Ultrahangos tisztító kibeszélő

Én ezért tartom hűtőben, nem a szemüvegemen :open_mouth:1 liternek már súlya is van :joy:

6 kedvelés

de most komolyan, csak új korában volt ilyen tiszta a lencse. Én ugye 100% VG-t szívok és az hamar rárakódik. Valaki itt kérdezte az optikus ismerősét, aki nem ajánlotta az UH tisztítást…hát, én most ajánlom :grin: Aztán döntse el maga mindenki.

9 kedvelés

Én már tavaly is mondtam, szeműveg, ékszer, óraszíj, kis alkatrészek stb. ezeknek nagyon jó. :+1:

8 kedvelés

És a kazánnak nem jó?

7 kedvelés

Amikor FÉG-em volt…Na annak kicsi. :thinking::open_mouth:

Márhogyafenébenelennejó tankoknak? Arról beszélünk elsősorban :grin::+1:

6 kedvelés

Hasonló gondom van az ablakszárnyakkal :rofl:

3 kedvelés

Az üvege még egy módon bele is menne​:thinking::grin:

(Van már mini ablaktisztító robot :wink:)

4 kedvelés

jó kis puzzle lenne utána…aztán pillanatragasztóval fixálni :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ha nem teszed vissza, mindig tiszta marad :wink::+1:

4 kedvelés

Lakásbiztosítás :winking_face_with_tongue:becsapta a huzat az ablakot :winking_face_with_tongue:
Egyéb tanácsokért keressetek privátban :joy::joy::joy::joy:

11 kedvelés

Pont ma olvastam reggel egy cikket, hogy baxnak át a lakásbiztosítók :sob:meg miért nehézkes velük fizettetni​:thinking: amúgy nem lenne rossz ötlet: karácsonyi és húsvéti nagytakarításkor mindig pont mitadisten fenébe is a manóba, bebaxxa a huzat az összes nyílászárót :joy:

8 kedvelés

A lencsén nem tudom van e neked védőréteg. Ha igen, azt nem bántotta?

3 kedvelés

van rajta ilyen halványkékeszöldes valami … de nem veszek észre azon kívül semmit, hogy végre nagyon tisztán látok át rajta. Ha ezt most nem teszteltem volna akkor az izopropilos kendő lett volna a köv, de bevallom attól jobban tartottam, hogy kárt tesz.
VG-szerű lerakódással meg már nagyon zavart a látvány

4 kedvelés

Ált. ilyet, vagy hasonlót használok a szemüveg tisztításhoz. A Pennyben szoktam venni.
Vagy a mosó. :saluting_face:

power washing GIF

9 kedvelés

Csap alatt mosom az olvasószemüvegeket, kis mosogatószercsepp vagy folyékony szappan. Szuper módszer az is.

7 kedvelés

Nekem is volt szokásban a módszer. :wink: :nerd_face:

3 kedvelés

Én ezt használom. Nagyon jó!! A modokat is ezzel takarítom! Optikákba lehet kapni. 1500 ft törlő kendő és a spray . A sprayt 500ft-ért után töltik!!

Sokáig elég!

8 kedvelés

Ez tv-re, monitorra is jó, laptop kijelzőre is, nem hagy foltot.

6 kedvelés

Szervusztok !

Mikrószálas kendőt használtam monitor tisztító spray-vel szemüvegre, de a legjobb idáig a barátnőm a szilvia :grin: (papírtörlő) Ha nagy a kosz akkor fújom a spray, és papírtörlő… :wink:

7 kedvelés

Beavis And Butthead Yes GIF by Paramount+

11 kedvelés