Azért ebben ne bízz ha van is ilyen cég az kevés.
A Mikulás posta lenne a legjobb, de hát az csak évi 1 napos viszont 9 milliárd helyre kiszállít egy éjszaka alatt
Mi beszéltünk a Sidera mod-ról
Az érkezése szerintem bizonytalan mert más oldalakon már dec. közepére ígérték de még sehol. Illetve nekem a tank nélküli elég lenne (csak a mod) és most nem is olyan sürgős amúgy.
Köszi szépen a felajánlást de inkább átadom másnak a lehetőséget, ha valakinek kell sürgiben valami onnan.
Ha esetleg kijönne a csak mod verzió tavasszal és még mindig lenne szabad pontod, akkor szívesen egyeztetnék erről a kis bizniszről újra
Nos, akkor adott a lehetőség…írjon rám akit érdekel.
Én összesen 7,47 dodoért szeretnék rendelni az majdnem
Az baj ,hogy áldozatnak érzem magam … Ilyenek jönnek támadni
Eddig nem találtam hozzá sehol extra panelt …
Innen mennyi idő a szállítás ? Mint HC vagy SM ?
A 3F vape veszélyes hely…
Még senki nem járt a cipődben drukkolunk
Ja, kb. Ausztriában a DPD hozza ki a 3F-es csomagot, biztosan tudom, ma jött az értesítő, hogy 2-án jön a futár.
Elnézést a tudatlanságomért,de a 3F vape az olyan mint a jófogás vagy rendes vape bolt?
Kínai vape bolt
Inkább a Health Cabin-re hasonlít.
Fizetés
Freeshipping
Féléves szállítás,
Ez a 3F
De legalábbis 1/12-ed év a száll.
Ahha. Értem. Nem rendelek vape dolgokat mivel csoró vagyok. Kiváncsiságból kérdeztem.
10 dolcsiért elfogadhat/jó minőségű RTA-t vettem.(Tripod 2) Jó kis bolt az szvsz.
Free shipping??
Akkor csak nálam nem műxik? Többször rendeltem már, volt 100 dodó felett is és mindig kellett shippinget fizetni (kb 14-26 dodó között változott)
Jaa, lehet a normál postára gondolsz… de azt megállítja a vám és fizethetsz külön eljárásban áfa-t (én mindig az EU-s Airline-Line6 szállítást választom ami IOSS)
Írtam privát!
https://www.damnvape.com/atemporal-21-squonk-mod
Igéretes eszköznek néz ki és jó látni, hogy van új squonk mod a piacon.
https://store.damnvape.com/product/atemporal-21-squonk-mod/ 69.99$+szállítási költség
Nálam sajnos kiesik az érdeklődési körből mert “problémás” a tartály feltöltése