Változások az oldal felépítésében

Esély az olyan,mint a kérdés,hogy:-Vajon isznak-e a halak vizet?
-Hát lehetőségük megvan rá az biztos.
De, hogy isznak-e azt nem tudom. :grimacing: :saluting_face:

Igen, és is utálom, ha öreg fejjel a megszokott dolgaiba belerondít bármi​:joy::joy: de OK, amúgy én értem a célt, elég sok évet moderáltam komolyabb fórumokon.
Váljon be :wink:

3 kedvelés

Nemcsak hogy váljon be,be is fog. :100: :grinning:

Egy moderátor jelőlt már van is…Te…én rád szavazok!

Más farkával :rofl:

az az igazi… :joy:

Én annyit megjegyeznék halkan, hiszen itt csak 16 hónapja vagyok, hogy nem könnyű az eddig ismert szellemben működő “Vapebook” stílusú fórumunkat átfordítani rendezettbe, katonásba. A megjelenése sem éppen “katonás, régifórumos” jellegű.
Egy biztos: én pl. nem örülnék.neki, ha folyton új topic nyílna a lerágott, 1000x kibeszélt, amatőr kérdésekkel.
Ebben a dizájnban és berendezkedésben épp elég, ami mostanában is volt.:slightly_smiling_face:

:joy::joy:
Csináltam 5 évig a feketefórumot, 4 évig egy elektrofórumot, meg még 1-2 helyet. Admin, mod.
Most szerintem nyugdíjban vagyok :wink:

@Ispy Ispy, Janinak meg van engedve :joy:

Vissza hívunk…jó a társaság ennyit megér neked… :slightly_smiling_face: :roll_eyes:

Jah, oké, akkor legyen happy finish. :sweat_smile:

Meg csinálom 50felett már nagy bajom nem lehet… :slightly_smiling_face: :man_shrugging:

A moderátorok, és néha az adminok élete nem csak játék és mese…vagy nem hallottatok a gonoszról, a félelmetes, mindent kiközösítő modi-utálatról? :grin:

Ennyit megtehetsz értünk, eddig úgy is kedveltünk, ideje kicsit utálni is. :grin:

Nem békülök :roll_eyes:

Kételkedtem egy darabig, azt hittem, én vagyok Yoda :grin:

Ez Yoda lime…

1 kedvelés

Sziasztok.
2 észrevételem van Android mobilomon.

1. Eltűnt a jelenléti lista nálam, a kis Avatar-körökkel (én pl. szeretem látni, van-e valaki itt, vagy ordítozhatok nyugodtan :slightly_smiling_face:)
  2. Csatolni kívánt képnél eddig a Galériába dobott a telefonom, most kidob egy fő-gyökér-katyvaszba, ahonnan minden IS választható, de mint egy file-manager kezdőpontja. Ezzel együtt ha el is navigálok a Galériába, és azon belül pl. a Facebook mappába, már nem tudok kijelölni több képet egyszerre. (Ez kényelmetlen, és most 2-3 kattintás helyett 15)

@Vaperina_Kinga , @Donat , nem tudom hogy a hiba az én készülékemben van-e, csak jeleztem :+1:

Amúgy jelenleg ilyen a kezdőlapom:

3 kedvelés

Jelezném (majdnem kiment a fejemből), hogy a dolgok megjavultak :+1: köszi​:+1:

5 kedvelés