De akkor még bejáratós volt 617.000-rel korrekt cég
Valami hasonlo
Nem voltam, de én nem is találtam megfelelő rda-t hozzá, vagy most is kiderülne, nem nekem való.
Nem nagyon nyilatkozik a témában. Lehet a Dani-kat használja mostan és mindig is.
Hát igen … Pár mili leves nekem is lefolyt az oldalán
Nem is fikázásnak szántam, csak érdekelt, hogy a használat során fakult meg vagy rossz gazdától vetted használtan és kihívásként tervezed a felújítását?
Nekem amúgy tetszik ez a “nemkellrávigyázni de amúgy majdnem jópofa” stílusú feeling
Nem baj az,nem mindenkinek jön be.
Egy jó rda kell,de azt ugyanúgy meg kell találni mint az rtat. Volt miből válogatnom,de még a nitrous izgat de gyanítom a rabbittal egyenlőnek mondták az meg itt van előttem
Ez a harcban megsérül Titán színű volt ezért teljes munkás lett belőle olajos,szaros kéz.Favágás sóder hordás ilyesmi nem kímélem.Az olcsobb dotmodokra is jobban vigyázok.Minden más cuccom hibátlan.Nem vettem fikázásnak tényleg csúnya…
JAA, nem azért írtam mert baj, csak nagy a csend.
Vagy gyenge kezdés után, erős visszaesés?!
Még keresem a hozzá való modot!! A tomahawkot arra nem szeretem!! Meg megint elvitek a orrom elől bf Camiant!!
Nem csúnya az hanem EGYEDI !
Igen azt elég fura lehet pumpálni ott fent
Lent sokkal nehezebb nyomkodni, és úgy is marad …
.
.
.
Tudok ajánlani más bf-et ha kell…ja azok se kaphatók…
Már van 2 db bf-em!!
Egyébként az alumínium is korrodálódik hasonló felületet produkálva. Lehet nem rozsdának hívják, de láthatóak az öreg alufelniken is.
Oxidálódik, de csak szürkül, ha nem éri más anyag… Az más,.ha kap fékport.
Ez valami más anyag ez nem rozsdál…az a csiszoláskor kiszakadt zárvány darab némi olaj és trágya ami a képen van…
Azt a modot nem arra tervezték,az csak egy plusz opció volt hozzá.
Hamár pumpa akkor egy gyári és csakis állítható teljesítménnyel 5-7 ml palackkal
János nem adja el csak mondom