Vape bolt születik segítségetekkel. Segítsetek!

A világot nem, de az én ízlésemet simán :sweat_smile:

1 kedvelés

Milyen ízekre vágysz? milyen gyártótól?
Ahogy az elején listára fel :grin:

1 kedvelés

személy szerint jöhetne pár jó féle aroma mint pl a gentlemen club,vape house aromai stb stb.:grin::blush:

1 kedvelés

Konkrét listát lehet ide vagy nekem küldeni . Ha van valami szíved vágya mi legyen a boltban nyugodtan jöhet vatta, huzal, tank, gép, aroma.

We Need You Credit Union GIF by Rivermark Community Credit Union

2 kedvelés

Atmos labok mehetnek. :wink:

Ilyenek is pl :stuck_out_tongue:

Vandy Vape huzalnak én személy szerint örülnék. Minőségben számomra az hozza a legjobbat, 28ga-s SS-t használok, de az Ni80-as Superfine MTL Fused Clapton is kelendő. Vapefly Cotton Cloud’s vatta, de a Coil Master Pro Cotton-t is szerettem. Aromákból nincs konkrét kedvenc márka, bár a Cloud’s of Lolo-nak örülnék, meg mondjuk a Journey-nek, az aromáknak és az s’n’v-knek is, párat még szeretnék megkóstolni ezekből. Ámbár még ott van a…

• Crazy Lab
  • Al Carlo
  • Capella
  • Inawera
  • TPA
  • Coffee Mill
  • Diner Lady
  • Bubble Island
  • A&L
  • KTS
  • Chill Pill
  • K Flavour
  • Dr. Fog
    …amik számomra nem okoztak még csalódást.

De szerintem az újaknak is örülnénk, mint pl. a Fairy Tale.

Hardware ügyileg meg nemtom, azt hiszem nincs kedvenc tank vagy mod márkám, jöhetne minden ami most is elérhető. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

hát ez szar szerintem…

Oda van írva hogy az a lutri bolt :grin:

Vandy Vape huzalok, sok sok aroma, SnV, 300/500ml bekevert alapok! :grinning:

• Angolo della Guancia
  • Azhad’s Elixirs
  • La Tabaccheria
  • TNT Vape
  • Vapehouse
  • Egoist
  • Omerta
  • Journey

UI: Még sok sok dolgot tudnék, de elfáradtam a sok pötyögésbe! :sweat_smile:

4 kedvelés

Lehet szkeptikus vagyok,de nem hinném,hogy a jelenleg itt lévő 30 ember fogja eldönteni,hogy egy szlovákiában lévő bolt,mivel töltse meg az üzletét. Ötletek persze nem baj,hogy vannak,csak realitása nem sok. Onnan fog rendelni,ahonnan olcsón tud. Olyat,amin van haszon. Bocsi,de nekem ez a véleményem. De természetesen nagyon drukkolok,hogy minél nagyobb legyen a kívánságok,és a valóság közötti átfedés.És itt nagyon nem arról van szó,hogy lenézném az itteni 30 embert.

3 kedvelés

Ez érthető. Ahogy látod és ahogy vélekedsz tőlem sem áll távol. Megkértek tehát segítek. Én megkérlek titeket , hogy segítsetek. Ha jó a vége akkor jó nem lehet csak kofola a boltban :grin: vagy mint a lutri boltban kitudja mi. Én amikor beszélgettünk vissza mentem vittem magammal be ért aromákat A&L, Big mounth, Full moon, Antimetert, Toxic-ot. Ezekből lehet csak kettő lehet az összes márak lessz. Pénteken megyek még addigra meg jön neki az elő kevertek. Akkor még visszek zanza, cat club, Tnyvps, revolution Virginia, zazo. Te is azt árulnád ami jó és tetszik nem ? Aromák meg a gépek amik fogósak.

Ki kell próbálni az aromákat neked tetszik másnak nem és fordítva. Nem egy aroma paradicsomot akar az ember elsőre. :grin:

Eladni azt tudja, amire igény van, bármennyibe is kerül. Hiába olcsó ha nem kell senkinek. Nem 30 ember dönti el, de beleszámít. Még párszor 30 ember és abból már látható lesz valami a kereskedő számára. Szerintem jó, hogy megpróbálja felmérni, hogy mire van igény.

Ott a pont jár a mosolygó 5-ös :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Munkahely mai legviccesebb válasza mindegy csak mentol és mentolos legyen :grin:.

Na szeretném meg kérdezni ha már rta klón és eredeti tank akkor melyik ? Mert lesz klón és lesz eredeti !! :grin: (Nem csak ti vagytok a felmérési csoportban de azok akiket kérdeztem főbb kép dl vonalat mondták és nem lettem kisegitve a gyártói kategóriákkal dead rabbit, Zeus, és társai :unamused:)

1 kedvelés

Drágaság van és lesz, de a tömeggyártott tankokat/modokat olcsósítani, az átverés kategória.
Pl.: A iStick Pico egy ár/érték világbajnok, a klónja egy hulladék. Megveszed, eldobod.

Az egyedi gyártású, a széles tömegeknek megfizethetetlen high-end tankok másolásában látok fantáziát, kipróbálod, megérted, megtetszik és majd egyszer veszel igazit. Vagy nem tetszik és elengeded…

Az az érzésem, hogy klónból is csak a drágábbik lesz kevésbé csalódás mentes, de hosszú távon az eredeti visz mindent. Mert, amit még szoktam mondani: - Nem azért lesz olcsóbb, mert nyilván jófejek.

3 kedvelés

Nem a hulladék kategóriába akkar belle menni és klónok téren nem a tömeg gyártot smok, Zeus ecetere darabok. Hanem by ka, hussar, fev, skyline, Kf, dwarv, alpha. Amúgy azt nem értem ha pl egy brunhilde 15-20k közt van az minek másolni de egy zeust végképp minek :thinking:

2 kedvelés

Természetesen az általános tömeg rta-k lesznek :grin:

Kicsit most mellé beszélek illetve kérdeznék​:grin:

Szerintetek már ekkora lenne a vaperek mennyisége, hogy ennyi boltot eltartson?
Lehet költői a kérdés csak kíváncsi vagyok.