Ultrahangos tisztító kibeszélő

Igen, nagyon jó dolog!! Amit nem rég vettem én is teljesen elégedett vagyok vele!!

6 kedvelés

Ha jól működik, ilyen :+1:és ugye vannak olyan felső levegőzésű tankok, ahol máshogy hatékonyan nem tisztítható el.

6 kedvelés

Szia!
A tisztítás során a gépbe rakás elött a gumi tömítéseket leveszed?

5 kedvelés

dehogy…elvileg nem lehet baja. Amúgy szerintetek a szemüvegemet is belerakhatom…nem lesz baja annak a monitorfényt szűrő rétegnek?

6 kedvelés

Ha jól tudom igen…én itt vettem vaperinán vasárnap. Akkor sokat chat-eltünk erről (mint aldis-ról). Nem terveztem ilyet venni, de kedvet kaptam közben. És nem bántam meg, látva a melót amit végzett…3perc alatt

7 kedvelés

Most már én is latolgatom, egyre nyűgösebb az elhasznált fogkefék összegyűjtése…

8 kedvelés

Én is ez végett nem mertem egyenlőre bele rakni!! De most,hogy írtad , ugrott be hogy van nekem olyan bárátnőm akinek 3 optika boltja van!! Rákérdezek!!

9 kedvelés

Na, ez remek ötlet​:+1:…addig én sem úsztatom meg akkor.

6 kedvelés

Mindjárt ráírok, de valószínű csak holnap kapok választ!!

7 kedvelés

Szerintem ez egyénfüggő. Én például a tisztítás előtt teljesen darabjaira szedem az RTA-imat.

8 kedvelés

Addig még agyalok, hogy mit lehetne fürdetni még benne :grin: Pl ha a vízkövet is lehozza akkor a csap végén lévő felcsavarható szűrő is jó ötlet lehet. Na csak mert olvastam cégről aki ultrahangal tisztít vizköves dolgokat

6 kedvelés

Nálam a fémcsatos karóránál is jól teljesített.

10 kedvelés

Nem hordok órát. Vagyis csak futáshoz műanyag szíjasat.

6 kedvelés

Írtam!! Már csak várom a választ!!

7 kedvelés

Belerakhatod nyugodt szívvel.
Én is abban ‘mosogattam’ az enyémet amíg rá nem ültem az olvasószemüvegemre.
Épp tegnap lett kész újra :smiling_face:

9 kedvelés

Hát miért alád rakod?? :grin:

6 kedvelés

Csak éppen levettem és letettem a gurulós székemre.
Kimentem a konyhába,visszajöttem és automatice leültem,akkor villant be százezer az agyamba :joy:

9 kedvelés

Akkor az egy szép ülés volt!! :thinking: Vagy nem!

6 kedvelés

Az enyém is csak olvasó, de akkora mint egy buszszélvédő (ez most a divat :slightly_smiling_face:) ami elég feltűnő ha foltos/koszos. Én még csak kilátok a foltok mellett is :grin:, de cikinek érzem ha kintről ránéznek :slightly_smiling_face: Naponta megúsztatnám a hullámmedencében :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Ékszert,órát szemüveget,orvosi szikét stb lehet benne tisztítani.
Bár én szikét nem használok,de ami belefér kitisztítja.

7 kedvelés