Újdonságok

MÉG nincs ződ! :smile:

6 kedvelés

:heart: Star Wars mod

11 kedvelés

Nekem csak ledér Leia vagy Jabbás köll :roll_eyes:régimódi vagyok.

7 kedvelés

Akkor te ebből a körből ki maradsz :joy: … Mondjuk Csubi lehet mind ha van egy kiszuperált plüss otthon :thinking:

5 kedvelés

A vapeototal már nem szállít kis hazánkba , de ,ha jók az infók akkor kb január végén február elején érkezik az A&L webshopjába is

1 baj van vele … Lehet ,hogy itt már beszéltük ,hogy a squonk palackot úgy tűnik ki kell szedni mindig mikor újra töltöd… Vagy a BF pinen keresztül tölthető egy hosszú toldó ízével :joy: nem tudom a nevét anno @Atis ajánlotta

Mindenesetre jó hír nekünk pumpásoknak ,hogy bármi is jön a piacra … amúgy nekem nagyon tetszik … szeretem az ilyen BB formákat :heart:

8 kedvelés

Valamit nekem is vásárolnom kel majd!! Imádom a Tomahawkot de a punpáját nem!!

6 kedvelés

A Pulse V3-ból és a Wotofoból is kiveszem a palackot töltéskor, úgyhogy… :nerd_face:
A Topside Lite-ból ellenben nem kell kivenni. :wink: :grin:

6 kedvelés

Annak szvsz nem az a fő profilja. :wink:

6 kedvelés

Persze tudom, de próbának megfelelt, hogy tudjam én akarom vagy sem!!

5 kedvelés

Így van az csak egy utólagos megodlás lett rá… Nézegettem hogy az ,hogy is állhat kézre, de arra jutottam ,hogy az 2 kezes :thinking:

6 kedvelés

Igen. így van!!

5 kedvelés

Pulse simán tölthető,úgy hogy bent a palack… De a Topside nyomába sem ér… Ott nagyon eltalálták a palackot és a töltést is … :heart:

6 kedvelés

Szervusz Tibor !

Töltő csőrrel csakis úgy tudod tölteni fentről , ha kinyitod a pulse palack oldalán a töltőnyílást, vagy benyomod a palackot és mikor szív akkor tolod bele a lekvárt. Minden más esetben vissza tolja a lekvárt… :wink: :grin:

5 kedvelés

Pár hét és több infót kapunk majd a Vaperz Cloud két akkus (18650) squonk modjáról. Grimm Green csak annyit árult el, hogy “Republic” néven fog megjelenni.

5 kedvelés