Ultrahangos tisztító kibeszélő

Ha teheted, vékonyfalú edényt használj. Ugyanis a rezgésekből kevesebbet nyel el. Ha van olyan méretben, egy vajas-margarinos doboz sokkal jobb hatásfokú lehet :wink:

6 kedvelés

A videóban az üvegen áthaladó hullámokat mondja hatásosabbnak…de lehet a falvastagság is befolyásolhatja :thinking: A végén kiderül, hogy a zip-es plasztik zacsi a nyerő? :thinking:

6 kedvelés

Befolyásolja, vékony üveg jobb. Kevesebb nyelődik el benne. Maga az uh mosó is viszonylag vékonylemezes medence.

6 kedvelés

Esetemben muszáj a szemüveg vezetés alatt mindig. Múltkor Svájcban majdnem kaptam emiatt 950 chf-et, Svájci frank bírságot..
1 chf= 1 euró… szóval…
Amúgy nem sok az eltolódás, +0.25 a bal szememre. De mivel benne van a jogsiban a kód, így használnom kell.

6 kedvelés

Akkor Svájcba kell mennem ha csak úgy osztogatják a 950chf-et a szemüveges sofőröknek :smiling_imp:
Értettem amúgy, hogy mire értetted amit hiányosan fogalmaztál meg. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Kedves @Zsolt68 nem ajándék pénzt, hanem bírságot…!!!
De javítottam is…:rofl:
Amúgy meg, vettem az adást…:grin::grin::grin:

7 kedvelés

Kár… már tervezte a wazze a Svájci utat :face_with_peeking_eye::grin::heart:

6 kedvelés

Ó… hát ezen könnyen lehet változtatni… eljön velem 3 hétig német-Svájci vonalra… és még pénzt is kap… ha nem fog rosszalkodni…:sweat_smile:
Sőt, bónuszként elviszem egy német vape boltba is…:grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

Pont ezt, ha már megvan használom :wink:, fólia teszt no comment… :grin:

13 kedvelés

Ez van nekem is,nincs vele probléma.
A dolgát elvégzi,igaz nem netest szoktam szívni de néha el kell rezegtetni a gyümölcsösöket is :grin:
Az alufólia meg hát :man_shrugging:szendvics :grin:

8 kedvelés

Lehet kapni lyukacsosat,.nagyobb a siker :grin: amúgy ha rezgeti a vizet, már jobb mint egy tóba dobva :wink:

8 kedvelés

Igazából mijaza fólijateszt? :thinking:

8 kedvelés

Beledobsz egy darabka alufóliát, és ha jó hatásfokú az UH mosó, kilyukadozik a fólia.

6 kedvelés

Szitakészítő.

9 kedvelés

Sörétes is tudja ezt :sweat_smile:

6 kedvelés

Igen, és a koxot is leviszi :grin:
(Lövésem sincs amúgy)

6 kedvelés

Nekem is ilyen van, jól műxik, alufóliát is szitázta. Nálad nem?

7 kedvelés

Nem próbáltam még, rájöttem minek, csak felhúznám magam, jó az úgy ahogy van! :waving_hand: :laughing:

6 kedvelés

Aldiban csütörtöktől kapható egy ultrahangos tisztító.

A kérdéses modell más néven amazonon is megtalálható.

https://www.amazon.com/ultrasonic-Jewelry-Cleaner,KECOOLKE-Eyeglasses-Coins,Ring,Silver,Denture/dp/B09GXXYVC5

Nálam most jött el az idő, hogy szert tegyek egy ilyen masinára. :grin:

14 kedvelés

Eddig bírtam megállni :rofl:…beraktam a szemüvegem az UH mosóba.
Fasza lett…a VG és minden más oda nem való is totál eltűnt a lencsékről :+1:

9 kedvelés