Bár nem tudom minek
Egyszer csak jött a komoly szándékszikra,hogy nekem is kell…miután a múltkor 5 tankot szedtem szét és mostam el(Szárítóberendezést is kitalálhatnának igazán)
Természetesen megelőzve a vérszívó kommenteket,mindent le fogok fotózni szétszedés után és a tisztítóba tevés előtt,hogy tudjam melyik izé melyik tankhoz tartozik
Ki is írta a múltkor mikor mellékeltem a fotót,hogy pont ilyet használ?
Használd egészséggel! Én jobban szeretem a hagyományos megoldást, csak időnként használom, így Anya le is nyúlta a cuccot ékszer és manikűr-pedikűr holmi tisztításhoz. A szárításhoz használj porpisztolyt vagy hajszárítót, bevetheted az infralámpát is.
Én is úgy akartam,de sajnos az 5-öt kora este kellett 1xrre megcsinálnom.Úgy gondoltam az első tank már majdnem száraz lesz,mire az 5.et is elmosom és kezdhetem tekerni.Majd mire a védéhez érek,az utolsó is száraz lesz.
A hajszárítóval lehet tisztítani, esetleg szárítani a kazán elmosott darabjait?, nah… Ezt se hallottam még. De hát amíg él az ember, addig mindig tanul…
A sűrített is jó lehet, esetleg a furatokból ki lehet vele fújkodni, de a környéken kis alkatrész, pl. csavar ne legyen, mert elfújhatja. Ha hajszárítót használsz azt a legkisebb fokozaton, és vedd le az O-gyűrűket, ha felmelegszenek kitágulnak és idő mire visszanyeri eredeti méretét, így kb. ugyanott vagy időben mint mikor nekiálltál hajszárító nélkül.