Ha kellene próbára RDA, írsz és küldök.
Nagyon szépen köszönöm!!
Ha rám gondoltál, imádtam a Picot ,de már a dobozban vannak!
Bármennyire is hihetetlen, de ma már nem állok neki építeni. Elég hosszú volt a mai nap.
Pulse működik, nem bonyolult a menü rendszere.
Holnap építek, ha mégsem, akkor pénteken tuti.
Pedig már annyit beszéltünk róla, hogy majdnem én is nekiáltam!
Arra emlékeztem ,hogy munkásnak még használatban vannak .. ,de akkor boldog nyugdíjas éveiket töltik
Igen igy volt!! De volt itt 2 ember aki utat mutatott ,másik mod felé! Azóta már azokat használom mindenhol! Meg szerettem!
Szervusztok !
Szép csendben azért megjegyezném, hogy a V3 egy nagy visszalépés volt a fejlesztésben, a V2 külső alsó feltöltése pótolhatatlan, és a mágnesek sem potyognak belőle. A panel maradt ugyanaz mint a V2-é… Már mind a három szériával rendelkezem.
Szia Atis !
Sajnos nekünk friss vépereknek ,már csak a V3 jutott .. lehet ,hogy visszalépés,de legalább van valami
kicsit sárga kicsit savanyú … De
Nem tudom mennyire visszalépés a V3,(elődökkel nem rendelkezem) de számomra a végletekig egyszerűen használható, nem nehéz készülék.
szvsz az oldallapot levenni és kipattintani a gumikupakot a tartályon a töltéshez, semmivel sem lehet lassab, mint a menetes részt letekerni az elődről.
Mondjuk nekem időm, mint a tenger, egész nap itthon esz a fene.
Más megközelítést alkalmaztak a V3-nál. Nálam a V2 egy hetet se bírt. Squonk palack “egyedisége” nálam a mindennapi használat rovására ment. Anyaghasználat az egyetlen ami visszalépés volt számomra is. De cserébe legalább olcsó és nem utolsó sorban még ritkán de kapható belőle új termék.
Kapható lenne .. ha
Csak idő kérdése és jön valami kisebb squonk mod!
Szervusz !
Nálam napi használatban van, én személy szerint örülök, hogy sikerült egyet beszereznem. Az akku pozitívnál meg volt repedve a ház, de gyors meg hegesztettem. (raktam bele négy fém kapcsot, műanyag hegesztés). De azóta fixen áll a ház, nem akar repedni… A fém csőre persze vigyázni kell, és nincs probléma…
Bármi is történhet a házzal egy dolog biztos. A chip nem megy tönkre.
Nekem van V1 es is de hihetetlenül bírja… Néhány palack kikopott alóla, de rendíthetetlen.
Van olyan modom ami álló helyében használaton kívül feladta a harcot, pedig DNA panel van benne…
Ez döglött meg…
Jó lenne
Te azt pumpáld már ami van kíváncsian várom mi lesz a véleményed
Napi 400 slukk tripla hűsítős licsismangó étkezés előtt.