Változások az oldal felépítésében

18+? Film?

1 kedvelés

Kajak a profilkép. :100:

1 kedvelés

Ja, meg se ismertem​:rofl:

2 kedvelés

a két csaj olyan ismerős… :joy:

Senkinek sem akarunk rosszat. Csak azt szeretnénk, hogy aki a kérdésére keresi a választ annak is könnyebb legyen megtalálnia azt. A többi majd alakul. Egy kis rend meg úgysem árt. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Ó…az a műfaj kimaradt :rofl:
Sorry, levettem.

Ez a @Bea műve…

1 kedvelés

A képet,vagy Robit? :slightly_smiling_face: Vagy együtt:? :grinning:

1 kedvelés

lassan ezt a topikot is inkább Troll topiknak kéne hívni…

A tervezet melyik része kifogásolható számotokra? :slightly_smiling_face: Beszéljük meg nincs semmi kőbe vésve.

Ennek jelenleg az a célja, hogy ki tudjuk megfelelően bővíteni az off szekciót úgy, hogy ne keveredjen a vape tartalmakkal. Így sokkal több dologról egy nagyobb területen folyhat beszélgetés különböző témákról. A kategória moderátor része pedig több lehetőséget nyújt azok számára akik szeretnének jobban közreműködni. Természetesen ez önkéntes alapon fog működni. Megkérdezzük és aki nem akar tiszteletben tartjuk. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Komoly beszélgetés zajlik kérem szépen :blush::innocent:

Igen, lelk a rendje mindenre :rofl:

De ugye, azzal tisztában vagytok, (ti adminok) h a takarítás most sem fog elmaradni utánunk…:grin:

proxy-image

1 kedvelés

Igy kb minden ott fog zajlani egy idő után (off topikra gondoltam) fekete forum is így van…

2 kedvelés

Sajnos igen! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ilyesztő az újdonság mindig :blush:
A vape-ből simán landolunk mindig offba, vagy fordítva.
Nem szánt szándékkal megy a keverc, csak alakul a beszélgetés.

1 kedvelés

Szerintem csapassuk, úgyis akkor próbálódik ki a pudig ha meg van edve :sweat_smile:
Visszacsinálni vissza lehet úgyis ha mégse.

Ha nem is ilyesztő, de fura bizonyos mértékben.Majd belejövünk,mint kiskutya az ugatásba.
Frustrated Dog GIF

Reményeink szerint ez az újítás minimálisra redukálja majd a takarítást is. Sok esetben annyira egymásba olvadnak a vape és nem vape hozzászólások, hogy nagyon szétszedni sem lehet. Ez szerintünk Nektek is jó lesz, csak picit át kell majd állni rá.

2 kedvelés