt itt azoktól akiket itt megbízhatónak ismertem meg akkor én speciál simán teszek ajánlást
Nem megsérteni akarlak!! Csak az én véleményem!! Én nem írok véleményt egy dl kazánról sem, hiába olvasok róla bármennyit az számomra hiteltelen!! De ez is csak az én véleményem!!