What's New

Ez így korrekt :heart:

8 Likes

Korrekt … de akkor sem veszünk ilyet. :grin:

10 Likes

Idén semmit … Elég jól tartom magam …:wink: Még nézelődni sem nézelődtem ( sokat ) :joy:

12 Likes

Én még ma egy aroma csomag rendelést leadok … aztán tényleg idén semmit.
Nem érdekel a black friday sem. De tényleg.
Idén rengeteg pénzt eltoltam … plusz vágyom valamire, amit már több, mint 4 éve feladtam … sajnos megtörtem akkor … most érzem újra, hogy vissza térnék újra … talán még időm is engedi majd. :hugs:

11 Likes

Ilyen-olyan problémák, kételyek, jövőkép zavarok, vágyak, fáradtság, vasárnap délutáni depresszió, engem meg ilyenek gyötörnek :roll_eyes::slightly_smiling_face: okos szeretne lenni az ember sok mindenben, de a szívató tényezők, egyéb akadályok mindig gyorsabbak….

Én tuti nem veszek idén vattát se. Van még…:slightly_smiling_face:

9 Likes

Nálam jön a tél … Tetováló season :joy::joy::joy: másik pénz temető a bőröm​:face_with_peeking_eye::joy: jövőre meg 3 külföldi útra kellene elkezdenem egy jó nagy zsebet megtölteni :joy::joy::joy: … És e mellé családos ember vagyok 3 nővel … Leírva ez így na :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

9 Likes

Ha ez megnyugtat…én is kisebbségben vagyok itthon. 3 férfi…és még a kutyánk is kan. :joy:

11 Likes

Ajánlom Egyiptom és Albániat mint uticél. Főleg Albániát.

8 Likes

Tovább rontottad a helyzetem .. a macska is csajszi … Omg :joy::joy::joy:

spongebob kms GIF by Brooke

9 Likes

3 lányom van . :eyes:

9 Likes

Tehát nálunk nem az én figyelembe kell ajánlani .:joy::joy:
Nagyobbik lányom a mester aztán egyszer csak jön egy viber üzenet

8 Likes

Nekem is vannak vágyaim ami idén teljesül mind elvileg.Vape terén a bordó stubby mellé érkezik egy piros plazma DNA60 stubby,ez mellé 2 vandy vape pulse v3 ,meg egy dovpo dual .Ha ezt mind idén sikerül összehozni jővőre befejeztem.Ez így mind egybe jó pár évig kiszolgál.Max pár RDA-t ami jó íz.Azt mehet a pumpa pumpa.

A bordó stubyt sajnálom farmer zsebbe kopik a festése brutálisan.Ez van.Ez lesz a munkás stubby.

A legfontosabb hogy idővel újra pesten lakjunk saját lakásba mint itt.:grinning_face:

Tervek vágyak a többit majd az élet írja.

9 Likes

Szerimtem meg ha majd lesz saját kereseted akkor találgathatsz. Mondatnak elkéne hangzania. Feleségem a találgatások mestere . Ő egy szavas választ kap.:grin:

10 Likes

Yes ? :joy::joy::joy:

10 Likes

Nálam is jön a tél … a bekuckózásos időszak … szóval PS5 a terv … nagyon vágyom rá … és amire én vágyok … :grin:

9 Likes

A nagy PS3 jobban fűtött…. :roll_eyes::grin::wink:

7 Likes

8 Likes

Itt van az OHM mérő! :grin:

Információim szerint csak DOT tankokkal kompatibilis ez az AIO! :frowning:

7 Likes

Szarvashiba ez a gyártótól…kár érte.

4 Likes

Igen, kár érte, hogy csak DOT!

4 Likes