Sok boldog torta -ot kívánok!!
Boldog Thortát, @Vaperina_Kinga Kinga
(Még ijesztően sokat )
…ha ez a tortanap nem lenne már a sokadik, talán még most is kint cigiznék az erkélyen…de szerencsére nem így lett és ezért a tudásért örök hála Neked!
- Még sok boldog tortanapot @Vaperina_Kinga!
Kedves Kinga
Boldog èvfordulót kívánok!
Ès mèg nagyon-nagyon sokat itt a Vaperinán is.
Boldog évfordulót kívánok!
Én csak elfogadom, hogy mindenkinek más tetszik, mert mindenki egyedi. Ez így is van jól.
Köszönöm szépen mindenkinek. Jut eszembe, az oldal 4-én volt 4 éves. Jól el lett felejtve. Na de majd ha 5 éves lesz bepótoljuk…
Boldog évfordulót Neked!
Köszönjük a mindenre kiterjedő részletes beszámolót! Több külföldi tesztet és véleményt is megnéztem, és végül úgy döntöttem kipróbálom a készüléket. Én inkább mtl-ezek, és arra valóban nem ez a legideálisabb rba. Nekem az 1,5-ös AFC is nagy, és a kazántér is túl nagy szerintem.
Viszont mivel ez egy teljes mértékben boro-kompatibilis eszköz, vettem hozzá egy Monarchy (klón) rba-t, és így valóban tökéletes mtl. Mehet bele szálhuzal, és páralecsapódás sem igazán keletkezik a házon, nem annyi. A napokban fog jönni egy Kaifun RBA is.
Imádom azt, hogy kompakt, kicsi, könnyű, jó chip (nem úgy, mint a B80)… csak a vattázás-drótozás macerásabb egy rta-hoz képest.
Mégis mi a baj szerinted a B80 chip-jével?
Én például felhasználási stílustól függetlenül sem a vandy-t választottam…egyszerűen konstrukciós okokból.
Én Volt-módban használom a modokat (esetleg néha TC), úgy tudom ezeket nem tudja a B80.
Igen, vannak hibái a Pulse2-nek is, csak azt jegyeztem meg, hogy egy bridge cserével már jó mtl-re is.
igen, amit írsz helytálló. Annyi, hogy ha felfuratom az 1es pint pl 1,2re akkor totál jó szűk mtl-re is. Én pl most 1,5ös pin-nel mtl/szűk rdl-ezek maximális elégedettséggel. Az rba-ja amúgy szerintem és többek szerint frankó…szóval nincs okom az egyéb boro-s rba-k tesztelésére…szerencsére
Köszönöm, és a visszajelzést is! Sajnos a videósok túlnyomó többsége nem teszteli hetekig, csak nagyon max pár napig, így nem igazán jönnek ki a hibák. Viszont, ahogy Te is írtad, az RBA az igazi gyenge pontja, minden más szuper rajta. Így kell megoldani a helyzetet! Gratulálok hozzá! Használd egészséggel és megelégedéssel!
Köszönöm! Valójában nem rossz RBA, de DL-re. Mondjuk igen, a tömítések, gumik alig tartják egyben, nagyon kell vigyazni.
Most egy Kayfun rba klónt tesztelek benne. A választasakor az volt a cél, hogy ne legyen olyan bazinagy vattanyílása. Nem is értem ezeken miért ilyen nagy. Ekkora lyukat kb. csak 3as, tömör vattával tudok úgy-ahogy kitölteni, 70-es, 80-as sűrűségű liquiddel, hogy ne szörcsögjön fel…
Na, ennél a Kayfunnál nincs ilyen.