Mostan mán mé köll pisztergáni má mögen?
Most nézem, hogy kisebb mint a Pulse V3
Ebből vásárlás lesz
Kíváncsi vagyok mennyire lesz jelen az EU-s shopokban. Fura stratégiája van a cégnek…
Nekem nagyon bejövős… Jól látom ,hogy a pumpi tartályt mindig ki kell szedni feltöltéshez ?
Igen jól látod. Ezért is engedtem el.
Pedig pont nekem való olyan BB stílus… De nézzük tényleg a jó oldalt … Legalább valami squonk ami újdonság
Nemrég találtam erre a vape boltra németben. Kamionnal is meg tudok állni a közelben.
Egy pár ötlet, esetleg infók…?
Aki hasznalt már ilyen fajta modot…
Sourcemore-ról is kapni, már jó pár hónapja, de csak előrendeléssel…
Szerintem kell ez neked
Vsz. kénytelen leszel picit várni az infókra, majd lassan befutnak az első darabok Elég új még a kicsike. Viszketett miatta a jobb mutatóujjam (>>Enter!!!) rendesen, de most nagy csóróság van, ellenálltam. Fém tokozás, yihi, nagyon nem nyúlhatsz mellé
Azért is irtam ha volt valakinek yihi típusú modja…
Jó chip, jó TC. Nálam az örök igásló egy SxMini SL. Ajánlott.
Szerintem van úton itt már valakinek … Fixen olvastam … Yihi szerintem sláger termék lesz .
Erre az évre nincs hosszú kívánság listám … Ha csak nem csúszik be valami új squonk akkor
1 db 1 akus mod 21700 as … 1 akunál nálam ez fontos
Ezért nem jó ez a kütyü… Pedig nagyon tetszik a P…
1 db RDA …
Előrendeltem, még úton van…
Szervusz Robi !
Nekem van több yihi paneles modom, teljesen probléma mentes működés jellemzi… Többre tartom a DNA-k nál sokkal… És az akkut sem zabálja…
Megerősítem Atis szavait , nekem-nekünk öcsémmel, 4db Yihi paneles modot birtoklunk!
Szervusz @gangsta_gergo !
A 21700 as akkuhoz a 6,5 mili kapacitás igen karcsú… A pulse 7,8 milis azt az is karcsú a 21700 - hoz… Legalább 10 milis kapacitás kellene, így elég lenne a 18650.
Van nekem is kettő, és
Kivétel az én SXmini MX Class típusú, amúgy gyönyörű és okos készülékem… Az de.
Szia Atis!
Miért tartod többre, mint a DNA-kat?