Na akkor mint ha most lennél fiatal melyik kellene az ami büdös vagy jó illatú keserű vagy édes? A kormány 6 évvel ezelőtti húzása vissza vetette a számot nem? Mert sokan úgy voltak én nem rendelek nem keverek.
Ezek szerint, mindenkinek megvan mindene!
Én is már csak szopókát rendelek, meg aromákat!
Szerintem ilyet nem nagyon lehet összeállítani néhány tucat vélemény alapján. Figyeltem a topic-ot. Szerintem is kevesen vagyunk a mi szájízűnkkel, hogy megéljen egy bolt. Segítség, de nem ebből fog megélni. Az is igaz, hogy biztosan meg vannak a forrásai, beszerzési helyei, ahol, amiket olcsóbban tud beszerezni. Abból élhet meg igazán. Egyszerű a következtetés. Amit tudna kínálni abból ki kell szűrni azt ami biztos bukó, ne próbálkozzon árulni, és a listájából erősíteni, amit el tud adni. Nem a tejszínahab a lényeg a tetején, amit pl mi is szeretnénk. Marketing, piackutatás, nem egy csoport kívánsága… Én pl nem tudnám megmondani, hogy mik lenne a termék kínálat 80 %-a legalább, ami biztosan megy és nem olyan, amit biztosan megvennék. Ezt így tuti nem lehet csinálni. Ezt csak sejtem, de egy jó web üzletnek sincs biztos több ezres készlete aromákból sem. Viszont biztos olyan partnerei vannak, akiktől rendelés esetén azonnal be tudja szerezni, ami kell. Készletet tartani csak utána fog tudni ha már látja, hogy mi megy… Ez nem feltétlen egy csoport kívánsága… Van neki listája vagy bármi, amiben lehet segíteni, lehúzni, kipipálni dolgokat?
Ti vagytok az elsők akit kérdeztem és pont azért mert már van bőven tapasztalatotok és izlésetek.
Rajtatok kívül papíron 78 emberrel beszéltem rongyosak az ujjajim meg a szám és a lábam ja és Facebookot kerültem eddig . Szlovák oldalon is megy a felmérés nem a csak ti vagytok.
Ja lista van vezetve kérdőjelezve, kihuzva, átirva, pipalva, meg jegyzéssel tűzdelve
Az tök jó akkor, biztosan alakul Jó kis lista lehet akkor Egyébként meg így belegondolva nem keveset fáradozol vele, eléggé becsülendő kitartásod van hozzá
Nekem nincs nagy tapasztalatom, de Atmos Lab, ELF, meg PJ Empire biztos legyen a listán
Alapokból mi lenne listás? Engem pl érdkelne alternatív alap mint pl az Unica PG Free. Ez eléggé bejött
Kellék listát küldtem már és aroma listát ami ezeket tartalmazza :
Antimeter
Atmoslab
A&L (nem az összes vagy 8-10 van mentolos és csak sweet kivitel)
Alcarlo dohányos egyéb ízel
Copy cat
Cat club “snv longfill” deszert jelleg
Coffe mill
Chill pill
Dinner lady “snv shortfill” desszert jelleg
Don Cristo snv
Full moon
Flavor art
Flavoruit
The gantla Man club prémium márka
Juorney
Imperia
Vapehaus
Egoist
Vepy
Mother Milk
Vampire vape van előkevert, aroma és shortfill
TPA
Inaware
Pj Empire snv longfill dohányos egyéb ízel
Nasty juice
V by Black
(jelzem ez egy keményen leszűrt lista ÖSSZESEN 146 ember személyesen és családtagjaik, haverok, barátok nem számolva ) hogy mi lessz azt nem tudom 4 et fixre tudok Antimeter, A&L, Full Moon, Vampire vape.
Alap az Born or DIY amit javasoltam minden kivitelben amiben kapható speciel nem tudom, hogy lesz e kimért
Kár, hogy az ELF nincs benne, az eléggé jó cucc. Viszont azért lehet választani ezekből is Csak 4 fix van ezek közül? A többi sorsa az kérdőjeles?
Nem sok alapot próbáltam, használtam eddig, de ezt sem Ez milyen? Az szimpi, hogy a PG-VG be van keverve, nem nekem kell összeönteni, jó ilyen szempontból az biztos
@Balazs_Samu_Nagy írta a két alapot de sajna mivel ultrabiot nem tud onan szerezni ezért ez a másik választás . Ne tud meg mennyit rohangasztam utána mire Milán kolágámat kérdeztem aki még dobott 250/250 alappal jó azt nem mondom hogy magában labor kurulmenyek között lett mérve de kevertem belőle (50/50) nekem édesebbnek tünik vele a Ragnarok
Ílyen nincs…
Szerkesztői hiba írkalva vagyon az hibádzik aki bekapcsolva hadja a t9-et (kiválló akart lenni) nem értem mért adja a szavakat az okos teló
Ilyen márka sincs.
Köszönöm faters milk volt eredetileg Twisted flawors
Hát a nagypapi krémje és a nagymami szósza után én már semmin sem lepődök meg.
Mothers Milk és Fathers Milk-el összeáll egy komplett család.
Dédnagyapu hamutalcája origo kapadohány
ezt itt hagynám
Tudtam én.
Oké solub körül megy amúgy is a beszérzési gondolkodás