Vandy Vape Nova AIO élménybeszámoló

Mivel a Boro AIO-k korát éljük, így ismét következzen egy ilyen típusú készülék, ami a Sourcemore jóvoltából került hozzám. Ez pedig a Vandy Vape Nova AIO! Amit már így elsőként hamar gyorsan le is írnék, hogy egy akkus létére nagyon kis kompakt eszköz és a méretei sem rosszak, amik számszakilag 45 x 26 x 85mm, természetesen a hossza drip tip-el együtt értendő. A súlya viszont már picit húzós ami akku nélkül 186.7g. Egyébként nagyjából a Dani-val van egy súlycsoportban. De mivel cink ötvözet és rozsdamentes acél házzal rendelkezik így talán annyira nem is meglepő, hogy ilyen nehéz. A VDP 2.0 Chip szolgáltatja a mindig stabil kimeneti feszültséget, ami az utolsó slukkból is kihozza a maximumot. Maximálisan 60 Watt-ot tud, amit persze kár feszegetni, viszont ez egy jó RDL készülék jellemzői között alapvető. Márpedig ez vitathatatlanul egy RDL készülék! Az akkuválasztásnál viszont azért figyeljünk majd oda mert a VDP 2.0 Chip maximálisan csak 25A-t tud kisajtolni az akkuból! 0.2 Ohm-tól egészen 3 Ohm-ig kezeli az ellenállást ami pont jó, csak a szokásos. A védelmek is a szokásosak, amik a túlmelegedés elleni, rövidzárlat elleni, túláram elleni, alacsony feszültség elleni és a fordított polaritás elleni védelem. A slukkok időkorlátja 10mp, amikor is letiltja a készülék a tüzelést, ha tovább marad nyomva a tűzgomb.

Ezúttal nagy meglepetés, hogy a Nova AIO-ból nem készült több, mint 2 színvariáns. Csupán az ezüst és a fekete közül választhatunk. Őszintén szólva így nem lesz majd annyira nehéz a döntés, mintha 10 féle színben dobták volna piacra, úgyhogy ez szerintem nem is akkora hátrány. Na de nézzük is meg jobban!

Vandy Vape Nova AIO élménybeszámoló

A doboz tartalma és ismerkedés a készülékkel

A dobozban túl sok mindent nem fogunk találni, de ezek pont elegek a Nova AIO üzemben tartásához. Van egy zacskó amiben lesz egy dedikált Vandy Vape érme a felső anyacsavarhoz, pót tömítések, pót csavarok és egy imbuszkulcs. Egy külön kis dobozban találjuk az USB-C töltőkábelt, illetve kapunk összesen 4db AirPin-t és 3db drip tip levegőző csövet. Utóbbiakból 1-1db előre van szerelve a készülékbe. A Boro tartály a Nova RBA-val pedig már a készülékben van.

Előlröl semmi különös nincs, csupán egy hatalmas betekintőnyílás, alatta a honeycomb levegőző, ami majdnem felesleges is, de majd lentebb írom miért. Majd ez alatt a 0.42"-es OLED kijelző található. A hátoldalán az a hatalmas üresség az akku helye. Szinte teljesen nyitott úgyhogy erre a készülékre fokozottan kell vigyázni, de az ezzel kapcsolatos gondolataimat majd lentebb kifejtem…

Az oldalain pedig még annyi sincs, mint elől és hátul, de azért kapott egy kis helyett jobb oldalon a Nova felirat és logó, bal oldalon pedig a tűzgomb. A világ leglehetetlenebb helyére tette a Vandy Vape azt a tűzgombot, alig tudtam megszokni… Amit pedig az előbb írtam, hogy az elülső honeycomb levegőző majdnem felesleges, azt azért írtam, mert az oldalai teljesen nyitottak, így max dizájn elemnek fogható fel az a plusz 1 levegőnyílás.

Az alján található az USB-C csatlakozó ami 5V/1A-el képes tölteni az akkut, ha pedig a töltőfej képes a gyorstöltésre akkor 5V/2A-el is tudja a mod tölteni az akkut, de szokás szerint felhívnám a figyelmet a külső töltő használatára! Majd ez alatt találhatóak a navigációs gombok amik enyhén ültetettek így tökéletesen zavartalan marad a jelenléte ami ráadásul a használatát cseppet sem befolyásolja. Majd ez alatt a gyártó neve és a szokásos piktogramok találhatóak. A tetején a drip tip mögött pedig a menetes akku-kupakot találjuk. Az akkut fejjel lefelé kell belehelyezni, ahogy újabban már szinte mindegyik modba. A drip tip abszolút nincs útban akkucserénél.

