Megérkezett? De jó! Gratula hozzá!!! Sok sok kellemes gőzölést, és csodás ízeket vele!!! Érezzétek jól magatokat, sőt egymást! A tankkal és a moddal sem lőttél mellé! Öröm a háznál! Szép estét!!!
Ne tarts tőle, iszonyat körmökkel épített egy hölgy velünk közösen (természetesen neki sem segítettünk a gyakorlati részben egyáltalán, ahogy ez nálunk megszokott), gond nélkül, 25 perc alatt végzett a Zeussal, úgy, hogy életében most látott először szétszerelt tankot. Semmi gond sem lesz!!!
Ha előregyártott huzalt teszel bele az szerintem nem lesz vészes, és most a műkörmökre gondolok. Majd mikor már magad tekered akkor el kell sajátítanod. Mert, hogy őszinte legyek néha szükség van az ujjhegyekre, ami a hosszú köröm miatt aggályos. De megoldjuk ám, ne izgulj.
Hát én sem próbálkoztam még soha sem vele, most láttam élőben én is először kész tekerést és “cipőfűzős” vattát.
Őszintén, én nagyobb alkatrészekre számítottam
Ahogy @Ispy írta mindenki tepsire és felnicsavarokra számított, kerítés oszlopokkal… De amint megszokod-elfogadod, hogy ez csak drót, meg néhány csavar, nevetni fogsz az egészen.
Ahogy a Kedvesem találóan megjegyezte: mit szenvedtek annyit, egy sima manikűr háromszor ilyen bonyolult!
Ez mondjuk a yt hibája is, mert az ember felkészül, megnéz egy tonna videot, ahol a 27 colos monitoron bámulja a bezoomolt decket, így persze, hogy élőben kiszalad az ember száján egy miafaszomez. De aki képes bekötni a cípőjét, az ezzel is boldogulni fog. Kivéve, ha ilyen farkas jellegű karmokkal rendelkezik. Bocs Zsani.