Én ezért tartom hűtőben, nem a szemüvegemen 1 liternek már súlya is van
de most komolyan, csak új korában volt ilyen tiszta a lencse. Én ugye 100% VG-t szívok és az hamar rárakódik. Valaki itt kérdezte az optikus ismerősét, aki nem ajánlotta az UH tisztítást…hát, én most ajánlom Aztán döntse el maga mindenki.
Én már tavaly is mondtam, szeműveg, ékszer, óraszíj, kis alkatrészek stb. ezeknek nagyon jó.
És a kazánnak nem jó?
Amikor FÉG-em volt…Na annak kicsi.
Márhogyafenébenelennejó tankoknak? Arról beszélünk elsősorban
Hasonló gondom van az ablakszárnyakkal
Az üvege még egy módon bele is menne…
(Van már mini ablaktisztító robot )
jó kis puzzle lenne utána…aztán pillanatragasztóval fixálni
Ha nem teszed vissza, mindig tiszta marad
Lakásbiztosítás becsapta a huzat az ablakot
Egyéb tanácsokért keressetek privátban
Pont ma olvastam reggel egy cikket, hogy baxnak át a lakásbiztosítók meg miért nehézkes velük fizettetni
amúgy nem lenne rossz ötlet: karácsonyi és húsvéti nagytakarításkor mindig pont mitadisten fenébe is a manóba, bebaxxa a huzat az összes nyílászárót
A lencsén nem tudom van e neked védőréteg. Ha igen, azt nem bántotta?
van rajta ilyen halványkékeszöldes valami … de nem veszek észre azon kívül semmit, hogy végre nagyon tisztán látok át rajta. Ha ezt most nem teszteltem volna akkor az izopropilos kendő lett volna a köv, de bevallom attól jobban tartottam, hogy kárt tesz.
VG-szerű lerakódással meg már nagyon zavart a látvány
Csap alatt mosom az olvasószemüvegeket, kis mosogatószercsepp vagy folyékony szappan. Szuper módszer az is.
Nekem is volt szokásban a módszer.
Én ezt használom. Nagyon jó!! A modokat is ezzel takarítom! Optikákba lehet kapni. 1500 ft törlő kendő és a spray . A sprayt 500ft-ért után töltik!!
Sokáig elég!
Ez tv-re, monitorra is jó, laptop kijelzőre is, nem hagy foltot.
Szervusztok !
Mikrószálas kendőt használtam monitor tisztító spray-vel szemüvegre, de a legjobb idáig a barátnőm a szilvia (papírtörlő) Ha nagy a kosz akkor fújom a spray, és papírtörlő…