A DIY dizájn az amikor is könnyedén le tudjuk venni az olyan problémás felületeket amik alá befolyhat a liquid. A Nova-nál ez a gombkeret és gomb, valamint az elülső panel. A gombkereten található 4db mágnes fogja oda a tűzgombot a készülékhez. Az elülső panel egy sínbe fut bele ami bele van marva a házba, ezért elegendő két mágnes felül. Ha mindezeket eltávolítjuk akkor a gomb és a kijelző egy síkba kerül a házzal, így könnyű tisztán tartani, ráadásul még csavarozgatnunk sem kell. Ez az első olyan dolog a Nova-n amit én személy szerint hatalmas pozitívumként könyvelek! Ha esetleg nem tetszene a gyári, van hozzá nyomtatható előlap, tűzgomb és gombkeret tervrajz.

A Boro-t a megszokott módon tudjuk eltávolítani. Először lehúzzuk a drip-tip-et az anyacsavaron található kéményről, majd fejjel lefelé fordítva a készüléket hagyjuk kiesni belőle a levegő csövet, az ügyesebbek akár körömmel is ki tudják venni, nekem nem ment. Majd az érme segítségével kitekerjük, vagy éppenséggel meglazítjuk, aztán kézzel kitekerjük az anyacsavart.

A PCTG anyagból készült 6ml űrtartalmú tartályt oldalra csúsztatva tudjuk kiszabadítani a helyéről. Ehhez pedig elég, ha csak félig kitekerjük az anyát, utána már szinte kiesik a Boro. Ahogy látható is, a készülékben egyetlen csatlakozó van csupán ami jelen esetben természetesen a pozitív csatlakozó. Erre kell ráüljön az RBA alján található AirPin és ezáltal kap áramot a tekercs.

Ha már szóba került az AirPin. Gyárilag összesen 4db érkezik a készülékkel, amik 1.5, 2, 3 és 4mm-es belső mérettel rendelkeznek. Ezek közül a második legnagyobb, azaz a 3mm-es átmérőjű van gyárilag az RBA-ba szerelve. Persze ha már levegőszabályzás, akkor ne hagyjuk ki a drip tip levegő csöveit sem. Ezekből gyárilag a a középső van a drip tip alatt, amit benne is hagytam, csupán az AirPin-t cseréltem a 2mm-esre. A levegő csövek belső átmérői sajnos nem ismertek. Ezeket az AirPin-eket még menet közben is könnyű cserélni, ugyanis azért, van olyan stabil az RBA, hogy nem esik szét csere közben, de egy vékony csavarhúzó nem árt ha van, hogy meghúzzuk az AirPin-t betekerés után. Van erre alkalmas lyuk az AirPin alsó részén ahol beáramlik a levegő.

Kicsit fura volt első ránézésre, hogy a Nova Boro-ja két oldalról tölthető, de ez azért van mert a Pulse AIO V2 készülékkel is kompatibilis a Nova Boro. Viszont a Pulse Boro nem kompatibilis a Nova készülékkel a töltőnyílás iránya miatt. A szétszedési mechanizmus bár nem bonyolult. Csupán meg kell kicsit húznunk a Boro alját és ki is jön szépen. Összerakásnál kell jobban figyelni, hogy a tartályon lévő kis műanyag pöcök a helyére kerüljön, ami látható is a Boro alján egy kis bevágás formájában. A Pulse RBA-val szemben a Nova RBA már nem hajlandó szétesni lépten nyomon, így ez a második pozitívum ami említésre is méltó.

Ami a menürendszert illeti, itt abszolút nincs sok látnivaló. Egy VW és egy VV módust kapunk csupán amik között úgy tudunk váltani, hogy 3 gyors tűzgomb-nyomás után mikor elkezd villogni a kijelzőn a módus neve és a beállított érték akkor nyomunk egyet valamelyik navigációs gombon, ezzel váltunk át a másik módusra, majd ezt nyugtázzuk egy tűzgomb nyomással. Ezen kívül 4 gyors tűzgomb-nyomás hatására lezárja a navigációs gombokat aminek olyan tekintetben nincs sok jelentősége, hogy olyan helyen vannak a gombok ahol nem igazán tud benyomódni táskában, vagy zsebben. Illetve 5 gombnyomásra ki,- és bekapcsolhatjuk a készüléket. Valóban nem tud sokat, de sosem a menüpontok számát kell figyelembe venni, hanem azt, hogy amit tud azt hogyan tudja. No, de lépjünk is tovább az építéshez.

