Ezt a minimál takarítást én kétlem. Nem akarok károgni, de gondoljátok hogy ennyire megváltozna az oldal?
Eléggé meg fog. Igen, sok reményt fűzünk ehhez.
Akkor hajrá részemről segítek ha tudok…majd figyelek mit hova írok.(dehogy)
Kisdobos becsszóra mostantól jobban,sőt teljesen odafigyelek arra mit,mikor,hova írok.
KOMOLYAN!( nem hülyülök)
Fapofával ekkorát lódítani…
Aki nem hiszi járjon utánnna.
Majd cserélek képet.
Nehéz megmondani, az elmélet mindig más, mint a gyakorlat, kipróbáljuk és megmondjuk.
A mostani rendszerben is voltak kicsapongások, de korántsem annyi mint régebben. Ha van homokozó, ahol játszhatunk, akkor a többi része meg tud maradni a témánál, az utóbbi időben ez elég jól ment szerintem. A homokozó meg homkozó, ha onnan infót szeretne valaki, azért dolgozzon meg.
Még lesz neki segítsége is biztosan.(vagy nem?)
Látod? cseréltem.
Alig ismertelek meg
THX az elismerést.
Es ha MO-on off lesz a Vape téma, simán lehet titkosítani a Vape szálakat… a marhulás meg maradhat nyilvános. Jövőbe látó gondolkozás…? Tudtok valamit?
Csak nem lesz OFF!.
Az info szerzés 2 legbiztosabb módja ha kérdez (témát nyit vagy chat) vagy a keresőt használja (ha jó szavakra keres). Elvileg mindkét módon kap hasznos infót kb azonnal
Beszélni még lehet,kereskedni n.tartalmú termékekre ugranak ha jól tudom
Esély sincs rá?
A Google-t is tudni kell használni,különben nem lesznek jó találatok az emberfiának.
Elnézést….akinek nem inge,de van aki arra sem veszi a fáradtságot de a nagyító ikon az ugyanazt jelenti a googlenél is bár azt itt nem találják meg sokan.
igen, manapság már kialakult a lényegre keresés képessége a nethasználóknál…ugyanakkor vannak akik keresni is lusták
Meg bármire.Mármint lusták.