Igen, nagyon jó dolog!! Amit nem rég vettem én is teljesen elégedett vagyok vele!!
Ha jól működik, ilyen és ugye vannak olyan felső levegőzésű tankok, ahol máshogy hatékonyan nem tisztítható el.
Szia!
A tisztítás során a gépbe rakás elött a gumi tömítéseket leveszed?
dehogy…elvileg nem lehet baja. Amúgy szerintetek a szemüvegemet is belerakhatom…nem lesz baja annak a monitorfényt szűrő rétegnek?
Ha jól tudom igen…én itt vettem vaperinán vasárnap. Akkor sokat chat-eltünk erről (mint aldis-ról). Nem terveztem ilyet venni, de kedvet kaptam közben. És nem bántam meg, látva a melót amit végzett…3perc alatt
Most már én is latolgatom, egyre nyűgösebb az elhasznált fogkefék összegyűjtése…
Én is ez végett nem mertem egyenlőre bele rakni!! De most,hogy írtad , ugrott be hogy van nekem olyan bárátnőm akinek 3 optika boltja van!! Rákérdezek!!
Na, ez remek ötlet…addig én sem úsztatom meg akkor.
Mindjárt ráírok, de valószínű csak holnap kapok választ!!
Szerintem ez egyénfüggő. Én például a tisztítás előtt teljesen darabjaira szedem az RTA-imat.
Addig még agyalok, hogy mit lehetne fürdetni még benne Pl ha a vízkövet is lehozza akkor a csap végén lévő felcsavarható szűrő is jó ötlet lehet. Na csak mert olvastam cégről aki ultrahangal tisztít vizköves dolgokat
Nem hordok órát. Vagyis csak futáshoz műanyag szíjasat.
Írtam!! Már csak várom a választ!!
Belerakhatod nyugodt szívvel.
Én is abban ‘mosogattam’ az enyémet amíg rá nem ültem az olvasószemüvegemre.
Épp tegnap lett kész újra
Hát miért alád rakod??
Csak éppen levettem és letettem a gurulós székemre.
Kimentem a konyhába,visszajöttem és automatice leültem,akkor villant be százezer az agyamba
Akkor az egy szép ülés volt!! Vagy nem!
Az enyém is csak olvasó, de akkora mint egy buszszélvédő (ez most a divat ) ami elég feltűnő ha foltos/koszos. Én még csak kilátok a foltok mellett is
, de cikinek érzem ha kintről ránéznek
Naponta megúsztatnám a hullámmedencében
Ékszert,órát szemüveget,orvosi szikét stb lehet benne tisztítani.
Bár én szikét nem használok,de ami belefér kitisztítja.