Újdonságok

Hamarabb nem mint az én vaporesso dicodesem…:joy:

6 kedvelés

Vigyázz vele, most volt egy futár Babettával, hát gyanúsan olcsó volt… :roll_eyes:

8 kedvelés

Szervusz ! @Zsee !

A DNA panelek az említett ok miatt nemigen jöttek be, sajnos volt (van) több DNA paneles modom, de nemigen használom őket. Amíg egy akkuval a DNA-ból elgőzölök 4-4,5 milit addig a yihi vagy más modból egy akkuval kijön 5-6-7,5 mili is. Valamint a yihi panelek finomabb ízeket adnak… :wink:

8 kedvelés

Szervusz @Elek_Segits !

Teljesen egyet tudok veled érteni. “Napi használat mellett fél-1év alatt vállalhatatlan a külső.” Nálam azért egy év alatt nem ment gajra a külső, de igen, sajnos utoléri őket az idő vasfoga, De attól a belső még teljesen korrekt marad. Van olyan modom ami gyári hibás, azért a yihinél ilyen panel probléma soha nem volt… :hugs:

9 kedvelés

Yihi board+SS+Alu 54$+ptk…szenzációs :point_up:
Hol kapni csak magát az üres házat ennél olcsóbban bármilyen márkából?! Komolyan, ha nem AIOznék gondolkodás nélkül venném, szerintem többet is.

7 kedvelés

Csak a 21700 kellene bele … és már menne is az enter :joy:

7 kedvelés

Ha nem DL-ezel magas Amper igény mellett akkor egy tartalék akkut tartasz magadnál és cseréled mikor kell. Cserébe kisebb a készülék mint egy 21700as…és tovább is kitart a 2x18650 mint az 1x21700. Ha meg tartalék 21700at vinnél magaddal akkor pedig nem mindegy már!? :person_shrugging::slightly_smiling_face:

6 kedvelés

De én lenni teljesen DL -RDL:joy:

7 kedvelés

akkor neked lenni igazad! :point_up: :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Aio-nál is ég és föld a különbség… A 18650 és a 21700 közt … Kb 30 wattal hajtva …

6 kedvelés

Szervusz Tibor !

Akkor neked javaslom a 32650 akkus modokat, vagy a dupla 21700:grin:

5 kedvelés

Szia Atis ! Az egy bitang cella … De még nem találkoztam olyan mod-dal amibe az való …

Azért nem vagyok egy nagy gőz gép… ideálisan single építéssel 30-40 watt ami nekem jól esik . Egy 21700 kiszolgál vagy 2 db 18650 … fontos a kompakt méret … Jól lehessen marokra fogni :joy: ezért is keresgélem az 1 akus álom mod-om amiben 21700 van … igazából nincs is rá szükségem ,de az még hiányzik a polcról :hugs:

5 kedvelés

Ennek az a szépsége, hogy nem találtál még ilyen modot, hogy építtetsz egyet, egyéni igényeidnek megfelelően. Többen is foglalkoznak az országunkban akik készítenek egyedi modokat, akár stab. fából is. :wink: :hugs:

7 kedvelés

Akkor mégsincs igazad :rofl: 30-40W-ot elbír egy újabb fajta izmos (magas Amper leadású) 18650es akku is…szerintem

4 kedvelés

Sajna​:rofl:már nemigen van, de voltak…

Zsebbarát :grin: (kifejlett kenguru)

5 kedvelés

Samu bol nekem kell a kettő … Melyik újfajta akumlátorra gondolsz ?

5 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Ezt egy jó esztergályos egy óra alatt kitekeri a gépből… :wink: Ha még praktizálnék a szakmámban, már milliárdos lennék… :grin:

8 kedvelés

Bármelyik ami stabilan tudja a 30Ampert

4 kedvelés

Akkor a Samukáim ide tartoznak … Lehet csak nem szeretnek …:sob:

4 kedvelés

Csakhogy azt nem mindenki tudja megfizetni…főleg ha egyedi… na, akkor meg pláne…

7 kedvelés