Én sima szálhuzalt tekertem (SS) 6 tekeréssel 2.5 ön és 12-13 W-on hajtom. Nem érzek különbséget a gyárilag hozzáadott huzal és ez között. Töltésnél ha kicsit többet töltök a megszokottnál a topcap rácsavarása után kicst meg szokott indulni a liquid. Ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.
csáó! Nálad van e olyan probléma mikor a berkserkert felül tőltöd elkezd szörcsögni illetve ha bele fújsz a levegőzénél jön ki a likvid?
Szia! Nálam a szürcsögés nem volt jellemző, csak az említett töltés utáni megfolyás. Én meguntam a kisérletezést. 3 hónapig heti 2-3 alkalommal próbáltam új dolgokat, és ha sikerűlt is eltalálni egyszer-egyszer, mindig hisztis kazán marad. Ha eltalálod, rendkívül jó és a 6ml a 8 órás munkaidőt (és többet), simán kiszolgálja. Én viszont átpártoltam a THC Tauren Elite Pro kazánomhoz. Kevésbé hisztis, jó az íze és a bubis üveg 4ml. MTL felhasználásnál ezt se kell 4-5 alkalomnál töbször töltenem egy nap alatt.
Szia! Nekem már meg sikerült megoldani itt a vaperinán jano_90 nagyon jól le írta hogyan kell a vattázást
Kösznettel tartozom!
Valószínüleg megmentetted a B3-at a polcon porosodástól! Hirtelen felindulásból rákerestem az általad említett úrra (Jano_90), és megtaláltam a diskurációt. Volt kis szabadidőm is, már tesztelem az eredményt… eddig bíztató!
naa örülök neki Próbáld úgy csinálni meg nálam még az is be vált hogy fejre fórdítom rövid ideig
Mijen levegőpint használsz a 2.5 mm maghoz?
Én megtekertem mint bármi mást, 5-6 menet, 2.5 mag, bevattáztam ahogy hozta a kezem, hibátlan. Deckjét hamar meg lehet szokni.
(És árulom is , mert TH-ra viszont nekem gyenge. Ízre kiváló).
Én a legszükebb pint használom
Sziasztok, ebben a témában tud vki segíteni?
Szia!
Nekem kb 2 hete éerkezett.
Az alső vattázás kataszrófa lett, mert megfolyt, illetve a második töltésnél szó szerint ömlött. Szétszedtem és láttam hogy az egyik oldalon nem volt bennt az árokban rendesen a vatta.
Azóta ilyen problémám nem volt, már 3-4 szer vattáztam 2,5 ös BP mods vattával.
Amit tapasztalat, hogy vattázásnál jól be kell tömködni alulra a vattát, hogy legyen bennt az ároban. A csipesszel jó le kell nyúlni, érezni is hogy beugrott a vata a helyére. A BP mods vattát én nem ritkítom, mivel pont jó, de szerintem amúgy sem nagyon kell a vattát ritkítani. Enyhe “szörcsögés” néha előfordul (általában töltés tán), ilyenkor kiveszem a pint, kifújom, letörlöm, esetleg még az 512 belsejébe is dugok egy zsepit törlés gyanánt. Vissza a pin és kész.
Nekem bejön nagyon jók az ízek és 1,2 mm levegővel végre érzem az igazi MTL feelinget. Egy ideje hanyagoltam az MTL-t, mert az ARES 2 nem egészen azt hota amit szerettem volna, de mióta megvan ez a kazán azóta nem igen nyúltam a DL vonalhoz.
A nikotinmennyiséget megemeltem most 6-9-ről 12-re, mivel úgy érzem hogy így adja meg a kellő dózist és a kaparós érzést amit szeretek.
Gyümölcsös löttyök vannak itthon, de azokkal nem jött úgy be (valószínűleg kevés a nikotin, és sok a 70 VG), lehet hogy fogok keverni pár milit erősebb nikkel, és 50-50-el egy teszt erejéig
Összeségében nekem nagyon bejön a cucc, most már azon agyalok milyen dohányos aromákkal kéne beújítanom, illetve hogy a high end kazánok miket tudhatnak ehhez képest
Ares2-höz képest nem csodálom, hogy jobb ízt ad…a lényeg, hogy meg vagy elégedve vele.