Újdonságok

Szervusz Tibor !

Azért az egy akkus topside 21700-al sem pehelykönnyű, elég masszív az is. Benne van az anyag, cserébe igen jó megbízható eszköz. Viszont én jobban kedvelem a pulse V1-et, észre sem veszem, hogy a kezemben van. :wink:

7 kedvelés

Kell!! Csak a fránya fontossági sorrend és az anyagi háttér gátol. Bánom is én ha akkora mint a 2.5 literes kóla.:sweat_smile: Van hátizsák vagy piacos csikos szatyor meg mindenféle hordozó eszköz. Pont az tetszik benne,hogy 2 akkus és nem kell szétkapni az utántöltéshez. A 21700 nálam nem opció. Nincs egy darabom sem és nem tervezek akkukat venni + töltőm sincs hozzá. Nah majdan lesz valahogy. :unamused:

6 kedvelés

Szia Atis !

Nekem tökéletesen megfelelő lenne a single 21700 as sőt az lenne az ideális . ,de sajnos már nem kapni … Én nem viszem ezeket a mod-okat nap mint nap magammal sehova itthon pihennek és várják ,hogy haza érjek … Ha megyek valahova akkor Aio jön velem … Munkában meg kis pod …

7 kedvelés

Pulse V1 et még képen sem láttam :joy: az nem mai csirke

8 kedvelés

Van viszont Pulse V3

6 kedvelés

Pont az van ma kézben :heart::heart::heart:

11 kedvelés

Éééés már kapható is :eyes:

action league now nicksplat GIF

7 kedvelés

Voopoo Vinci Spark 220

https://www.youtube.com/live/Esd-_kekDl8?si=7cVS8qaEqoB3dJl5

2:40:29-től látható

5 kedvelés

Várható volt… :heart:

5 kedvelés

Új 18650-es mod.

14 kedvelés

Ismerősek nagyon … rá ültek a Danivonatra :thinking::joy:

6 kedvelés

Hát a Yihivel összehasonlítva is alsópolcos kategóriának tűnik, azokkal a kezelőgombokkal. És mindezt 3X-os áron.

6 kedvelés

Jogos …

4 kedvelés

Dani párosodott a Joyetech-kel :grin: nem olcsó a DNA verzió (Se).

5 kedvelés

Mér kapható itt is!!

7 kedvelés

Suicide Mods - Nightmare RTA

7 kedvelés

végül vettél egy feketét? …mert akkor hamarosan érkezik :slight_smile:

5 kedvelés

Felszámoltam minden porlasztós cuccom​:smile: Győzőtt a józan érv. Bármennyire is menő meg jó sajnos az én vapelési szokásomnak alkalmatlan a porlasztó.

6 kedvelés

Én is már csak az autóban tartok… :joy:

7 kedvelés

Olyan vagyol … :hugs::heart::grin:

6 kedvelés