Sziasztok!
Régóta birizgálja az agyam az ultrahangos tisztító beszerzése. Szóval a kérdésem: kinek van? Milyen van? Mit kell tudnia? Meg ilyenek.
Sziasztok!
Régóta birizgálja az agyam az ultrahangos tisztító beszerzése. Szóval a kérdésem: kinek van? Milyen van? Mit kell tudnia? Meg ilyenek.
Nemrég vettem meglepően hatásos.Csak ajánlani tudom…
Milyet? Mennyiért? Hol?
Szia István! Aldiba, Lidlben időnként szokott lenni. 10-20 ezer körül. 3év garival teljesen jó! Én langyos vîzzel szoktam tisztítani az nem árt a tömítéseknek. Ha kell 2x akár 3x is elindítom ha intenzívebb aromát használtam. Ja és mindíg lecseréltem a vizet mert azért melegszik! Egyre kell figyelni, hogy a deckből is vedd ki a csavarokat mert kirázkódik és ha nem figyelsz könnyen kiöntöd vízcserénél!
Vaporism.cz-ről vettem
Én most ezt találtam. Ennyiért nagyon jó vétel, kérdés hol a csapda.
Régóta használok ilyet. Az enyém nem egy márkás darab, de rendesen teszi a dolgát. Meglepően hatékony.
Én is tervezem a beszerzését régóta gondolkodtam már rajta,hogy nem ártana venni egy ilyen tisztítótfigyelemmel kísérem én is ezt a témát
Felénk vannak denevérek, ezért mindig tiszták az eszközeim
Pont ilyenem van, de mivel nincs összehasonlítási alapom másik tisztítóval, ezért csak azt tudom mondani hogy szerintem jól működik. Két-három ciklust szoktam lenyomni rajta és eddig meg vagyok vele elégedve.
Na, az jó hír, de 2-3x rá kell tolni? Mennyi idő az? Én azt hittem csak bedobom, 5 perc csoda és készen vannak a csilli-villi tankok.
Hát nem naponta rezegtetem őket Akkor lehet elég lenne annyi is.
Langyos citromos vízzel szoktam csinálni amikor már a fogkefe+papírtörlő és társaikat már kevésnek ítélem.
Èn fb-n talàltam lidl-ös tisztítòt, nagyon hatàsos. Kb havonta-kèthavonta szoktam 3-4x àtmosni a tankokat. Sima langyos víz kell bele mert melegìti is a vizet. A tankokat teljesen szèt kell szedni, ill a tömìtèseket le kell venni, annak nem tesz jòt. Az àràt mindenkèppen megèri akàr èkszert, karòràt, cd-t is meg lehet vele takarìtani.
Akkor lehet majd lesem a lidliben, hátha lesz.
Szia! nem szoktam a tömitést kiszedni pedig napi 5tankot tisztitok teljesen rászoktam a különbség szemmel látható még a feleségem szerint is aki csak a tisztaságot veszi észre.A tömitéseken semmi károsodást nem tapasztaltam.A modokat is ebbe tisztitomm széd szedem és beleteszem elektronikát utána kiszáritom izopropilalkoholal kifujom megint hajszáritozom és tökély…
Az elektronikát?
igen azt is erre is jó
Végül rendeltem egy ilyet, remélem jó lesz.
És miért kell a boardot is megmosni?
Mert koszos volt lé volt belefolyva nem müködött és igy takaritottam ki…de a folyasztószert is nagyonjól leszedi…