Érdekelne, hogy ki hogyan, miben, hol, milyen formában tárolja a vape cuccait? Ez most egy komoly kérdés, mert szeretném a saját káoszomat rendbe rakni, ehhez kéne némi útmutatás
Esteleg vásároltatok vagy készítettetek különféle állványokat, tartókat, rendszerezőket. Ötletek és főleg fotók jöhetnének persze csak ha vannak. Vagy mindenki ömlesztve tartja a dolgait, mint én?
UI. Nincs túl sok helyem és akkor finoman fogalmaztam
Így néz ki A POLC, amikor rendben van. De általában nincs.
Alatta a becsukós részben (egy csomó egyéb dologgal egyetemben) ott van mindenki doboza a tartozékokkal, a keverős cuccok, podhoz porlasztók, ilyesmi. A kamrában pedig még1 adag lé/aroma/nikotin/alap, egy dobozban.
Tekerni azon a kis üres helyen szoktam állva, mint a lovak.
Azt a kis szerszámbeleszúrókát a Kumulus-on szerintem 25 euro (vagy 50?) feletti rendelés esetén ingyen utánad dobják.
Gépek, épp nem használt tankok,löttyök polcon. A többiek elegáns cipősdobozokban( jól jön a gyerek a háznál- tőle lízingelem a dobozokat). Kényes dolgok mélyhűtött állapotban pihennek
F@sza Azt gondoltam, hogy itt majd dobáljatok a fotokat, én meg szét irigykedem az agyam. Az a baj, hogy én nem szeretem azt az állapotot, ami nálam van, mégis az van
A dohányzóasztal alá vettünk három tárolót amiből egyet kisajátítottam. Ebben vannak a tankok és modok dobozai illetve minden egyéb cucc amit épp nem használok.
Szia hát ez gyenge már bocsika :)Az informatikus asztla mindent visz :A legjobb amikor rendet rakok és semmit nem találok egy hétig vagy tovább.
A rend = az anarhival
Át kell ereszteni egy winzip-en
(Dejóis az, amikor indulsz egy cipősdobozzal…aztán a végén külön vape szekrény meg 2 fiók, meg a családi hűtőgép 30 százaléka)