Újdonságok

Azért ebben ne bízz :grin: ha van is ilyen cég az kevés.

5 kedvelés

A Mikulás posta lenne a legjobb, de hát az csak évi 1 napos :roll_eyes:viszont 9 milliárd helyre kiszállít egy éjszaka alatt :grin:

6 kedvelés

Mi beszéltünk a Sidera mod-ról :slight_smile:

Az érkezése szerintem bizonytalan mert más oldalakon már dec. közepére ígérték de még sehol. Illetve nekem a tank nélküli elég lenne (csak a mod) és most nem is olyan sürgős amúgy.

Köszi szépen a felajánlást de inkább átadom másnak a lehetőséget, ha valakinek kell sürgiben valami onnan.

Ha esetleg kijönne a csak mod verzió tavasszal és még mindig lenne szabad pontod, akkor szívesen egyeztetnék erről a kis bizniszről újra :slight_smile:

6 kedvelés

Nos, akkor adott a lehetőség…írjon rám akit érdekel.

8 kedvelés

Én összesen 7,47 dodoért szeretnék rendelni :joy: az majdnem :100: :joy::kissing_heart:

8 kedvelés

A kicsike … ezzel szerintem már hegeszteni is lehet

10 kedvelés

Az baj ,hogy áldozatnak érzem magam … Ilyenek jönnek támadni

Eddig nem találtam hozzá sehol extra panelt …

Innen mennyi idő a szállítás ? Mint HC vagy SM ?

5 kedvelés

A 3F vape veszélyes hely… :rofl:

7 kedvelés

Még senki nem járt a cipődben :grin:drukkolunk

6 kedvelés

Ja, kb. Ausztriában a DPD hozza ki a 3F-es csomagot, biztosan tudom, ma jött az értesítő, hogy 2-án jön a futár. :rofl:

6 kedvelés

Elnézést a tudatlanságomért,de a 3F vape az olyan mint a jófogás vagy rendes vape bolt?:thinking:

4 kedvelés

Kínai vape bolt

5 kedvelés

Inkább a Health Cabin-re hasonlít. :wink: :saluting_face:

5 kedvelés

Fizetés
Freeshipping
Féléves szállítás,
Ez a 3F :grin:

7 kedvelés

De legalábbis 1/12-ed év a száll. :wink:

5 kedvelés

Ahha. Értem. Nem rendelek vape dolgokat mivel csoró vagyok. Kiváncsiságból kérdeztem.

4 kedvelés

10 dolcsiért elfogadhat/jó minőségű RTA-t vettem.(Tripod 2) Jó kis bolt az szvsz. :saluting_face:

5 kedvelés

Free shipping??
Akkor csak nálam nem műxik? :rofl: Többször rendeltem már, volt 100 dodó felett is és mindig kellett shippinget fizetni (kb 14-26 dodó között változott)
Jaa, lehet a normál postára gondolsz… de azt megállítja a vám és fizethetsz külön eljárásban áfa-t (én mindig az EU-s Airline-Line6 szállítást választom ami IOSS)

6 kedvelés

Írtam privát!

3 kedvelés

https://www.damnvape.com/atemporal-21-squonk-mod

Igéretes eszköznek néz ki és jó látni, hogy van új squonk mod a piacon. :ok_hand:

https://store.damnvape.com/product/atemporal-21-squonk-mod/ 69.99$+szállítási költség

Nálam sajnos kiesik az érdeklődési körből mert “problémás” a tartály feltöltése :face_with_diagonal_mouth:

8 kedvelés