A Boro felépítése ugyanaz, mint mindegyik másiké. A tartályba belemegy a mellette található kémény. Bár a képen meg van fordítva, az alja van felül ami csatlakozik a haranghoz, de csak azért, hogy figyelmet kapjon a rajta lévő o-gyűrű, mert az egy lényeges alkatrész, arra vigyázni kell. Mellette pedig a dedikált harang, amit utólag jobb a helyére tenni az RBA-val. Majd következik a Nova RBA ami pontosan ugyanolyan, mint a Pulse RBA, csak ez ahhoz képest masszívabbra sikerült. Majd a Boro alja amibe vagy beletekerjük az RBA-t, vagy kitoljuk a gyűrűt és aztán tekerjük az RBA aljára. De a lényeg, hogy ne akarjon magától kicsúszni vagy elforogni a gyűrű amibe beletekerjük az RBA-t, ahogy anno a Pulse AIO V2 esetében.

Az első tekerés 2.5-ös magon történt 7 menet Kanthal-lal, BP Mods vattával vattázva. Az RBA lefogatása kezdőbarát, csupán be kell tenni a huzal lábait a csavar alá, majd lefogatjuk a mellékelt imbuszcsavarral. Más nagyon nem is passzol a csavarba, annyira vékony, úgyhogy ezt ne tegyük messzire. Vattázni szintén nagyon egyszerű, csak befűzzük és hagyjuk hosszan kilógni, hogy később ne folyjon. Sajnos ennél a megméretnél túl sok volt a kondenz.

A második tekerésnél 3-as magra készítettem 6 menet Kanthal-t és Cotton Cloud’s-al vattáztam. Ezen a képen tökéletesen látszik, hogy annyira kell és eléggé ajánlott a vattát kilógatni amekkora a Boro alja. Így biztosítjuk, hogy ne folyjon meg. Ha túl rövidre vágjuk akkor sajnos eléggé kondenzel és szivároghat a liquid, de így mindenhol tömít maga a vatta is rendesen. Erre a magméretre már nem volt jellemző a sok kondenz, csak egy minimális, kibírható mennyiségű, de biztos vagyok abban, hogy a 3-as magméret is közrejátszott ebben.

Itt látszik, hogy miután levágtuk a vattát és rátettük a harangot már annyira nem is látszik soknak a kilógó rész a harang falvastagsága miatt. Ráadásul annyira nem tömöríti össze a harang sem a vattát, hogy jól teljesítsen 2.5-ös magon, így mindenképp a 3-as magméret a nyerő a Nova RBA-ba. Ahogy fentebb említettem, a harangot a képen látható módon az RBA-val együtt érdemes visszatenni a tartályba.

Amilyen egyszerű olyannyira nagyszerű tudna lenni a Vandy Vape Nova AIO, csak ne lenne az a néhány hátrány amiket rögtön ki is fejtek. Íme az:

