50 felett sajnos már nem olyan egyszerű az élet …
Néha előfordul az nálam is …
Igen. De ezt dobta a gép, el kell fogadni!! Én mindig azt mondom magamnak, örüljek neki lehetne rosszabb is!!
Én is pozitívan gondolkodom… Nagyapám 89 évesen hunyt el, isten nyugosztalja, de neki sem a szemével sem a hallásával nem volt problémája, az apró betűs dolgokat úgy olvasta, mint egy fiatal…
Nem látni és hallani ajaj, viszont a sikítozás nem zavar így a további botladozásba…
Szintén 2.5…5 éve meg még nem kellett
Olvasó nekem is csak kb 3 éve van!
Velem egy szikla, ja nem szikra babrált ki , anyagot daraboltam vágókoronggal, benézett a szemüveg alá a kis ravasz, Olyan 4-5 éve romlott el nekem is…
A NASA kidolgozott egy olyan szemüveget az űrhajósoknak, ami a két lencse közötti folyadék ide-oda préselésével és ezt a kereten szabályozhatod, változik a fókusztávolság. Így állítás kérdése, hogy olvasó vagy távollátó. 8-10 Dani az ára…
Plusz az űrséta 2 millió Juró
Most azért elképzeltem, hogy visszahívják a Teslához hasonlóan az űrsiklókat műszaki hiba miatt a sztratoszférából…
Fel nem szállnék arra a Space X Starship-re.
Az USA-ba én azért megkönnyíteném a gyámság intézményét…
Hű mi jutott még eszembe…bringa láncot is lehetne tisztítani az ultrahangos kütyüben. Aki szokott pucolni láncot tudja milyen szívás ez.
Áhhhhhh…olyan csillivilli, szinte új állapotú ez a mosó, hogy nem lenne szívem koszos bringaláncot belerakni.
Egy kicsit nagyobb méretű, 2.5 literesben szoktak a motoros kollégák…
Közvetlenül nem is kell belerakni.
Űrméreténél kicsit kisebb üvegtál, külső részt vízzel feltölteni (mert ugye UH mosót nem(!) kapcsolunk be víz nélkül), tál belsejébe pedig benzin és a lánc. A víz és az üveg közvetíti az ultrahangot így megmarad a tisztítóhatás
Próbáltam guglizni valami képet róla de itt egy kis videó helyette.
Üvegtál helyett jó egy sima befőttes üveg is. Vastagabb falú műanyag palack kevésbé jól közvetíti az UH-t.
És érdekes ötlet a simítózáras tasak is, de mindenképp tesztelni kell előtte, hogy szétszedi-e az UH vagy bírja a gyűrődést
Ez vajon az rta melyik alkatrésze?..
Nem vehető ki tisztán … De biztos ,hogy DL
Áramfejlesztő beépített akkushoz
Frankó…ez akkor a kis dunsztosba zárt melegvízzel higított brigéciól 2000-be mártva működhet. Köszönöm az infót, hatalmas segítség lesz. És a kütyü SS falu tartálya is makulátlan marad
Tényleg olyan jó állapotú a mosó, hogy sajnáltam volna csak úgy belerakni a mindennel is dzsuvás láncot.
Egyúttal itt köszönöm meg @unzed nak a remek vételt…túlzás nélkül mondom, hogy csomagolását és állapotát tekintve mintha vadiújat vettem volna.
Újabb ötlet, hogy a régebbi Bialetti kotyogóst is megúsztatom szerintem