Hamarabb nem mint az én vaporesso dicodesem…
Szervusz ! @Zsee !
A DNA panelek az említett ok miatt nemigen jöttek be, sajnos volt (van) több DNA paneles modom, de nemigen használom őket. Amíg egy akkuval a DNA-ból elgőzölök 4-4,5 milit addig a yihi vagy más modból egy akkuval kijön 5-6-7,5 mili is. Valamint a yihi panelek finomabb ízeket adnak…
Szervusz @Elek_Segits !
Teljesen egyet tudok veled érteni. “Napi használat mellett fél-1év alatt vállalhatatlan a külső.” Nálam azért egy év alatt nem ment gajra a külső, de igen, sajnos utoléri őket az idő vasfoga, De attól a belső még teljesen korrekt marad. Van olyan modom ami gyári hibás, azért a yihinél ilyen panel probléma soha nem volt…
Yihi board+SS+Alu 54$+ptk…szenzációs
Hol kapni csak magát az üres házat ennél olcsóbban bármilyen márkából?! Komolyan, ha nem AIOznék gondolkodás nélkül venném, szerintem többet is.
Csak a 21700 kellene bele … és már menne is az enter
Ha nem DL-ezel magas Amper igény mellett akkor egy tartalék akkut tartasz magadnál és cseréled mikor kell. Cserébe kisebb a készülék mint egy 21700as…és tovább is kitart a 2x18650 mint az 1x21700. Ha meg tartalék 21700at vinnél magaddal akkor pedig nem mindegy már!?
akkor neked lenni igazad!
Szervusz Tibor !
Akkor neked javaslom a 32650 akkus modokat, vagy a dupla 21700…
Szia Atis ! Az egy bitang cella … De még nem találkoztam olyan mod-dal amibe az való …
Azért nem vagyok egy nagy gőz gép… ideálisan single építéssel 30-40 watt ami nekem jól esik . Egy 21700 kiszolgál vagy 2 db 18650 … fontos a kompakt méret … Jól lehessen marokra fogni ezért is keresgélem az 1 akus álom mod-om amiben 21700 van … igazából nincs is rá szükségem ,de az még hiányzik a polcról
Ennek az a szépsége, hogy nem találtál még ilyen modot, hogy építtetsz egyet, egyéni igényeidnek megfelelően. Többen is foglalkoznak az országunkban akik készítenek egyedi modokat, akár stab. fából is.
Akkor mégsincs igazad 30-40W-ot elbír egy újabb fajta izmos (magas Amper leadású) 18650es akku is…szerintem
Samu bol nekem kell a kettő … Melyik újfajta akumlátorra gondolsz ?
Szervusz Zoli76 !
Ezt egy jó esztergályos egy óra alatt kitekeri a gépből… Ha még praktizálnék a szakmámban, már milliárdos lennék…
Bármelyik ami stabilan tudja a 30Ampert
Akkor a Samukáim ide tartoznak … Lehet csak nem szeretnek …
Csakhogy azt nem mindenki tudja megfizetni…főleg ha egyedi… na, akkor meg pláne…