Ígéretes darabnak néz ki, az idő majd eldönti. Hogy be tud előzni vagy sem. A mai napig az én tesztjeim alapján chippek besorolása alapján második a ranglistán. Pár videót már néztem róla ár-értékben veri a másik 2 prémium gyártót. Ugye a legnagyobb baj a Yihivel meg a DNA-val, hogy megfizethető áron nem tudják behozni 100k alá. Mert van mindegyikből 100k alatt de leginkább csak klónokból. Mert alapból ezeket a deszkákat csak gadjer köntösbe árulják. Napi használat mellett fél-1év alatt vállalhatatlan a külső. Pedig előttük a példa egy jó prémium burok kellene és kész. Yihi chipp előnyei: egyszerű menü, jó teljesítmény-jó akkukezeléssel, zseniális TC. Ebben a három funkcióban partiban van a Dicodessel sőt! De a DNA-ra köröket ver az tuti. Drusza a konklúzió 30k± ért ruházz be nyugodtan. Nem lősz mellé. Nálam egyenlőre az oldalra bepozicionált tűz gomb egy hatalmas negatívum de ettől függetlenül van az a pénz amiért oldalról tüzel az ember!
Alapvetően DNA-dicodes-yihi hármasból mindegyik tudja hozni azt, amit egy gőzelőállító kézi készüléktől az egyszeri user elvárhat. Nálam még mindig a DNA a kedvenc, a totális testreszabhatóságot nem pótolja semmi
Az nem mindegy, milyen házba kerül, de az már nem is a chip hibája
Teljesen igazad van abban, hogy nem a chipp gyártó hibája milyen köntösbe kerül a Vaper kezébe. Viszont ha egyszerű felhasználóról beszélünk akkor sajna a DNA és a Yihi mindenképp hátrányba kerül a Dicodessel szembe testreszabhatóság terén. Vagy tévedek?
Nagyon igaz!!
DNA/YiHi a testen tud elcsúszni, nem feltétlenül szerencsés, ha a mod lehámlik a chipről
Ebben is a DNA a legerősebb (sajnos), némelyik tényleg kritikán aluli kinézetű tud lenni 1 éves korára is. De árban sem annyi, mint egy Dani - ami mondjuk dicodesnél még mindig az alsó polc
A fém test csodákra képes! Ha a festés se málik le róla, akkor már majdnem örök élet
Testreszabhatóság alatt a működésre/felhasználói felületre gondoltam. Na abban a DNA teljes szabadságot ad, az olyan, amilyenre magadnak csinálod - nem ahogy valaki kitalálta, hogyan is lesz majd jó neked.
A YiHi tud felhasználói felület oldalról logikátlan-szokatlan megoldásokat villantani, de bőven lehet vele együtt élni a tudása fényében. A dicodes sem a szívem csücske ilyen téren, értem én hogy okos,precíz, van neki saját logikája- csak a szememben nem felhasználóbarát rendszer( aztán mondjuk azt is csak 1x állítod be, utána már csak ‘van’, de ettől még igaz)
Igen teljesen igazad van. Viszont ha nem egy klón DNA-t és Yihit nézel hanem prémium ruciba öltöztetettet mindjárt ott vagy, hogy 100k alatt nem találsz. És ha ennyire belenyúlós a történet akkor meg inkább a gyári Dikodes a 2-év gyári garival. Ja és az egyszerű Vapernek se mindíg van ideje, pc-je vagy laptopja kéznél ha éppen egy kis TC-re vágyik.
Hamár DNA, és nem “hegeszteni” akar vele a felhasználó, A ZQ Essent teljesen rendben van szerintem. Használom 1 éve és minden OK!
Most tettük rendbe öcsémmel a Dovpo Odin-t mert furcsaságai voltak.
(Mint kiderült, egy hibás beállítási rész került a rátöltött menübe, ezért bolondkodott néha izzításkor hamis riasztással).
Azóta újra kedvenc DNA75c (énvótamahülyemintmindig)
Engem érdekelne a hegesztés is
Hát kérlek, múltkor elvágtam picit az ujjam…ott volt egy kis heg. De nem kellett pajzs.
Hü. Ebédelek megfulladok
Akkor ne tetézzem, hogy jó 8vágyat?
Jelenleg 3 mod kellene, mert van 3 ‘szeretett’ mtl kazánom akik epekedve várják a moddal való csatlakozást…
Most nézegetem éppen… vaporesso dicodes board-al…
Az lehet, hogy hamis (de legalább nem lopják el )
Miért lenne hamis? Eredeti vaporesso, még eredetibb dicodes lappal…
“Valódi ezüst utánzat!”-Ivy/ Csengetett My Lord?
Jogos…a 20 forintos is valódi arany (csak baromi kevés jutott bele)
(Van még itthon tavalyról citromos nápolyim…az viszont tuti hamis. Nem is olaszban készült )
Ne kalandozzunk el nagyon a fő témától mert megint gond lesz… csaxólok…
Jogos…visszatérünk rá, ha meglesz a Dicodes manórudam