Újdonságok

De akkor még bejáratós volt 617.000-rel :grin::wink:korrekt cég

7 kedvelés

Valami hasonlo

6 kedvelés

Nem voltam, de én nem is találtam megfelelő rda-t hozzá, vagy most is kiderülne, nem nekem való. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem nagyon nyilatkozik a témában. Lehet a Dani-kat használja mostan és mindig is. :grimacing:

5 kedvelés

Hát igen … Pár mili leves nekem is lefolyt az oldalán :joy:

5 kedvelés

Nem is fikázásnak szántam, csak érdekelt, hogy a használat során fakult meg vagy rossz gazdától vetted használtan és kihívásként tervezed a felújítását?

5 kedvelés

Nekem amúgy tetszik ez a “nemkellrávigyázni de amúgy majdnem jópofa” stílusú feeling :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Nem baj az,nem mindenkinek jön be.
Egy jó rda kell,de azt ugyanúgy meg kell találni mint az rtat. Volt miből válogatnom,de még a nitrous izgat :joy:de gyanítom a rabbittal egyenlőnek mondták az meg itt van előttem :grin:

7 kedvelés

Ez a harcban megsérül Titán színű volt ezért teljes munkás lett belőle olajos,szaros kéz.Favágás sóder hordás ilyesmi nem kímélem.Az olcsobb dotmodokra is jobban vigyázok.Minden más cuccom hibátlan.Nem vettem fikázásnak tényleg csúnya…

9 kedvelés

JAA, nem azért írtam mert baj, csak nagy a csend. :saluting_face:
Vagy gyenge kezdés után, erős visszaesés?! :grimacing:

6 kedvelés

Még keresem a hozzá való modot!! A tomahawkot arra nem szeretem!! Meg megint elvitek a orrom elől bf Camiant!!

7 kedvelés

Nem csúnya az hanem EGYEDI ! :wink:

7 kedvelés

Igen azt elég fura lehet pumpálni ott fent

5 kedvelés

Lent sokkal nehezebb nyomkodni, és úgy is marad …:roll_eyes:
.
.
.
:joy:

4 kedvelés

Tudok ajánlani más bf-et ha kell…ja azok se kaphatók… :grin:

7 kedvelés

Már van 2 db bf-em!!

6 kedvelés

Egyébként az alumínium is korrodálódik hasonló felületet produkálva. Lehet nem rozsdának hívják, de láthatóak az öreg alufelniken is.

5 kedvelés

Oxidálódik, de csak szürkül, ha nem éri más anyag…:slightly_smiling_face: Az más,.ha kap fékport.

4 kedvelés

Ez valami más anyag ez nem rozsdál…az a csiszoláskor kiszakadt zárvány darab némi olaj és trágya ami a képen van… :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Azt a modot nem arra tervezték,az csak egy plusz opció volt hozzá.
Hamár pumpa akkor egy gyári és csakis állítható teljesítménnyel 5-7 ml palackkal
János nem adja el csak mondom :joy:

6 kedvelés