Vandy Vape Pulse 3 Squonk mod élménybeszámoló

Ha kellene próbára RDA, írsz és küldök.
:wink:

4 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm!!

4 kedvelés

Ha rám gondoltál, imádtam a Picot ,de már a dobozban vannak!

4 kedvelés

Bármennyire is hihetetlen, de ma már nem állok neki építeni. Elég hosszú volt a mai nap.
Pulse működik, nem bonyolult a menü rendszere.
Holnap építek, ha mégsem, akkor pénteken tuti.

5 kedvelés

Pedig már annyit beszéltünk róla, hogy majdnem én is nekiáltam! :smiley:

4 kedvelés

Arra emlékeztem ,hogy munkásnak még használatban vannak .. ,de akkor boldog nyugdíjas éveiket töltik :heart:

3 kedvelés

Igen igy volt!! De volt itt 2 ember aki utat mutatott ,másik mod felé! Azóta már azokat használom mindenhol! :man_shrugging: Meg szerettem!

4 kedvelés

Szervusztok !

Szép csendben azért megjegyezném, hogy a V3 egy nagy visszalépés volt a fejlesztésben, a V2 külső alsó feltöltése pótolhatatlan, és a mágnesek sem potyognak belőle. A panel maradt ugyanaz mint a V2-é… :wink: Már mind a három szériával rendelkezem. :slightly_smiling_face:

https://www.google.com/imgres?q=pulse%20v2%20squonk&imgurl=https%3A%2F%2Fwww.vapingpost.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F02%2Fpulse30.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.vapingpost.com%2F2022%2F02%2F07%2Freview-pulse-v2-bf-95-w-vandy-vape%2F&docid=JRucCV2NS3Gu7M&tbnid=Y3XfT5t32D_-cM&vet=12ahUKEwiSwL-C_ceNAxXB3wIHHXiXE1U4ChAzegQIXhAA..i&w=950&h=644&hcb=2&ved=2ahUKEwiSwL-C_ceNAxXB3wIHHXiXE1U4ChAzegQIXhAA

6 kedvelés

Szia Atis !

Sajnos nekünk friss vépereknek ,már csak a V3 jutott ..:sob: lehet ,hogy visszalépés,de legalább van valami :joy: kicsit sárga kicsit savanyú … De :hugs:

6 kedvelés

Nem tudom mennyire visszalépés a V3,(elődökkel nem rendelkezem) de számomra a végletekig egyszerűen használható, nem nehéz készülék.
szvsz az oldallapot levenni és kipattintani a gumikupakot a tartályon a töltéshez, semmivel sem lehet lassab, mint a menetes részt letekerni az elődről.
Mondjuk nekem időm, mint a tenger, egész nap itthon esz a fene.
:wink: :grin: :saluting_face:

8 kedvelés

Más megközelítést alkalmaztak a V3-nál. Nálam a V2 egy hetet se bírt. Squonk palack “egyedisége” nálam a mindennapi használat rovására ment. Anyaghasználat az egyetlen ami visszalépés volt számomra is. De cserébe legalább olcsó és nem utolsó sorban még ritkán de kapható belőle új termék.

6 kedvelés

Kapható lenne .. ha
Choose And You GIF by reactionseditor

:joy::joy:

6 kedvelés

Csak idő kérdése és jön valami kisebb squonk mod! :grin:

4 kedvelés

Szervusz !

Nálam napi használatban van, én személy szerint örülök, hogy sikerült egyet beszereznem. Az akku pozitívnál meg volt repedve a ház, de gyors meg hegesztettem. (raktam bele négy fém kapcsot, műanyag hegesztés). De azóta fixen áll a ház, nem akar repedni… :slightly_smiling_face: A fém csőre persze vigyázni kell, és nincs probléma…

6 kedvelés

Bármi is történhet a házzal egy dolog biztos. A chip nem megy tönkre.:sweat_smile:

6 kedvelés

Nekem van V1 es is de hihetetlenül bírja… Néhány palack kikopott alóla, de rendíthetetlen.
Van olyan modom ami álló helyében használaton kívül feladta a harcot, pedig DNA panel van benne…

Ez döglött meg…

7 kedvelés

Jó lenne :grin:

3 kedvelés

Te azt pumpáld már ami van :heart::hugs: kíváncsian várom mi lesz a véleményed

5 kedvelés

Excited Ultimate Warrior GIF by WWE

5 kedvelés

Napi 400 slukk tripla hűsítős licsismangó:grin: étkezés előtt.

6 kedvelés