Újdonságok

Az a squonk közbetét végülis sok mindenre rárakható…rondábbnál rondább szetteket látok mindenféle alakban :grin:

4 kedvelés
9 kedvelés

Egy lehetnyit jobb a Nitrous mint a DR Solo, de viszont gyengébb mint a ReLoad RDAk. Persze más a levegőzésük de tudod miről beszélek. :grin:

Ja és tudom szokatlan tőlem de a lila Bonza Pro RDA érdekel a legjobban :smile:

Benyálazva ilyen fura színekben játszik :fire:

7 kedvelés

Hajjakmeg, teccik :star_struck: ha a Thelemámat meghúznám 80-as papírral, eltűnne a fele :roll_eyes:

8 kedvelés

Tudom,hogy nem arra tervezték!! De próbára jó volt, hogy teszik e a dolog!! A Jánosé nem kell!! Majd veszek valami gagyit, még bele nem jövök!! Ha találok!

6 kedvelés

Ha ez a mod mesélni tudna…

7 kedvelés

Horváth Csárli hangon tenné :grin:

9 kedvelés

Szia Tibor!
Hol tart a stabfa projekt a legutóbbi hírem, hogy érkezik a viasz…

5 kedvelés

Sajnos csak akkor tudod meg ha veszel egy jobbat. Tudom miről beszélek.
Nem rá akarlak,csak tanácsként 7-8 dbból már tudom mi a különbség köztük.
Ugyanúgy az rdanál is elég sokat vettem mire megtaláltam akár mtl,akár szűk vagy dl-re.
És a pénzről most sem beszélek…

8 kedvelés

A viasz meg is érkezett, csak nem csináltam vele semmit még!!

4 kedvelés

Már attól tartottam, hogy elrepedt a felújítás során és azért látom még kéken.

4 kedvelés

Tudom, hogy tudod miről beszélsz!! Köszönöm is a tanácsaidat!! De egyenlőre ebbe még nem akarok annyira belemerülni!! Squonk modom most egyenlőre csak egy lesz!! Max 50000 szánok ra!!

6 kedvelés

Nem ,semmi baja!! Csak most valami változik bennem!!

5 kedvelés

Ajánlom a Lime modokat fától-a katonai műanyagig van modjuk és pumpás is…örök darabok…mecha és elektronikus is van.

9 kedvelés

Köszönöm!! Megnézem!!

6 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Pedig az igazi MTL. RDA. olyan, hogyha veszed el tőle a levegőt akkor olyan TH. van, hogy már már bántó ! PL. amivel megtudod csinálni, wotofo SNTG, vagy STNG :thinking: de lehet NGTSZ valami ilyesmi, vagy HOBO RDA:wink: :hugs:

9 kedvelés

Én most fejeztem be a karbantartást a fákon

14 kedvelés

Pedig tipikusan egy hosszú téli estés bíbelődés, mindjárt tavaszodik…

6 kedvelés

Gyönyörűek, gratulálok!

7 kedvelés

Jövő héten meg -15 fokot, havat mond…még szőrteleníteni is lesz idő :roll_eyes::joy:

7 kedvelés