Utóízes liquid

Sziasztok! Olyan problémám/kérdésem lenne, hogy adott egy aroma ( Vampire Vape Rhubarb&Custard ) és mikor legelőször próbáltam ismerősnél nagyon finom édeskés rebarbarás lötyi volt… most viszont én is rávettem magam, hogy vegyek, viszont most lesz 3 hete hogy érlelem és olyan utóíze van hogy jujj :grinning:
Viszont egyik barátom is rendelt belőle, viszont neki teljesen jó íze van. Megkóstoltattam vele, hogy érzi-e azt a bizonyos utóízt és ő is érezte, viszont elmondása alapján neki teljesen jó… lehet a kazán miatt
Szett: Tauren Max RDA, Wotofo coil, Wotofo vatta/Cotton Bacon Prime watta…
Mind a 2 vattával udormány :confused:
Az aromát UltraBio 80/20-assal kevertem.
Szerintetek a kazán lehet a gond?

1 kedvelés

Barátod hányás alapba keverte ? Lehet hogy sok a 80 PG :thinking:. Az aroma is maga PG

70/30 liquidhallos alap

1 kedvelés

Csak próba gyanánt vegyél egy kicsit ki belőle és higítsad fel egy picit . Már mint a kis részt amit kiveszel :grin:

1 kedvelés

Rendben, van itthon nekem 50/50-es próbálkozok akkor azzal . :grin:

Aroma arány amúgy mennyi a keverésben ?

Gyárilag 15-20%-ot ír, de én 10%-ban kevertem, mert ismerős is abba keverte.

1 kedvelés

Vv nek a gyári előkevertjei 70/30 bán szoktak lenni nikotin erőségtől független émelyítően édesek szoktak lenni . Valószinű az a gond sok a PG de egy másik kazánba is ki kellene próbálni

Nem zárható ki mindig a minőségi probléma…ez is egy termék :slightly_smiling_face: van egy rosszabbul sikerült batch.

Jó beszélsz az is lehet sört az úrnak :beer:

Rendben, köszi szépen! :grinning:

Haverod levesét próbáltad a te tankodban? Egyszerű lépés és csomó választ megadna

2 kedvelés

Nem, még nem :grin: