Újdonságok

Technikailag az auto squonker jó poén volt :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Miattad vettem meg a palmot :joy:e miatt a modod miatt :grin:szép !

8 kedvelés

Palm is szép

8 kedvelés

Ne is haragudj, de ez a Dani… mikor meglátom mindig egy földből előkerült 40-es csiszolóval megtakarított relikvia jut eszembe. Vagy a Wehrmacht katonák is gőzöltek anno?
Mi a története? :face_with_monocle:

8 kedvelés

Ez nem a B ugye ? Vagy csak a sapka téveszt meg engem ? :flushed:

3 kedvelés

ez a munkás modom és igen 80-as papiral le csíszoltam…

7 kedvelés

De ez B van alatta egy karika…így kis palást is rámegy és nem látszik az o gyűrű…

7 kedvelés

De azok a rozsdagödrök, hogyan kerültek rá?

7 kedvelés

Én elhittem ,hogy gyártottak olyat …is :joy::heart:

6 kedvelés

Az nem rozsda gödör alu test ezért a csíszolás kitépi a darabokat.Ha lesz időm rá majd vízes csíszolás kiszedi és kap egy polírt is.De mível tokban hordom már így nem sürgös,van másik.

8 kedvelés

Azok nem rozsdagödrök hanem harci sérülések az évek múltával.
Repeszek,aknák meg ilyenek :grin:

9 kedvelés

Szerintem az nem rozsda … Vagy is én nem látok rajta … Pár kilométer már lehet benne

6 kedvelés

Ennyi van benne

12 kedvelés

Gyártottak :stuck_out_tongue_winking_eye:yihi meg :thinking:egy nagyobb nem jut eszembe a neve :thinking::thinking::thinking:

5 kedvelés

És még majdnem félig van az akku:+1::grin:

8 kedvelés

És kazán sem kell, csak csepegtetni kell a lyukba…

5 kedvelés

3 éve már nyeferegtem is róla egy pár sort…de aztán nem vettem :thinking::slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Hu b…meg :joy: az szép menet teljesítmény … Volt valami komolyabb szervíz igénye ?

6 kedvelés

Egyszer kilőte a biztit (akkor még nem tudtam magam cserélni)ki küldtem és a komplett felső részt cserélték?510 és kijelző.

9 kedvelés

A squonkkal nem voltál kitartó :smiling_face:az elején én is hüppögtem,mert tiszta cucc voltam kinyomtam a szemét neki,letettem de csakazértis :grin:már tudom mit és mennyit kell belőle nyomkodni.
@Paska hogy állsz a nyomkodással ? :grin:

6 kedvelés