Szervusztok én momentán csak ajánlani tudom nagyon praktikus kűtyű,nem csak az rta takaritásárra szolgál ugyan ugy ékszer stb…takaritására is
Nem az volt a kérdés, hogy öljük meg a tankokat.
Halika
Sógor szeretne egyet.
Mutatom neki azt a hármat,amit ti mutattatok itt,hogy nektek ilyen van.(asszem 3 féle volt)
Tudtok most olyat,ami elérhető közelségben és jó áron van?Linket esetleg?
Az elsőt a Cseheknél láttam,a másodikat sógor az emagon.
Ehhez sem értünk
Hát az enyémet még fel sem adták, mert épp elfogyott…
Amiket átküldtem neki,egyenlőre az ára miatt erre szavaz.De mondtam,hogy várjunk még.Várom mit írtok.Hátha jönnek majd a többiek is.
Ezt a Nedist végül miért nem vetted meg?Az ára tecc a sógornak…
Az perc… csak gondolom rosszul fordították.
Nem tudom,mert magyar áruház.Ilyen rosszul fordítanak?
Itt a gyártó oldala.
https://nedis.com/en-us/product/home-living/cleaning/luxery/550677761/ultrasonic-jewellery-cleaner-130-mm-200-mm-125-mm-mains-powered-230-v-ac-50-hz-euro-type-c-cee-716-white-plastic
“Digital timer for time setting from 1.5 to 8 minutes” googli fordító => “Digitális időzítő az idő beállításához 1,5 és 8 perc között”
Ez egy webshop több ezer/tízezer termékkel…kicsire nem adnak.
Előbb-utóbb szereznem kell egy uh tisztítót, már látom tényleg olyan jó? Íztelenít, tömítéseket is hellyel-közzel?
Amíg nincsen, izopropilt használhatok nyugodtan helyette?
Vagy jobb a citrom, jar?
Mid jó szerintem
Szia.Én pont napok óta agyalok,hogy el kéne adnom az uh.tisztítómat,mert úgy sem fogom használni
Még ki sem bontottam a dobozt
Csak azért nem hirdettem még meg,mert mi van,ha 1x mégiscsak jól jönne és mert ennek biztos nem 1000ftos lenne a szállítási költsége
Ha mégis menne, szólj, lehet hogy kell. Akkor majd megprivized milyen mennyi estébé
De amúgy agresszívebb ízeknél eszerint kellhet.
Ha ma végre beesik a Latakia, Burley, Type M és társai…
Eddig lusta ízcserélő vagyok…csemegére ráöntöm a csemegét, dinnyére meg a banánt
(Viszont páromnak van pár ezüst ékszere).
Remélem, nem ultra hangos
Sziasztok!
Ma vettem a Aldi-ban ultrahangos tisztítót. Nem tudom, hogy a többi Aldi-ban van e még, de én Hajdúböszörményben vettem. Bár nekem van egy, de annyi az eltérés a két tisztító között, hogy a régi 42kHz 50W, az Aldi-s 48kHz 50W. Ára 10.000Ft