Élménybeszámoló

A ház kialakítása és a lekerekített hátsó rész miatt elég jó a fogása. A méreteit is szuperül eltalálták. A súlya azért említésre méltó, ugyanis bizonyos helyeken elég kényelmetlen tárolni, mert lehúzza az ember zsebét. Kézben tartva szintén egy idő után kényelmetlenné válhat. A gombok tökéletesen a helyükön vannak, nem lötyögnek, nem kotyognak. Még a tűzgomb sem, pedig az elég lazán van odafogatva a navigációs gombokhoz képest. Maga a DIY dizájn szerintem az egyik legnagyobb pozitívum a Nova AIO-n. Szuper, hogy ilyen egyszerűen karban lehet tartani a készüléket. A kijelző és a tűzgomb úgy van kialakítva, hogy a boardhoz ne nagyon férjen hozzá a liquid, de azért ne bízzuk el magunkat. Bár kellően zárt, de nem véletlenül lett így megoldva, ugyanis a folyás iránya pont a tűzgomb felé mutat, ami pedig látszólag jól bírja, de valójában semmi és senki nem biztosít minket erről. Az elülső keretet és a gombkeretet is könnyű eltávolítani, majd visszarakás után nem akar megmoccanni vagy épp lepotyogni a gomb a helyéről, így azt kell mondjam a mágnesek átmentek a vizsgán.
Nem volt olyan élethelyzet aminek következtében sikerült volna akár véletlenül is levernem a tűzgombot a helyéről, így ezt atombiztosnak mondanám. A Boro szerintem jó helyen van, viszont ami a Boro-n nem minden esetben van jó helyen, az a töltőnyílás. Mikor kihúzzuk a gumidugót a töltéshez azt visszahajtva a készülékháznak ütközünk, de mivel nyitva kell tartani töltéshez, ezért nem igazán lehet úgy fogni, hogy jó legyen. Asztalra fektetve még talán kényelmetlenebb is, mint kézben fogva. Emellett a tartály szélességének a fele jut csak arra, hogy nyitva hagyjuk a töltőnyílást. Ez annyira nem nagy gond egyébként, csupán Chubby Gorilla flakonból nem lehet tölteni. Egy vékonyabb flakonból sokkal könnyebb, de még ez mellett is azt kell mondjam, hogy túl kicsi a hely a töltéshez, bár nem lehetetlen, de azért picit bosszantó volt számomra és idő kellett mire ráállt a kezem. A kijelző szép tiszta, a fényereje nem zavaró és minden érték tökéletesen látszik rajta. Akkut cserélni rendkívül könnyi, a drip tip abszolút nem zavar ebben semennyire sem.

És most jöjjön a legnagyobb negatívum, elvonatkoztatva a csekély megelégedésemtől! Ami szerintem hatalmas hátrány az a teljesen nyitott akkufészek! Ez olyan szempontból jó, hogy van hűlési lehetőség bőven, viszont azoknak abszolút nem való ez a mod akik néha akár véletlenségből is, de leejtik az eszközeiket. Én személy szerint ezt meggondolatlan lépésnek gondolom a Vandy Vape részéről! Aki tud rá vigyázni az se vegye meg teljes nyugalommal! Főleg az ne aki tudja, hogy bármikor megsérülhet a modja, akár a munkájából adódóan akár a figyelmetlensége okán, vagy mert a kutya, a macska leverheti az asztalról! Csak az, aki biztosítani tudja elsősorban saját magát arról, hogy nem lesz baj, nem ejti le, semmilyen módon nem fog az akku megsérülni! Fel nem fogom, hogy lehet ilyet piacra dobni! Erre csak rátesz egy lapáttal a tűzgomb pozíciója, ami túlságosan lentre esik, emiatt pedig könnyen fejnehézzé válik a készülék ami érezhető is a mindennapi használat során és így akár ki is eshet az ember kezéből egy óvatlan pillanatban! Ezek a legrosszabb megoldások amiket valaha láttam tűzgombra és akkufészekre! Ráadásul egyik rásegít a másik balesetveszélyességére! Erről ennyit! Az élménybeszámoló további része ettől elvonatkoztatva íródik!

A menü faék egyszerűségű. Erről olyan sokat nem is igazán tudok írni, ugyanis csupán 2db módus van rajta, a VW és a VV, amik közül mindkettő nagyon jól teljesít. A kettő közti váltást szerintem nem erre a készülékre szabták, hanem egy másik, külső gombos eszközre, mert elég fura nekem az a megoldás, hogy a 3 gyors gombnyomás után még meg kell nyomni a navigációs gombok egyikét, majd ezen kívül még le is kell okézni a tűzgombbal. Ezt a legoptimálisabban két kézzel fogva lehet eszközölni, amihez pedig már picit keskeny az egész készülék. Persze ez szokható, annyira nem vészes, csak ilyen másutt nem nagyon van, ezért fura és időt kell adni arra, hogy az ember megszokja. Mindenesetre jól szuperál mindkét módus, azokkal funkcionalitásban semmi gond nincs. A kimeneti feszültség valóban és érezhetően állandó, ugyanis sehol egy kósza puffogás vagy durranás. Szépen izzít, elég gyorsan, viszont nem egy boxmodhoz mérhető intenzitással, ugyanis a Nova AIO-ban nincs előfűtés. Így érthető, hogy miért érzem óvatosnak az izzást és bár ez nem negatívum, csak akinek ez a sokadik készüléke lesz, annak fel fog tűnni. Viszont mint írtam, szokható és annyira nem vészes a dolog.

