Ma beszereztem életem első RTA tankjat. Büszke vagyok magamra mert sikerült elsőnek jól megépíteni. Még csak a gyári Superfine mtl fused clapton(Ni80) 0.7 Ohm coilal próbáltam. Vettem mellé egy tekercs Superfine mtl fused clapton(KA1) huzalt, majd az lesz az igazi próba, hogy szépen megtekerni .
Akinek van ilyen tankja az milyen huzalra és vattara esküszik hozzá? Minden építő jellegű dolgot szívesen meghallgatok még nagyon az ismerkedős szakaszban vagyok az RTA dologgal.
Én nem vagyok klepton fan, szálhúzal, ss vagy kanthal, 28 vagy 29 ga, 5-7 tekerés, kész.
Mióta a Bp Mods vattát használom, megváltozott az életem, szivesebben ülök le tankot újratekerni:
Kapható 2,5 és 3,0mm vastagságban.
Nem mellesleg az összes kritériumnak megfelel, amit számonkérnél egy jó vape vattától.
Evvel abszolút egyetértek @Balazs_Samu_Nagy, semmi pepecselés nincs vele, vágod és már teszed is a 2,5 és 3,0mm tekerésekbe, élmény vele dolgozni!
Cotn Threads vattát vettem hozzá mondván kezdésnek jó a cipofuzos, de pont nem ment át a gyári tekerésen így olló lett a vége meg egy picit le kellett szedni belőle, de eddig ez is remek ízeket ad. Mindenképpen kipróbálom amit, ha megyek haza akkor veszek is egyet.
Na bakker! Megint vehetek valamit! Mikor azt hiszem megvagyok nyugiba, mindig toltok egy infót! Kipróbálom, ha találok