Rendben. Varom. Kivancsi vagyok a velemenyedre.
Ma lesz publikálás, 18:00-kor. Köszönöm a türelmet.
Meg mindig varom. Izgalommal
Kozben elneztem az idot. Mar olvastam. Szep beszamolo sikeredett. Gratula. Es csak annyi, hogy aki teheti vegye meg az eredetit. Meg eri az arat.
Így van. Megéri az eredetit megvenni. Sajnálom hogy nem tehetem meg, vagy inkább azt hogy olyan drága.
Végre van víztiszta üvegpalást is hozzájuk. Mindig is jobban tetszett mint a nikotinsárga ultem meg a matt PC amit esznek az aromák
Bár van még azon javítani, mert ők sem tanultak még más olyan tankok készítőitől akik egy pici peremet hagynak a palást szélénél, emiatt nem törik az üveg azonnal egy egyszerű eldőlésnél. Okay a KHW-nál az üveg még egy új dolog.
Nekem az üveggel jobban tetszik. Az mindenhez passzol szerintem.
Pontosan, üveggel egyértelműen jobb.
Szia! FL Dvarwról ennyi idő használat után véleményed? Még mindíg ajánlott kategória? Pro és kontra? Olvastam Kinga tesztjét is. Az eredetibe érezni olyan bosszantó dolgokat mint a clónnál? Megszorulás, tömítések? És a 24-esbe nagyobb a hely vagy csak anyagvastagságba jelentkezik a különbség?
Szia. Igen ajanlott. Most a taifunt azota nem is hasznaltam, pedig az is egy kivalo rta. Nekem eredeti van. Nincs gond az illesztesekkel, tomitesekkel. En 2- es vagy 2,5- es magra tekerek 7 menet. Kanthal vagy NI80. Igy 0,8-1,5 ohm. Nagyon jok az izzek. Afc- ket nem rendeltem. Gyarival hasznalom. Nekem tokeletes.