Én nem nézek le senkit mert én sem tudok mindent,de azért belekotyogok mindenbe
Most épp 47watton van, próbálkozom vele
Ha később is fenn áll ez az állapot akkor legközelebb több vatta kell. Ha adott a vatta vastagsága, akkor a maradékból is lehet oda tömködni egy kicsit. Sőt, azt majd most is megteheted, ha majd ürül még kicsit a tankod.
Én most igazából arra próbáltam ezzel célozni, hogy egy nagyon jó segítőkész csapat vagytok.
Mert a facebookos csoportokban szoktam nézelődni és általában a kinevetést kapják a kezdők, elfelejtik hogy nekik is jól jött/ jól jött volna a segítség
Szinte biztos, hogy a több vatta lenne a tuti megoldás. Uh támogató jelleggel, teljes tyúkmellszélességgel követelem a több vatta elhelyezését!
Én voltam kisdobos és úttörő is és ott segítek ahol tudok jó helyen vagy itt az tuti segítünk ha kell tessék szólni vagy kézzel inteni
Meg érkezett a vatta felvásárló
Mondjuk akinek mi segítünk, az kezdheti ásni az alapot az atombunkernek De ez van, ezt kell szeretni
Tavaj hiánycikk volt a vatta és a dróthalmaz, mert kezdő létemre felvásároltam mindet
Nekem már kész is van
Sajnos még mindig fent áll az hogy köpködi a liquidet, úgyhogy több vattát kell bele raknom valószínűleg
Hát, ez egy kemény biznisz.
Néha előferdül. 2 perc alatt orvosolható probléma.
1 bejegyzést új témára osztott fel: Segítségkérés tekeréshez
Nagyon elkanyarodott az eredeti témától, ezért lezártam.