Nekem kell egy egy akus mod … De csak 21700 … Le is beszéltem magam
Nem lenne jó a mod arra, hogy leégesd a coilt? Kicsit felvágós lenne egy yihi chipes mod erre de azért na. Meg kell adni módját
November 14-én előrendeltem, most kapott tracking numbert…
Arra inkább egy ilyet: 521 Tab Mini V3 Digital Coil Resistance Tester Ohm Meter MicroUSB Interface with Screen Display Suitable for Diy enthusiasts - AliExpress 44
De ha van itt valakinek ilyen parlagon az is érdekel
HC? https://www.healthcabin.net/bp-mods-futon-ohm-tab-basic-edition-p/27651.html Pontokkal igen jó vétel lenne neked
Tedd kosárba, vond le a pontokat és nézz rá a szállítással növelt végösszegre.
Na, ezért nem veszem ezt…megtehetném, de a tudat felbőszít. Max ha pár b80at bezsákolok amúgy is és mellécsapom ezt is.
Sose érte meg egy terméket rendelni HC-ról. Mióta ismerem az oldalt ennyi a szállítás
Szerk.: 2020 óta 2 dollárral nőtt az alap postaköltség
Igen,ès az elmúlt nègy èvben a forint is sokat erősödött!
Ja mègsem.
Tény, hogy egy átlagos 50$-os rendelés már nem 15ezer hanem 20ezer forint de még mindig jó alternatíva a cigi helyett
Ja, pont most láttam egy cikket: Vajon sikerül-e visszaerősíteni a forintot 400/Eur szintig?
Kérdezem tisztelettel, amikor 288 forint volt az EURO, az már akkor nem cél? Vagy a 326?
Istenemre, emberellenes bűnözőket dicsőítő világot élünk. Elengedtem, hogy az én életemben az események jobb irányt vegyenek, asszem.
Ha reálisan nézem, a vapervilágnak is szia van, folyamatosan csak megyünk lefelé. Vajon a kínai gyártók is elengedik majd a bizniszt, gyártást? Akárhogy nézem, lehet hogy sok a bóvli, de ők erősen meghatározzák a hardverpiacot most is.
Én sem mindent értek. Pl.: Az energia dollárban van számolva. Sok minden euróban. Pl.: a volt cégemnél is euróban vették magyar cégtől a festéket. Használt autóknál is sokszor euróban van megadva az ár. Nem kérhetném én is euróban vagy dollárban a fizetésem?
Téves nézet, hogy a világ “békéje” helyre állhat. Az emberiség mióta létezik és írásos nyoma van a tetteinek gonosz volt. A jelenlegi könnyen elérhető információ dömping miatt látható szörnyűnek miközben a jelenlegi helyzet bakkfity a pár évtized előtti állapotokhoz képest.
Hazai helyzetünk is egy hullámvölgyben van egy nyomorult brigádnak köszönhetően. Meg persze a mentalitásunknak is köszönhető a helyzetünk. Ilyenek vagyunk mi magyarok
Magam részéről én csak annyit teszek, hogy igyekszem a pozitív dolgokra fókuszálni mert ha túlsúlyba kerülnek a negatív gondolatok az magamra és a környezetemre is hatással van.
Egyrészt, másrészt xy magyar bankok gazdagítása nélkül?
(Fizetsz a számlád fenntartásáért, fizetsz ha beteszel, fizetsz ha kiveszel, fizetsz 2 féle díjat ha utalsz, meg még mindenért is. Kamat már rég nincs. Aki nem vigyáz, többezer forinttal is lehúzzák/hó…se a banki dolgozók zöme meg nem győzi posztolni, milyen egzotikus helyeken nyaral 3x/év. Meg a nagy cégek büszkén hirdetik az évi többszáz milliárdos nyereséget. Esküszöm, nincs nagyobb barom az emberiségnél )
Soha nem lesz bevezetve az Euro, alapvetően mindenki tudja, miért. Egyike a jelenkori történelem legnagyobb, legalizált, politikailag fehérre mosott, ordas csalásainak.
Igazad van, csak egyet ne felejtsünk el közben. A legfontosabbat. Ez tudatos, szándékos.
Nem ugyanaz, mintha valami “jó szándékból, de nem túl jól sikerült”.
Nagyon régen volt már ennyire semmibe vége és kinyírva a magyar “nép”.
A média hatalma és az átprogramozás hatása engem is megijeszt, a kapott eredmény ijesztő.
Ebben maximálisan igazad van!
még csak annyit ehhez, hogy ez a probléma nem hungarikum, hanem globális sajnos
Madarat tolláról, embert barátjáról…
Erdogan, Bolsonaro, Vucic, Hszi-Pin-Csing, Kim Dzsongun, Putyin stb…
Nem egy Nobel-békedíjas társaság…
Csak a kifli darabszáma nem mindegy a magyar és a külföldi fizetésből…
Mert a hazai átlagban benne vagyok én is meg O1G-is,és kettőnk fizetése között marha nagy különbség van.
De mégis nekik van lehetőségük 1280 Ft-ért Gundel menüt enni a parlamentbe…