Sziasztok.
Én még az Evod nevű pálcikával kezdtem. Sokan szidják pedig szerintem nagyon szuper cucc. Mikor átálltam ég és föld volt a cigi meg az Evod. 18mg-os dohányos kész liquideket vásároltam. Akkor még helyi vapeshopokban. Az ott uralkodó hangulat, megfizethetetlen volt. Az Evod-dal 2 hétig elég volt a 10ml liquid. Ezt a mennyiséget ma már 1 nap alatt elszívom, sőt talán többet is. Mikor én átálltam akkor sok EÜ gondom volt, de amint kezdett javulni az állapotom, rájöttem milyen baromi király ez a vape dolog. Így hát hamarost jött a következő egy max 10 wattot tudó Eleaf Istick mini egy üvegszálas porlasztóval működő Kangertech Protank-al a tetején. Az üvegszál annyiszor beégett és olyan váratlanul, hogy jött is egy komolyabb a Kangertech K-box szett. Szép volt, jó volt, de szart se tudott a cucc, azt is rosszul. Ezt csak mai fejjel tudtam konstatálni, ott és akkor épp lefostam a bokámat tőle. A Kengertech-en gyárilag Subtank mini volt. Ahhoz gyárilag tartozik egy RBA. Addig nézegettem amíg az a 2 gyári pori el nem használódott. Megjegyzem a Kanger porit akkoriban bírták jó 3 hetet. Aztán jött a tekerés. Visszamentem a boltba, megtekerték nekem, majd adtak cuccokat is. És a másodikat már én tekertem. Teljesen egyedül, és mikor kiderült, hogy működik is az maga volt a mámor. A Kanger mod maradt, de vettem rá egy Melo2-es tankot. RBA-val persze. Aztán jött a VTC mini a GT1-el. Közben már tátott szájjal néztem a vape oldalakat. Elkapott a dolog, iszonyatosan… Vettem én mindent, olyat ami nem is kellett csak hadd lássam, nézzem, csináljam, legalább 1x. És mehet tovább. Majd pár cuccal később meglett a kedvenc párosom. Egy Istick TC60 rajta egy GT2-vel. Ekkor már kísérleteztem saját ízekkel, illetve mentem a gyümölcsös és desszert vonalra. Végül a desszert lett a nyerő. És ez mai napig így is van. Ritka ha én gyümit pöfékelek. A TC60-GT2 páros sokáig megvolt, de közben jöttek próbaképpen dripperek, mert megláttam a vapeshopban a szomszéd sracnál aztán mondom mi a franc??? Vitte a drippert, mert a haverokkal kóstolgatták egymás liquidjeit. Huuu de jó lenne, ha nem kéne fanyalogva szívnom a nem tetsző ízeket. Így jött a dripper kórszak. Volt vagy 4, aztán megálltam. Hát ez nem jó… Úgyhogy ismét vissza az RTA-khoz, és akkor már a 2 akkus modokra vadásztam, de becsuszott egy 3 akkus is, az RX2/3 ami annyira jó volt, hogy 1.5 évig maradt is. Arra már DL-t pakoltam. OBS Engine, Wotofo Serpent mini, Bellus, Bellus V2, meg pár olyan aminek most nem jut eszembe a neve. Később jöttek modok, két állandó modom volt, a Tesla Nano 120w és a Tesla WYE. Ezek maradtak, bármi történt maradtak mert imádtam őket. Közben tankok jöttek-mentek, pár mod is járt nálam. Kialakultak vaper barátságok, elkezdtünk egymásnak szivességeket tenni. Szóval alakult minden. Kezdtek olyan modokat gyártani amik már számomra is szerethetőek voltak. És kezdtem megtalálni az igaziakat. Akkoriban nem volt megállás. Szinte havonta cserélgettem a cuccokat. Ma már csak azokon a holmikon gondolkodom el, hogy talán jó lenne nekem ami valóban innovatív és izgalmas tud lenni. De persze ahogy már a kezdetektől fogva is tettem és ez most is így van, figyelem a piacot. Mikor mi jön ki. Tulajdonképpen azt hiszem én 2 generációváltást is átvészeltem Vape téren. Volt amit abban a pillanatban rosszként éltem meg, de végül mindenhez tudtam alkalmazkodni, mindenbe képes vagyok beleszokni. Átállásom fő célja az egészségem volt. De ma már sokkal-sokkal többet jelent.