Ez így korrekt
Korrekt … de akkor sem veszünk ilyet.
Idén semmit … Elég jól tartom magam … Még nézelődni sem nézelődtem ( sokat )
Én még ma egy aroma csomag rendelést leadok … aztán tényleg idén semmit.
Nem érdekel a black friday sem. De tényleg.
Idén rengeteg pénzt eltoltam … plusz vágyom valamire, amit már több, mint 4 éve feladtam … sajnos megtörtem akkor … most érzem újra, hogy vissza térnék újra … talán még időm is engedi majd.
Ilyen-olyan problémák, kételyek, jövőkép zavarok, vágyak, fáradtság, vasárnap délutáni depresszió, engem meg ilyenek gyötörnek okos szeretne lenni az ember sok mindenben, de a szívató tényezők, egyéb akadályok mindig gyorsabbak….
Én tuti nem veszek idén vattát se. Van még…
Nálam jön a tél … Tetováló season másik pénz temető a bőröm
jövőre meg 3 külföldi útra kellene elkezdenem egy jó nagy zsebet megtölteni
… És e mellé családos ember vagyok 3 nővel … Leírva ez így na
Ha ez megnyugtat…én is kisebbségben vagyok itthon. 3 férfi…és még a kutyánk is kan.
Ajánlom Egyiptom és Albániat mint uticél. Főleg Albániát.
Tovább rontottad a helyzetem .. a macska is csajszi … Omg
3 lányom van .
Tehát nálunk nem az én figyelembe kell ajánlani .
Nagyobbik lányom a mester aztán egyszer csak jön egy viber üzenet
Nekem is vannak vágyaim ami idén teljesül mind elvileg.Vape terén a bordó stubby mellé érkezik egy piros plazma DNA60 stubby,ez mellé 2 vandy vape pulse v3 ,meg egy dovpo dual .Ha ezt mind idén sikerül összehozni jővőre befejeztem.Ez így mind egybe jó pár évig kiszolgál.Max pár RDA-t ami jó íz.Azt mehet a pumpa pumpa.
A bordó stubyt sajnálom farmer zsebbe kopik a festése brutálisan.Ez van.Ez lesz a munkás stubby.
A legfontosabb hogy idővel újra pesten lakjunk saját lakásba mint itt.
Tervek vágyak a többit majd az élet írja.
Szerimtem meg ha majd lesz saját kereseted akkor találgathatsz. Mondatnak elkéne hangzania. Feleségem a találgatások mestere . Ő egy szavas választ kap.
Yes ?
Nálam is jön a tél … a bekuckózásos időszak … szóval PS5 a terv … nagyon vágyom rá … és amire én vágyok …
A nagy PS3 jobban fűtött….
Szarvashiba ez a gyártótól…kár érte.
Igen, kár érte, hogy csak DOT!