Építeni és vattázni is pofon egyszerű. A Nova RBA építésével nem akadtak gondjaim egyáltalán. Amire viszont érdemes odafigyelni, az a huzal lábainak visszahajtása, ugyanis elég közel van a harang fala amihez hozzá érhet a tekercs lába, ha nem vigyázunk. A vattát amennyire lehet hagyjuk kilógni, ugyanis így tömíti el a legjobban az etetőnyílást, hogy ne folyjon meg. A kialakítással ezzel szemben már tudok kötekedni! Az RBA menetezése az 510 csatlakozó is egyben, ami miatt picit furán néztem a tartozékok listájára, ugyanis ott fel van tüntetve, hogy az 510 átalakító egy tartozék, holott a nagy lóf…, akarom mondani, ez nem egy tartozék. Ez maga az RBA, aminek a menetezése megegyezik bármelyik tank menetezésével így simán rátekerhetjük egy modra, hogy ott építsük meg. Bár ilyen egyszerű lenne! Az AirPin vége, avagy ahol csatlakozik a készüléken lévő pozitív csatlakozóhoz, túl vastag, ezért nem lehet minden modba beletekerni. Persze ez csak azoknak lesz probléma, akiknek ez lenne az első készülékük, vagy akik olyan moddal rendelkeznek amin túl kicsi, vagy éppenséggel nem eléggé rugózik az 510 csatlakozó, mert azokba nem fogjuk tudni beletekerni a Nova RBA-t. A Pulse AIO V2-höz adtak átalakítót és amíg csak a doboz hátoldalát olvastam, amin az szerepel, hogy “510 adapter” addig vártam valami olyasmi átalakítót, mint az említett készüléknél, de a Nova AIO-hoz nincs! Bekaphassuk! Ha első készüléked lesz a Nova AIO, akkor hol fogod megtekerni, a kezedben? Kezdőknek azt nem javasolnám. Szóval immáron 3 szörnyű nagy baklövés a Vandy Vape részéről, ami miatt én nagyon meginogtam az ajánlást tekintve!

Innentől kezdve másodlagossá válik, hogy egyébként nem ad rossz ízt. Egész kellemes az ízvisszaadása, bár nem emelkedik ki a tömegből, de erre kimondottan nincs panaszom. Gőz is van rendesen. Talán a kondenz az ami szintén belerondít az összképbe. 2.5-ös magon eszméletlenül kondenzel, 3-as magon már nem vészes, de mivel teljesen nyitott mindkét oldalról a Boro, így ha van benne egy nagyobb csepp kondenz az simán kifolyik, rá a mod oldalára, ha pedig nem figyelünk, mert észrevétlen tud lenni egy ilyen helyzet, akkor összekenünk mindent, ideértve az akkut is, ha a Nova AIO állandóan a kezünkben van. Egyébként mivel mindenhol nyitott a készülék ahol nem kéne, hogy nyitott legyen, így nem tart semeddig befolynia a kondenznek, vagy liquidnek az akkuhoz. Nekem csak a gombot sikerült összekennem, ami nem gáz, mert le lehet venni, alatta ki lehet törölni, de ha azt veszem alapul, hogy ezzel ilyen könnyű maszatolni, akkor ismét az akkut kell félteni, de már nem csak a leeséstől. Mivel a liquid is elektromos vezető, folyadék lévén, így bármikor hatalmas baj lehet belőle, ha az akkuhoz folyik!

Van pár darab pozitívum, de javarész én most csalódtam. Jobban mint kellett volna! Ezek akkora szarvashibák, hogy egy egész szarvasmarha ki jönne belőle! Azért összegezzük a fentieket.

