Ultrahangos tisztító kibeszélő

Újabb ötlet: Akinek van zsebkése azt is…nekem nincs, de itt akadnak páran akiknek csak azzal teljes az élet

8 kedvelés

Van,de én tudok szalámit szeletelni,kutyát herélni még az utcán is :joy:

8 kedvelés

Akkor most neked is kell venned, hogy tudd tisztítani!! :joy:

5 kedvelés

Irigyellek is érte piszkosul :grin:
Oh, ezt Zolika kutyaherélésére reagáltam volna elvileg

6 kedvelés

Hát akkor még úgy gondoltam nem kell ezért mentem csak az akumlátor töltőért :joy: de ma már másképp látom

7 kedvelés

Az előmelegítés miatt, hogy felvételkor ne párásodjon… :face_with_hand_over_mouth:

7 kedvelés

Na de kérem… ilyen fiatalon olvasó szemüveg?
Habár nekem is 2 van…:rofl:
Olvasni meg nem olvasni…:rofl:

8 kedvelés

40 pluszosan szinte mindenkinek kell kivéve, ha van pénz és bátorság a lézeres műtétre…

10 kedvelés

Nagyon kemény vagyok,de a flex szilánkokat is tűrtem amíg maguktól ki nem jöttek.
Sokat izzadtam,anyáztam,de a szemembe se nyúlkáljanak kötőtűvel !

11 kedvelés

Már nekem is csak az alváshoz nem kell… :sleepy:

8 kedvelés

Sokáig én is olyan kemény voltam mint a kád széle … Aztán 1 x valahogy elrángattak a szemészetre egy kb 1 hetes cumi után … Azóta , már simán elmegyek … Szarabbul hangzik az egész mint ami valójában :joy:

8 kedvelés

Szakmai ártalom :joy:fosos vagyok na :smiling_face:

7 kedvelés

Szia!! Ezt a választ kaptam tőle!! Én 40- éve töle vásárólom a szemüveget, van ingyenes szemvizsgálatuk is!! Én halgatok rá!!

9 kedvelés

Szervusz Tibor !

Én is mindig kiveszem a lencséket a keretből mielőtt ledrótkorongozom őket … :wink: :grin: :grin:

9 kedvelés

Szevasz Atis!! Még nem tettem bele az ultrahangosba, így szerintem jó ,hogyZsolt68 feldobta a témát!! Anikó több mint 40 éve a szakmában van, ezért meg kérdeztem !! Én betartom amit mond!! Volt a bulis időszakomban, havi 2-töt minimum gyártott!! Egy volt bent nála ,egy nálam, mikor törött a keret használható maradt akkor csak csere, csinálta a másikat!! :rofl:

7 kedvelés

Szerencsés vagy ! Sajnos nekem a nagy buta fejemre nemigen van olvasószemüveg, odáig még nem jutottam el, hogy egyedit készíttessek. :confused: De eljön annak is az ideje… :wink: :blush:

8 kedvelés

Nekem sajnos most már mind kettő van. Állandó és olvasó is. Vagyis állandó már kb 10 éves koromtól!

7 kedvelés

Sajnos oda jutok én is , sőt van amihez 1 es olvasó elég , de a tekerészéshez meg már kell a 2-2,5 pff. Alapból jövés menéshez még látok úgy ahogy, ha meg nem akkor tapogatok mint vak a sötétben… :rofl:

7 kedvelés

Nem tudom az olvasom menyi, azt is az Anikó csinálja, mert nekem nem jók azok amit csak simán lehet vásárolni! Igazából egyik szemüvegem sem tudom hányas, az összes szemészeti papiróm ott van nála a boltban. Ha megyek előveszi csinál egyet, évente meg a doktornő aki ott van ellenőriz!

6 kedvelés

Én is, csak mindig cseng a fülem tőle…

6 kedvelés