Mtl kazán dilemma/Zsebből szájba

Halihó.

Megint én! :sweat_smile:

Szeretnék megpróbálkozni az mtl kazánokkal is. Nem volt még nálam egy sem eddig.

Nem teljesen új az építős téma. Volt jópár építős cucc már a kezemben, de mtl rta még egy sem.

Nézegettem őket és arra jutottam, hogy ezek tetszenek egyelőre.

Albreich mtl rta

Brünhilde mtl rta

Dead rabbit mtl / mtl 2

Arra lennék kivi, ki mit ajánlana első mtlnek.

Fontos lenne, hogy a lehető legjobb ízvisszaadása legyen. Persze, tudom hogy ez szubjektív, de érdekelnek a véleményeitek!

Meg persze ajánlhattok is.

Beszéltem már @Akyno66 kollégával egyről, amitől megválna, de azt mondta kezdésnek ő nem ajánlaná.

6 kedvelés

A legtöbben úgy is a Dvarw MTL FL clont fogják ajánlani … Ezért én bedobok két másik nevet

Itt a vaperinán árul a kolléga egy
https://vaperina.cc/t/exvape-expromizer-v4-bubble-glass/65259?u=tibor_balogh

A másik amiről mindig jókat hallok az a
Bishop mtl RTA

6 kedvelés

Ezt a V4-et vedd meg, íz-gőz jó, a felső levegőzés miatt folyni sem fog. Nekem van belőle 2, meg vagyok elégedve vele. De van itt olyan, aki 6-ot pörget egyszerre. :rofl:

Szerk. @tibor_balogh megelőzött.

9 kedvelés

Bár már az expertek felsorolták, amit én használtam és bevált:
Pandora MTL RTA V2
Bishop MTL RTA
Albreich MTL RTA V2

6 kedvelés

Arra a V4-re én ráugrottam :grin:

De ha @Pingusz úgy érzed megvennéd, akkor lemondom és átadom a lehetőséget, én tartalékba terveztem megvenni :wink:

7 kedvelés

Dvarw MTL FL klón kezdésnek teljesen megfelelő, jó ízvisszaadás, üzembiztos működés, hülyebiztos összeszerelés, vatta takarékosság. Plusz van egy demó szettem (egy airpin, egy tankszekció) itthon, ami már a fiókban pihen pár hónapja, postában, és egy köszönömben akár meg is tudom számítani… :wink:

10 kedvelés

Nyugodtan @SiD_SiDoCiOuS az az igazság, hogy nem tetszik. :grimacing::face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Nagyon köszönöm. Tetszik a törpicsek is. Be kell szerezzek egyet. @Akyno66 fenttart nekem egy modot, ahoz szeretnék valami méretben is hozzá illő kazánt.

Azért néztem a Hildát, mert az nem olyan kicsi. Kriemhild-re lenne amúgy az mtl. :grimacing:

5 kedvelés

Én Dead Rabbit MTL 2- vel kezdtem.

Elég könnyen építhető, soha nem “sikerült” elszúrnom. Ízekben szerintem erős közepes, azóta már volt szerencsém jobb tankokhoz ezen a téren.

szerk.: csak gyümos cuccokkal próbáltam, nem tudom hogy dohány/desszert fronton mire képes.

9 kedvelés

Azon a mod-on minden MTL kazán kicsi lesz .. a Brunhilde is csak maximum magas .. ( nem ismerem az RTA-t személyesen ,de azt olvastam ,hogy nem kezdő barát , nem a legegyszerűbb RTA)

7 kedvelés

Alkatrészek fillérekért vannak a tengerentúl hozzá. Jelezd, ha érdekel, küldöm.

9 kedvelés

Teljesen egyetértek Arpee val!!!

6 kedvelés

Azt sosem fogom viszont megérteni, ha valaki olyan kazánt ajánl, amit sosem használt !!

6 kedvelés

Attól még ,hogy nem használta attól még képben lehet a véleményekkel .. és próbálhat segíteni .. vagy is próbálok :joy: valszeg azon kevesek közé tartozom aki mindent is elovas itt és elég sok emberrel beszélget erről vagy arról .. , ha valamit személyesen nem is tapasztaltam meg , de olvasok róla 100 pozitív hiteles véleményt itt azoktól akiket itt megbízhatónak ismertem meg akkor én speciál simán teszek ajánlást

Ezen ez után sem fogok változtatni

10 kedvelés

Akkor legyen chutulu artemis vagy hauster . :rofl: Volt mind kettő . :roll_eyes: Mtl nem az én világom. De ajánlom.

7 kedvelés

7 kedvelés

Nem megsérteni akarlak!! Csak az én véleményem!! Én nem írok véleményt egy dl kazánról sem, hiába olvasok róla bármennyit az számomra hiteltelen!! De ez is csak az én véleményem!!

6 kedvelés

Akkor megláttad!!:grin:

4 kedvelés

Nem is bántottál meg . Csak nem értettem , mert szerintem véleményt egyszer sem írtam . Mindig korrektül oda írom , hogy nem használom ,de nagyon jó véleményeket hallottam róla ..

Véleményezni egy adott tankot az én olvasatomban teljesen más .

Nem vagyunk egyformák , de ettől szép az élet .

6 kedvelés

Uh Huh Yes GIF

5 kedvelés