18+? Film?
Kajak a profilkép.
Ja, meg se ismertem
a két csaj olyan ismerős…
Senkinek sem akarunk rosszat. Csak azt szeretnénk, hogy aki a kérdésére keresi a választ annak is könnyebb legyen megtalálnia azt. A többi majd alakul. Egy kis rend meg úgysem árt.
Ó…az a műfaj kimaradt
Sorry, levettem.
Ez a @Bea műve…
A képet,vagy Robit? Vagy együtt:?
lassan ezt a topikot is inkább Troll topiknak kéne hívni…
A tervezet melyik része kifogásolható számotokra? Beszéljük meg nincs semmi kőbe vésve.
Ennek jelenleg az a célja, hogy ki tudjuk megfelelően bővíteni az off szekciót úgy, hogy ne keveredjen a vape tartalmakkal. Így sokkal több dologról egy nagyobb területen folyhat beszélgetés különböző témákról. A kategória moderátor része pedig több lehetőséget nyújt azok számára akik szeretnének jobban közreműködni. Természetesen ez önkéntes alapon fog működni. Megkérdezzük és aki nem akar tiszteletben tartjuk.
Komoly beszélgetés zajlik kérem szépen
Igen, lelk a rendje mindenre
De ugye, azzal tisztában vagytok, (ti adminok) h a takarítás most sem fog elmaradni utánunk…
Igy kb minden ott fog zajlani egy idő után (off topikra gondoltam) fekete forum is így van…
Sajnos igen!
Ilyesztő az újdonság mindig
A vape-ből simán landolunk mindig offba, vagy fordítva.
Nem szánt szándékkal megy a keverc, csak alakul a beszélgetés.
Szerintem csapassuk, úgyis akkor próbálódik ki a pudig ha meg van edve
Visszacsinálni vissza lehet úgyis ha mégse.
Ha nem is ilyesztő, de fura bizonyos mértékben.Majd belejövünk,mint kiskutya az ugatásba.
Reményeink szerint ez az újítás minimálisra redukálja majd a takarítást is. Sok esetben annyira egymásba olvadnak a vape és nem vape hozzászólások, hogy nagyon szétszedni sem lehet. Ez szerintünk Nektek is jó lesz, csak picit át kell majd állni rá.