Pró :white_check_mark:

• DIY dizájn. Sokan próbálkozták már valamilyen szinten kezelhetővé tenni azt a problémát, hogyha véletlen belefolyik akár a gomb alá, akár a kijelzőhöz a liquid akkor az gyorsan és könnyen eltávolítható legyen nehogy nagy galibát okozzon. A Nova AIO esetében ahogy megtörténik a baj már azonnal szét is tudjuk kapni úgy a készüléket, hogy azt teljesen szárazra tudjuk törölni.
  • Fix RBA. Picit félve álltam neki megépíteni a Nova RBA-t, ugyanis az előző Vandy Vape AIO-nál a Pulse RBA nem volt valami stabil jószág. Vagy szétcsúszott, vagy szétesett, vagy elforgott a tartályban összeszerelés után. Szerencsére ezt a gondot sikerült fixálnia a gyártónak, aminek köszönhetően egyetlen problémám sem akadt az RBA-val.
  • Könnyű tekerni és vattázni. Az építési stílus a lehető legkezdőbarátabb, így akár kezdő építőknek is ajánlott, a Nova RBA. De csak az RBA, illetve a Boro. Az építésnél már csak a vattázás egyszerűbb. Csupán behúzzuk és levágjuk a Boro aljának széleinél és meg is volnánk. Néhány építést követően akár csukott szemmel és fejen állva is elsajátítható.
  • Egyszerű használat. A fapados menü a legegyszerűbb menü. Nem is lehet erről annyit írni, mivel egyszerűen annyira egyszerű. A gombkombinációkat bár nem nagy dolog megjegyezni, de úgy van kialakítva a gombok helye, hogy nem is lesz szükség gombzárral foglalkozni.

Kontra :negative_squared_cross_mark:

• Rossz helyen van a tűzgomb. Annyira lehetetlen helyre tették azt a hatalmas tűzgombot, hogy nem minden esetben esik kézre. Ezért inkább bal kézben a legkényelmesebb használni. Persze meg lehet szokni, de számomra elég nehezen ment, néha még most sem tudom úgy megfogni jobb kézzel, hogy ne kelljen a ballal átvennem, mert csak úgy kényelmes. Így ez azért némileg problémás amire csak rátesz egy lapáttal, hogy túlságosan lent van, emiatt fejnehéz lesz, ami pedig a nyitott akkufészeknek nem barátja.
  • Teljesen nyitott akkufészek. A tűzgomb után ennél nagyobb hibát el sem követhetett volna a gyártó! Ez potenciális veszélyforrás a felhasználóra nézve! Ha valaki mégis megvenné én ezt a modot 100%, hogy nem vinném utcára a helyében! De otthon is megtörténhet a baj, szóval ez úgy ahogy van hibás konstrukció!
  • Súlyra viszonylag nehéz. Az a 186.7 gramm azért elég sok. Akkuval pedig bőven 200 gramm fölött lesz a súlya ami lehúzza a zsebeket rendesen. Bár annyira nem vészes azért, de a fentebb sorolt hibafaktorok tekintetében már roppant gáz! Ezzel már hibát hibára halmozott a gyártó!
  • Kényelmetlen újratölteni. Kicsi a hely, ami miatt már a gumidugó visszahajtása is akadályba ütközik. A ház kerete folyamatosan útban van töltés során, ráadásul Chubby Gorilla flakonból nagyon nehéz tölteni, így aki longfill-ezik annak meggyűlhet a baja az újratöltéssel is. Egyéb, keskenyebb vagy kissebb flakonokból való töltéssel kevesebb a gond, de ez sem megy annyira gördülékenyen.
  • 510 csatlakozós RBA. Ha kihalásztuk az RBA-t a Boro alsó fertájából, akkor csupán rá kéne tekernünk egy modra és máris újra tudjuk tekerni. Viszont az eléggé nehézkes lesz mert a túl alacsony, vagy épp kicsi 510 csatlakozókkal ellátott modokra nem lehet rátekerni az RBA-t mert ahhoz túl vastag az AirPin kilógó alsó fele. Ezért bármilyen modra nem tudjuk rátenni (Dani-ra semmiképp), azt pedig, hogy a saját modunkkal kompatibilis e, vagyis, hogy rá tudjuk e majd tekerni, azt csak vásárlást követően tudjuk meg. Két szó: Lutri az egész! Ja nem, ez három szó…

Végezetül pedig, azt ismét le kell írnom, mekkorát csalódtam most a Vandy Vape-ben! Így elcseszni valamit! Az a legrosszabb az egészben, hogy van a Nova AIO-n olyan praktikus megoldás amiért hatalmas kár a többi hiba miatt! Ez pedig a DIY dizájn! Persze ez sem szó szerint értendő, csak van tervrajz, hogy nyomtathass magadnak műanyagból előlapot, gombot és gombkeretet, de amúgy rendkívül hasznos, hogy ezek egy laza mozdulattal eltávolíthatóak. De még ezt a praktikumot sem lehet élvezni, mert a Vandy Vape Nova AIO teljes egészében konstrukcióhibás! Tőlem ez most ajánlást nem fog kapni! Sajnálom!

