https://www.youtube.com/watch?v=mCfrb72Cdg0&t=13s Valaki próbálta már ezt ? Valami Gabona párlat kell Hozzá És utána Viz és száritás
Ahogy a kolléga is mondta …ezt el kell felejteni … aminek le járt az ideje annak új állja a helyét
Az eű. papír egyik fele mindig tiszta marad ugye?
Mindig ?
Abban az esetben, ha kilyukad a papír szerintem igen. Kérdés melyik felivel törlöd le?
Hogy miket ki nem találnak! Gabonapárlat!
Óhh a régi félszemű seriff… az újra feldolgozása Matt Damonnal és Jeff Bridges-el szenzációsra sikeredett !!!
“Ittam én már patanyomból!”
Pici tűz mellett…
köszönöm a válaszokat akkor felejtős
Hàt èn nem hinném hogy hatàsos lenne ez a tisztitàsi mód Csak pèldakèppen ha dohány levest szív az ember az nem kormol,màrmint a szimpla dohàny èrtelem szerűen,de viszont ha gyümölcsöt vagy desszert pörköl az ember az jó esetben max 200-400 slukott bír ès uttànna nincs az a tisztitàs a vilàgon ami azt a szèp ráègett vègtermèket tisztàra takaritanà
Ennyi erővel ultrahangos tisztító is megfelelne a cèlnak de ha mègis valami oknàl fogva tiszta lenne nem hinnèm hogy izvisszaadàs az jelen lenne arról nem is beszélve hogy az 1/3 sem birnà slukkban mint újkori àllapotàban beègne se perc allatt de ez csak az èn vèlemènyem
Nemcsak a Tiéd. A legeslegelején kipróbáltam, de semmi pozitív hatás nem volt. az 1/2-ét sem bírta.
Meghát, ha van majom, legyen banán is.
Röviden tömören ennyi jogos
Csúzliba még jól lehetnek…
Max igen csak szegèny àldozatàt sajnàlnàm akit betalàl a jó kormos ègetett csuzlilőszer
Belekóstol, hmmm a kedvenc ízem
Egyèbkènt ilyenkor dobom el az agyam amikor egy olyan dologgal àllnak elő ami eleve hallott ötlet,(tisztitàs)ilyen olyan formában ha hàzilag meg lehetne oldani akkor a gyàrtók roló le Röhej csak az a baj hogy van aki ezt el is hiszi ès elkezdi a baromsàgot vèghez vinni
Ès nem kell csodàlkozni amikor nincs tudatában hogy maga az szer amivel ( takarítja) hevitès közben mit is vissz be a szervezetèbe aztàn kap egy jó tüdő emboliàt ès a vilàghàlon mindjàrt úgy jön le hogy az egy újabb e cigaretta felhasználó àldozata …Nah ez ami röhej
Akartam írni ,hogy ezek a porlasztók pont neked jó állapotban vannak
Égett menthol NEM