Ha teheted, vékonyfalú edényt használj. Ugyanis a rezgésekből kevesebbet nyel el. Ha van olyan méretben, egy vajas-margarinos doboz sokkal jobb hatásfokú lehet
A videóban az üvegen áthaladó hullámokat mondja hatásosabbnak…de lehet a falvastagság is befolyásolhatja A végén kiderül, hogy a zip-es plasztik zacsi a nyerő?
Befolyásolja, vékony üveg jobb. Kevesebb nyelődik el benne. Maga az uh mosó is viszonylag vékonylemezes medence.
Esetemben muszáj a szemüveg vezetés alatt mindig. Múltkor Svájcban majdnem kaptam emiatt 950 chf-et, Svájci frank bírságot..
1 chf= 1 euró… szóval…
Amúgy nem sok az eltolódás, +0.25 a bal szememre. De mivel benne van a jogsiban a kód, így használnom kell.
Akkor Svájcba kell mennem ha csak úgy osztogatják a 950chf-et a szemüveges sofőröknek
Értettem amúgy, hogy mire értetted amit hiányosan fogalmaztál meg.
Kedves @Zsolt68 nem ajándék pénzt, hanem bírságot…!!!
De javítottam is…
Amúgy meg, vettem az adást…
Kár… már tervezte a wazze a Svájci utat
Ó… hát ezen könnyen lehet változtatni… eljön velem 3 hétig német-Svájci vonalra… és még pénzt is kap… ha nem fog rosszalkodni…
Sőt, bónuszként elviszem egy német vape boltba is…
Ez van nekem is,nincs vele probléma.
A dolgát elvégzi,igaz nem netest szoktam szívni de néha el kell rezegtetni a gyümölcsösöket is
Az alufólia meg hát szendvics
Lehet kapni lyukacsosat,.nagyobb a siker amúgy ha rezgeti a vizet, már jobb mint egy tóba dobva
Igazából mijaza fólijateszt?
Beledobsz egy darabka alufóliát, és ha jó hatásfokú az UH mosó, kilyukadozik a fólia.
Szitakészítő.
Sörétes is tudja ezt
Igen, és a koxot is leviszi
(Lövésem sincs amúgy)
Nekem is ilyen van, jól műxik, alufóliát is szitázta. Nálad nem?
Nem próbáltam még, rájöttem minek, csak felhúznám magam, jó az úgy ahogy van!
Aldiban csütörtöktől kapható egy ultrahangos tisztító.
A kérdéses modell más néven amazonon is megtalálható.
Nálam most jött el az idő, hogy szert tegyek egy ilyen masinára.
Eddig bírtam megállni …beraktam a szemüvegem az UH mosóba.
Fasza lett…a VG és minden más oda nem való is totál eltűnt a lencsékről