Sziasztok!
Igazából mindig is szépen egy helyre össze akartam rendezni a cuccaim nagy részét hogy ne kelljen mindenért ide-oda futkosni egy sima építés közben
Nézegettem a Vape stand-eket viszont számomra megfelelőt nem sikerült találni.
Szóval megcsináltam ezt a gyönyörűséget az IKEA jóvoltából
Kíváncsi vagyok ti hogyan tároljátok a cuccaitokat
(A hosszabbító kábelét meg majd holnap lecsatornázom chill)
Én valami szép fa dobozt akarok majd csinálni a cuccoknak, a lötyin kívül abba bele fog férni minden cuccom. De most, istenem, holnap rendet kell raknom.
Hogy tárolom hát egy része a hűtőben kifejezetten erre van hűtőm , egy része a számítógép asztal alatt és rajta , és ami még kelhet az a táskámban mert több időt töltök munkában mint otthon
Épp ma beszéltem a faterommal, h kellene már egy nagyobb valami mint ez itt, mert nem férnek már a cuccaim. Így lesz egy másfél méteres szekrényem, több polc lesz benne, majd lesz róla kép is ha kész lesz…jelenleg ez van …
A háttérben lévő káosz a lányom műve.Sorry.
A sárga szürke doboz csak az enyém.
A többi cipős dobozban,meg szerteszét.A lényeget ez tartalmazza.(tankok, huzalok,szerszámok)
Mondhatni hosszú szavatossági ideje van az alapnak és az aromáknak de akkor is van egy normál hő közege amin tárolni kell őket . A bizonyos lejárati idő után is továbbra is jó ezt valahol @Vaperina_Kinga is írta és kifejtette egy cikkben. Ezt alá is támasztom érvel és tapasztalattal is.