Újdonságok

Mostan mán mé köll pisztergáni má mögen? :rofl: :wink:

6 kedvelés

Most nézem, hogy kisebb mint a Pulse V3 :smiley:

6 kedvelés

Ebből vásárlás lesz :grin:

7 kedvelés

Kíváncsi vagyok mennyire lesz jelen az EU-s shopokban. Fura stratégiája van a cégnek…:sweat_smile:

6 kedvelés

Nekem nagyon bejövős… Jól látom ,hogy a pumpi tartályt mindig ki kell szedni feltöltéshez ?

5 kedvelés

Igen jól látod. Ezért is engedtem el.

4 kedvelés

Pedig pont nekem való olyan BB stílus… De nézzük tényleg a jó oldalt … Legalább valami squonk ami újdonság :heart:

6 kedvelés

Nemrég találtam erre a vape boltra németben. Kamionnal is meg tudok állni a közelben.
Egy pár ötlet, esetleg infók…?
Aki hasznalt már ilyen fajta modot…
Sourcemore-ról is kapni, már jó pár hónapja, de csak előrendeléssel…

10 kedvelés

Szerintem kell ez neked :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Vsz. kénytelen leszel picit várni az infókra, majd lassan befutnak az első darabok :grin: Elég új még a kicsike. Viszketett miatta a jobb mutatóujjam (>>Enter!!!) rendesen, de most nagy csóróság van, ellenálltam. Fém tokozás, yihi, nagyon nem nyúlhatsz mellé :+1:

11 kedvelés

Azért is irtam ha volt valakinek yihi típusú modja…

9 kedvelés

Jó chip, jó TC. Nálam az örök igásló egy SxMini SL. Ajánlott.

9 kedvelés

Szerintem van úton itt már valakinek … Fixen olvastam … Yihi szerintem sláger termék lesz .

Erre az évre nincs hosszú kívánság listám … Ha csak nem csúszik be valami új squonk akkor
1 db 1 akus mod 21700 as … 1 akunál nálam ez fontos
Ezért nem jó ez a kütyü… Pedig nagyon tetszik a P…
1 db RDA

9 kedvelés

Előrendeltem, még úton van…

9 kedvelés

Szervusz Robi !

Nekem van több yihi paneles modom, teljesen probléma mentes működés jellemzi… Többre tartom a DNA-k nál sokkal… És az akkut sem zabálja…

10 kedvelés

Megerősítem Atis szavait :+1:, nekem-nekünk öcsémmel, 4db Yihi paneles modot birtoklunk! :index_pointing_at_the_viewer:

9 kedvelés

Szervusz @gangsta_gergo !
A 21700 as akkuhoz a 6,5 mili kapacitás igen karcsú… A pulse 7,8 milis azt az is karcsú a 21700 - hoz… Legalább 10 milis kapacitás kellene, így elég lenne a 18650.

4 kedvelés

Van nekem is kettő, és :+1:

8 kedvelés

Kivétel az én SXmini MX Class típusú, amúgy gyönyörű és okos készülékem… Az de. :eyes:

4 kedvelés

Szia Atis!
Miért tartod többre, mint a DNA-kat?

5 kedvelés