Változások az oldal felépítésében

Ezt a minimál takarítást én kétlem. Nem akarok károgni, de gondoljátok hogy ennyire megváltozna az oldal?

2 kedvelés

Eléggé meg fog. :slightly_smiling_face: Igen, sok reményt fűzünk ehhez.

3 kedvelés

Akkor hajrá részemről segítek ha tudok…majd figyelek mit hova írok.(dehogy)

Kisdobos becsszóra mostantól jobban,sőt teljesen odafigyelek arra mit,mikor,hova írok.
KOMOLYAN!( nem hülyülök) :heart_eyes:

Fapofával ekkorát lódítani… :rofl:

1 kedvelés

Aki nem hiszi járjon utánnna. :upside_down_face:
Majd cserélek képet. :thinking: :wink:

Nehéz megmondani, az elmélet mindig más, mint a gyakorlat, kipróbáljuk és megmondjuk.

A mostani rendszerben is voltak kicsapongások, de korántsem annyi mint régebben. Ha van homokozó, ahol játszhatunk, akkor a többi része meg tud maradni a témánál, az utóbbi időben ez elég jól ment szerintem. A homokozó meg homkozó, ha onnan infót szeretne valaki, azért dolgozzon meg. :sweat_smile:

4 kedvelés

Még lesz neki segítsége is biztosan.(vagy nem?) :grin:

Látod? cseréltem. :slightly_smiling_face:

Alig ismertelek meg :sweat_smile:

1 kedvelés

THX az elismerést.

Es ha MO-on off lesz a Vape téma, simán lehet titkosítani a Vape szálakat… a marhulás meg maradhat nyilvános. Jövőbe látó gondolkozás…? Tudtok valamit?

Csak nem lesz OFF!. :wink:

Az info szerzés 2 legbiztosabb módja ha kérdez (témát nyit vagy chat) vagy a keresőt használja (ha jó szavakra keres). Elvileg mindkét módon kap hasznos infót kb azonnal

2 kedvelés

Beszélni még lehet,kereskedni n.tartalmú termékekre ugranak ha jól tudom

Esély sincs rá? :thinking:

A Google-t is tudni kell használni,különben nem lesznek jó találatok az emberfiának.

Elnézést….akinek nem inge,de van aki arra sem veszi a fáradtságot de a nagyító ikon az ugyanazt jelenti a googlenél is bár azt itt nem találják meg sokan.

2 kedvelés

igen, manapság már kialakult a lényegre keresés képessége a nethasználóknál…ugyanakkor vannak akik keresni is lusták

1 kedvelés

Meg bármire.Mármint lusták. :grimacing: