Lehet hogy opciósan gombnyomásra csak rámér, és kiírja, nem izzít? Csak tipp….
vagy van hozzá két elektróda, amit ha a mod-ba dugnak csak Ohmmérő lesz
Lehet, hogy adnak hozzá kiegészítőként egy toldót és egy 510-es külső és belső menetes nut-ot, hogy az AIO-n is tudd szerelni az rba-t.
Mondjuk valami ilyesmit?
Nem is tudtam, hogy van ilyen is!

Jöhetne valami új dizájn … Van még bőr ugyan azon a készüléken ? …
Ez pont valami új a többi Tita-hoz képest. Oldalpanelok az elölapi panel helyett. De van bőr … a mintázatot, színeket lehet sok féleképpen variálni.
Ja bocsiii nem vettem észre a hatalmas különbséget
Nekem van ilyen a cthulhu- hoz .. mokásan tud kinézni … Lehet este összerakom
Hát szerintem már újat nem igazán tudnak kitalálni … legalábbis én nem tudom elképzelni.
Az inkább a szomorú, hogy nem igazán lehet kapni már a jó kis AIO készülékeket … pláne 21700-asokat. Amik jók voltak, eltűntek.
Csak a podokat ontják a gyártók.
Egy időben nagyon oda voltam ezekért a nagy kijelzős, érintős podokért … volt is pár.
Ma már csak az AIO. Egyáltalán nem zavar a fapados, kicsi kijelző.
De hát ugye kinek a pap …
Az a fura, hogy ezekbe az olcsó szemetekbe is megéri beletenni ezeket a dekoratív, hi-tech elektronikákat akkor mennyi anyag és tartósság lehet magában az alapfunkcióban
pár éve még a drágább hifiken, hordozható lejátszókon, prémium kv-gépeken stb. volt ilyen szintű menüs display….
Ami tetszik, az a 7 ml-es kapacitás.
Ok, azt egy mini Wu2 samponosüveg is megadja
Igen, kinek mi. Nekem jobban tetszik mint a II-es,
II-es
III-as
van benne óra, oldalt van a tűzgomb, nem elöl, felső levegős, a II-esnél sem volt semmi folyás soha, még 40-es VG-nél sem, itt már jobb az összhatás, kijelző, bőr, szín, és már a II-esnek is nagyon jó volt az íz visszaadása.
Ezek a készülékek megérdemelnének egy RBA- T , de ugye akkor nem vennék a porlasztót tucat szám… Ilyen az üzlet
Szerintem van hozzá RBA. Sose volt Smoant Pasito-m, de ahogy most szörfölgetek, nézelődök, az I-eshez és II-eshez is adtak ki RBA “podfejet” és mivel a II-es is már működött K-series porlasztókkal (közte a K-RBA-val) - ahogy most a III-as is azzal megy - gondolom valamilyen szinten kompatibilis lehet vagy kellene lennie.
Aki ilyet szeretne, szerintem össze tudja hozni a K-RBA-val (láttam készleten SM-en), de alaposabban nem jártam utána, tévedhetek is. Alább pl. a Pasito II kompatibilitása
Most találtam egy videót is a K-RBA-ról, szóval szerintem ez a III-assal is működhet. Ha mégse akkor az RBA-n nem lehet nagyot bukni (kb 5 dodó)
Sőt, találtam az SM-en még Pasito adaptert is (lásd előbbi posztom képét), akár az I-esbe való RBA is kompatibilissé tehető.
De ha már Smoant, náluk már kapható a Knight AIO néhány színben, lehet régóta csak én nem vettem észre, de a HC-n nyilván nyoma sincs még…
ugye azért azt is látjátok, hogy ez egy 14,4cm magas monstrum?!
A Smoant aio-hoz képest +2ml tank nekem biztos nem érné meg a méretbeli kompromisszumot. A beépített 2800mAh-s akku klassz, de akkor se cipelnék magammal egy ekkora eszközt.