MÉG nincs ződ!
Nekem csak ledér Leia vagy Jabbás köll régimódi vagyok.
Akkor te ebből a körből ki maradsz … Mondjuk Csubi lehet mind ha van egy kiszuperált plüss otthon
A vapeototal már nem szállít kis hazánkba , de ,ha jók az infók akkor kb január végén február elején érkezik az A&L webshopjába is
1 baj van vele … Lehet ,hogy itt már beszéltük ,hogy a squonk palackot úgy tűnik ki kell szedni mindig mikor újra töltöd… Vagy a BF pinen keresztül tölthető egy hosszú toldó ízével nem tudom a nevét anno @Atis ajánlotta
Mindenesetre jó hír nekünk pumpásoknak ,hogy bármi is jön a piacra … amúgy nekem nagyon tetszik … szeretem az ilyen BB formákat
Valamit nekem is vásárolnom kel majd!! Imádom a Tomahawkot de a punpáját nem!!
A Pulse V3-ból és a Wotofoból is kiveszem a palackot töltéskor, úgyhogy…
A Topside Lite-ból ellenben nem kell kivenni.
Annak szvsz nem az a fő profilja.
Persze tudom, de próbának megfelelt, hogy tudjam én akarom vagy sem!!
Így van az csak egy utólagos megodlás lett rá… Nézegettem hogy az ,hogy is állhat kézre, de arra jutottam ,hogy az 2 kezes
Igen. így van!!
Pulse simán tölthető,úgy hogy bent a palack… De a Topside nyomába sem ér… Ott nagyon eltalálták a palackot és a töltést is …
Szervusz Tibor !
Töltő csőrrel csakis úgy tudod tölteni fentről , ha kinyitod a pulse palack oldalán a töltőnyílást, vagy benyomod a palackot és mikor szív akkor tolod bele a lekvárt. Minden más esetben vissza tolja a lekvárt…