Az írásra.
Én google drive excelben csináltam egy táblázatot, számol pg/vg arányt, aroma %-ot, nikotin mennyiséget, meg kommentelhetem a véleményemet, bármikor visszanézhetem, elérem telefonról, otthoni/munkahelyi gépről.
Nekem ez tűnt célszerűnek.
Szerk: a bekevert cuccokat ne nézzétek, próbálkoztam össze vissza
Ez igen! Kimaxoltad a keverés dolgát! Gratulálok!
Köszönöm
Kedves Kinga!
Ennek van valami neve?
Ha nincs, szerintem úgy illene hogy
te legél a “keresztanya”
Csak hogy tudjunk mire hivatkozni.
Tisztelettel
Nagyon profin nyomod
Ez lesz a vaperina’s dream.
Elvetemult.
Hogy őszinte legyek, és mert nem szoktam más tollával ékeskedni, én is úgy tanultam ezt a receptet, viszont már módosítottam rajta. Nem saját találmány, eszembe nem jutott volna, ha rajtam múlik. Én 2 max 3 összetevős aromákat szoktam önállóan gyártani. Hivatkozhattok rám is ezügyben, de mondjuk nekem Ispy javaslata jobban tetszik.
Keverek is este egy Vaperina’s Nightmare of Hild Street-et
Na jó van már… Nem csak a távollétnél számítanak ezek… Itthon is meg tapasztaltam. Napok óta egy feltöltött készletet hordok. Amúgy ahhoz is hozzá lehet szokni, hogy nem 4 ízt viszek magammal hanem csak 1-et. Ott volt tartalékban minden, de annyit nem ért az egész, hogy cseréljek Még így sem, hogy elő volt készítve 3 tank tekerve vattázva…
Viszont itthon. Ráérek, de fáradt vagyok, nincs türelmem Megépítettem mára, amit gőzölnék. Valami balus sikerült, mindegy, hogy mi.
Nagyon nem volt kedvem előről kezdeni De milyen jó, hogy ott vannak az előkészített tankjaim Kezdem érezni, hogy az egyik legjobbak közé tarozik, ha van tartalékba előkészített tank, vagy csak előre készített tekercs
Szia Kata!
Már megérkezett?
Mi a véleményed róla?
Eddig bírtam várni, csessze meg a Lidl
Szia!
Persze, megérkezett, csak játszani nem volt még sok időm vele, ezért nem akartam idejönni hazudozni.
Amit viszont mégis sikerült eddig beleraknom, az itt javasolt 2x9 perc után tisztának tűnt.
Nekem a mérete pont jó. Nem túl hangos, kezelni meg egy óvodás is tudná.