Újdonságok

Damn Vape Nitrous RTA 22 ( új kiadás ) és 24

6 kedvelés

Redditen találtam.

Piszok jól néz ki a Topsideon :fire:

5mm single tekeréssel :fire::fire::fire::star_struck:

13 kedvelés

Azt sajnálom hogy nem SS :grin:

14 kedvelés

ne sajnáld, klassz ez így

7 kedvelés

Nagyon csibész!:star_struck:

Hozza azt amit vártál tőle? :fire:

6 kedvelés

Van th? :grin::+1:

8 kedvelés

Persze hogy hozza :grin:nem volt olyan squonk modom ami fogad ekkorát így ez kellett de csak öregesen feketében :grin:és 10 mili az azért 10,mert el lehet puffogtatni duallal hamar :joy:
Asgard régi,és nem volt abban a színben ami kell,akkor mikor vettem.

7 kedvelés

Ha megcsepegteted egy 7-8 mg cuccal (amit túltoltam véletlenül ) majdnem megtérdeltem,szerencsére közel a padló a méretemhez :grin:

10 kedvelés

10ml nálam niko nélkül úgy elrepül mint egy nagy zacskó Pufi esti filmezés közben :grinning_face_with_smiling_eyes:

Azt hittem az új kiadás csücsül a tetején. :slightly_smiling_face: Ahogy néztem a beszámolókat nagy cirkuszt már ők se tudnak csinálni a V2-vel. A legtöbb gyártó elérte a plafont :star_struck::fire:

Szemezgetnek a Bonzaval, Vortex 30al és a Nitrous 23al de a bánat vigye el őket. :rofl: Tudom, hogy nem adnának annyi pluszt, hogy megérje lecserélni a Reloadokat.

6 kedvelés

Nekem pici betonstabil mtl squonk jöhetne csak szóba. Szóval nem lesz :grin::roll_eyes: mert a dl, de mtl-re is alkalmas dolgok kudarcán túl vagyok.

5 kedvelés

A vatta nyílás bővebb sztem,de kialakítás dettó mint ez.
Úgy a levegő mint a deck.
Volt egy fekete piros dualom,de azzal valami történt és gatya,akartam mert miért ne (meg ha ugye :winking_face_with_tongue:) ez lett :smiling_face:

6 kedvelés

Én ugyanígy.
Meg régen olvastam hogy egy vaper nem vaper ha nincs legalább egy squonkja,így vettem inkább többet :zany_face:tuti ami biztos .
Nem mindenkinek jön be ez biztos,de van ennek is egy feelingje :smiling_face:
Rda-k ról sem nyilatkozom a darabszámról​:grin:

9 kedvelés

Bárcsak lenne belőle újra karbon kiadás…:sob:

6 kedvelés

Kedvet kaptam de csak kicsiben..:grinning_face:

12 kedvelés

Ott sok a levegő nekem​:smiling_face:legkisebbel toltam.
Szög egyszerű tekerni :smiling_face:

8 kedvelés

Egyszerű igen…1lyukon használom sőt van 1lyukas palást is..

9 kedvelés

Dobd fel az Asmodusra :winking_face_with_tongue:hátha…tudom te nem vagy híve :hugs:

7 kedvelés

Gondoltam rá… :+1:

7 kedvelés

Jó a viszony az MTL és a Squonk közt … Megfelelő RDA kell :heart:.. és nem automata adagoló :joy: az adja a + t ahogy érzed a pumpálást :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Tessék pumpa

11 kedvelés