Ha lehet ugye 1.2 ohm a pori gyárilag na most van itthol ss316 huzal 28ga meg ni80 huzal 28 ga melyikkel hány menet kb és milyen mag legyen vagy tekerjem rá a vatta csíkra a huzalt és úgy bele poriba?
ez az neki fogtam de nem találtam 2db fogót itthol így majd mennem kell venni mert nincs itthol lapos fogóm így nem tudom szét szedni még de mihelyst veszek 2db fogót bele állok majd szerintem.
meg azt nem tudom,hogy melyik része jön majd le ugye ha majd neki fogok fogni be rajzoltam a 2 közül valahol majd csak szét jön vagy felül vagy pedig az alja jön le azt még nem tudom
Én úgy kezdenék hozzá,hogy az alján lévő középérintkezőt kipattintanám csavarhúzóval,majd a szigetelő gyűrűt óvatosan kihúznám ,utána már láthatónak kellene lenni a tekercsnek és azt kihúznám.Még az se biztos hogy szét kellene tekerni a porlasztót.
csak még függőleges tekerést nem igazán csináltam szerintem 2.5 magon kéne valamit bele tenni vagy a vattára rá tekerni valahogy a huzalt meg azt nem tudom mennyi menet kéne
maga itt a vertikális tekerésen kell még gyakoroljak sima coil jigen kézzel tekerek mindig csak ugye mtlrta hoz képest más azért.Majd még meg fogom próbálni