Esély az olyan,mint a kérdés,hogy:-Vajon isznak-e a halak vizet?
-Hát lehetőségük megvan rá az biztos.
De, hogy isznak-e azt nem tudom.
Igen, és is utálom, ha öreg fejjel a megszokott dolgaiba belerondít bármi de OK, amúgy én értem a célt, elég sok évet moderáltam komolyabb fórumokon.
Váljon be
Nemcsak hogy váljon be,be is fog.
Egy moderátor jelőlt már van is…Te…én rád szavazok!
Más farkával
az az igazi…
Én annyit megjegyeznék halkan, hiszen itt csak 16 hónapja vagyok, hogy nem könnyű az eddig ismert szellemben működő “Vapebook” stílusú fórumunkat átfordítani rendezettbe, katonásba. A megjelenése sem éppen “katonás, régifórumos” jellegű.
Egy biztos: én pl. nem örülnék.neki, ha folyton új topic nyílna a lerágott, 1000x kibeszélt, amatőr kérdésekkel.
Ebben a dizájnban és berendezkedésben épp elég, ami mostanában is volt.
Csináltam 5 évig a feketefórumot, 4 évig egy elektrofórumot, meg még 1-2 helyet. Admin, mod.
Most szerintem nyugdíjban vagyok
@Ispy Ispy, Janinak meg van engedve
Vissza hívunk…jó a társaság ennyit megér neked…
Jah, oké, akkor legyen happy finish.
Meg csinálom 50felett már nagy bajom nem lehet…
A moderátorok, és néha az adminok élete nem csak játék és mese…vagy nem hallottatok a gonoszról, a félelmetes, mindent kiközösítő modi-utálatról?
Ennyit megtehetsz értünk, eddig úgy is kedveltünk, ideje kicsit utálni is.
Nem békülök
Ez Yoda lime…
Sziasztok.
2 észrevételem van Android mobilomon.
- Eltűnt a jelenléti lista nálam, a kis Avatar-körökkel (én pl. szeretem látni, van-e valaki itt, vagy ordítozhatok nyugodtan )
- Csatolni kívánt képnél eddig a Galériába dobott a telefonom, most kidob egy fő-gyökér-katyvaszba, ahonnan minden IS választható, de mint egy file-manager kezdőpontja. Ezzel együtt ha el is navigálok a Galériába, és azon belül pl. a Facebook mappába, már nem tudok kijelölni több képet egyszerre. (Ez kényelmetlen, és most 2-3 kattintás helyett 15)
@Vaperina_Kinga , @Donat , nem tudom hogy a hiba az én készülékemben van-e, csak jeleztem
Amúgy jelenleg ilyen a kezdőlapom:
Jelezném (majdnem kiment a fejemből), hogy a dolgok megjavultak köszi