Porlaszto Ujra hasznositása?

https://www.youtube.com/watch?v=mCfrb72Cdg0&t=13s Valaki próbálta már ezt ? Valami Gabona párlat kell Hozzá És utána Viz és száritás

3 kedvelés

Felejtsd el! Inkább állj át az rta, rda, rdta vagy rba rendszerre…ergo, tekerd magad.

9 kedvelés

Ahogy a kolléga is mondta …ezt el kell felejteni … aminek le járt az ideje annak új állja a helyét

7 kedvelés

Az eű. papír egyik fele mindig tiszta marad ugye?

5 kedvelés

Mindig ? :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Abban az esetben, ha kilyukad a papír szerintem igen. Kérdés melyik felivel törlöd le?

4 kedvelés

Hogy miket ki nem találnak! Gabonapárlat! :grimacing: :grin:
Drunk John Wayne GIF by GritTV

5 kedvelés

Óhh a régi félszemű seriff… az újra feldolgozása Matt Damonnal és Jeff Bridges-el szenzációsra sikeredett !!!

7 kedvelés

“Ittam én már patanyomból!” :grin:

6 kedvelés

Pici tűz mellett…

5 kedvelés

köszönöm a válaszokat akkor felejtős

8 kedvelés

Hàt èn nem hinném hogy hatàsos lenne ez a tisztitàsi mód :face_with_hand_over_mouth:Csak pèldakèppen ha dohány levest szív az ember az nem kormol,màrmint a szimpla dohàny èrtelem szerűen,de viszont ha gyümölcsöt vagy desszert pörköl az ember az jó esetben max 200-400 slukott bír ès uttànna nincs az a tisztitàs a vilàgon ami azt a szèp ráègett vègtermèket tisztàra takaritanà:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:Ennyi erővel ultrahangos tisztító is megfelelne a cèlnak de ha mègis valami oknàl fogva tiszta lenne nem hinnèm hogy izvisszaadàs az jelen lenne arról nem is beszélve hogy az 1/3 sem birnà slukkban mint újkori àllapotàban beègne se perc allatt de ez csak az èn vèlemènyem :sweat_smile:

9 kedvelés

Nemcsak a Tiéd. A legeslegelején kipróbáltam, de semmi pozitív hatás nem volt. az 1/2-ét sem bírta.
Meghát, ha van majom, legyen banán is. :wink:

8 kedvelés

Röviden tömören ennyi jogos :grin:

5 kedvelés

Csúzliba még jól lehetnek…:thinking::grin:

4 kedvelés

Max igen csak szegèny àldozatàt sajnàlnàm akit betalàl a jó kormos ègetett csuzlilőszer​:joy::sweat_smile:

2 kedvelés

Belekóstol, hmmm a kedvenc ízem :star_struck:

2 kedvelés

Egyèbkènt ilyenkor dobom el az agyam amikor egy olyan dologgal àllnak elő ami eleve hallott ötlet,(tisztitàs)ilyen olyan formában ha hàzilag meg lehetne oldani akkor a gyàrtók roló le :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:Röhej csak az a baj hogy van aki ezt el is hiszi ès elkezdi a baromsàgot vèghez vinni :person_facepalming:Ès nem kell csodàlkozni amikor nincs tudatában hogy maga az szer amivel ( takarítja) hevitès közben mit is vissz be a szervezetèbe aztàn kap egy jó tüdő emboliàt ès a vilàghàlon mindjàrt úgy jön le hogy az egy újabb e cigaretta felhasználó àldozata …Nah ez ami röhej

4 kedvelés

Akartam írni ,hogy ezek a porlasztók pont neked jó állapotban vannak :rofl::heart:

3 kedvelés

Égett menthol NEM​:point_up::grin:

3 kedvelés