A készüléket az alábbi linken tudják a bátrabbak megvásárolni, mindezt saját felelősségre:

:exclamation: A VVNA kuponkóddal $47.19-re csökken a termék ára :exclamation:

Köszönöm, hogy elolvastátok! Legyen szép napotok! :hugs:

22 kedvelés

Nagyon szépen megtekerted! :100:
Ismételten remek írásodat olvashattam. :saluting_face: :kissing_heart:THX

8 kedvelés

Ez megint, egy élvezetes beszámoló volt Kinga! :100: :clap:Köszönjük! :blush:

7 kedvelés

Remek írás :heart: Ez egy számomra is nagyon szép Aio … de sajnos csúnyán el…K…T…ák.

csak annyit tennék hozzá , hogy a teljesen fedetlen akumlátor egy olyan stílus forma amit teljesen megszokott és kért , és keresett a rajongók körében .

Amennyiben eladó sorba került a készülék akkor tedd fel külön az RBA részt a Boro tankkal … Az úgy ér valamit … arra vevő lennék :joy::joy::kissing_heart:

Köszönjük az írást :heart:

8 kedvelés

Édes Istenem (fejét fogó emoji) :grin: … és ezt nyilván nem az írásra értem, mert az most is nagyon rendben van. Kösz Kinga

Az a tűzgomb :rofl: :upside_down_face: :joy: kb a 70es évek Ikarusz busz műszerfalán lenne a helye…és a pozícionálása külön misét megér.
És nem is április elsejei tréfa hanem a rögvalóság.
RIP Vandy Vape…gyártsanak csak vattát, abban jók.

7 kedvelés

Köszi fiúk! :hugs:

Hát igen, ez most elvérzett nálam elég rendesen. Fel nem fogom, hogy ez egy keresett kialakítás és igény is van rá! :flushed: Ezt csak egyszer ejted le addigi életed során, utána soha többé! És ez így van jól? :disappointed: Az a gomb meg ahogy @Zsolt68 Te is írtad, valóban hasonló, eddig fel sem tűnt, pedig apám buszsofőr volt. :sweat_smile:

8 kedvelés

Ezt külön köszönöm, igyekeztem! :hugs: Ezek úgy készültek, hogy egyik modomra se ment rá az RBA. :sweat_smile:

8 kedvelés

Beteg világ ez … Nekem bejön a fedetlen . … :thinking::face_with_hand_over_mouth::hugs: Akumlátor is …

7 kedvelés

Nem azt mondom, hogy rosszul néz ki, csak gondolok a lehetséges következményekre. :confused:

8 kedvelés

Nem a célcsoportom, de ismételten remek kis cikk lett :hugs: @Vaperina_Kinga , köszi​:+1:

7 kedvelés

Aki majd birtokol egy ilyet, annak majd az apukája/anyukája megcsinájja nyakbaakasztósra, mint régen a lakáskulcsot. :joy:
Máris kivan zárva a véletlen elejtés. :wink:

9 kedvelés

Újabb fedetlen akumlátor…

7 kedvelés

Szervusz Tibor !

És nagyon baráti az ára is. :grin: + 33 euro az RBA bridge hozzá, ennyiért beleférhetett volna az is… :roll_eyes: :thinking: Így lehet érdektelen lesz … :wink:

5 kedvelés

Ha esetleg valaki nem szereti a sablonos színeket akkor itt van más színben is :hugs:

https://www.barabrume.fr/rift-aio-dna60c-deathwish-modz-x-suicide-mods#/1313-couleur-blade_grey

6 kedvelés

Szia @Atis ! … Hát igen egy bridge már bele kellet volna férjen a szettbe … ,de sajnos nem divat … Úgy vannak vele az már amúgy is van minden Aio bú…inak több is :joy:

6 kedvelés

Menő amúgy :joy: tudnék választani

6 kedvelés

Lila fájdalom!! :joy:

6 kedvelés

Nem elrugaszkodott az ár. Ők ennyiért dolgoznak :grin:

5 kedvelés

Ezen legalább a tűzgomb jó helyen van

4 kedvelés

Igen … Mondhatni tökéletes helyen :heart:

4 kedvelés