Vatta probléma ,nekem is szokott ilyen lenni
akkor régi szett új szívás ,újratábla ![]()
Nehogy feladd a célegyenesben Zsanett ![]()
Elkéstem.
Szerintem elvitte a menet a vattát. Nagyon rálóg.
De lehet tévedek. Elfelejtettem mondani, hogy új tankot csak félig töltünk, próbaképp. ![]()
Kezd kevésbé köpködni, próbálkozom
Nem adom fel!! ![]()
Hát én telibe feltöltöttem ![]()
Azt spec télleg nem szabad…
Komolyan, ez lassan izgalmasabb, mint az EB döntő.
![]()
Hogy állunk az Úr színe előtt? Jobb lett vagy maradt a gond?
Jelentem, jobb lett ![]()
Megszűnt a köpködés?
Igen, már csak minimálisan érzem a szám szélén, és a drip tipen is kicsit látszik csak a nagyobb csöpp
Ok, próbálj meg slukkolás előtt kicsit belefújni a driptipbe, gyengén, nem teli tüdőből.
Csak egy fél lélegzetnyit.
Abban bízom, hogy csak túl lett áztatva a vatta elsőre. És nem kell szétszedni a tankot. ![]()
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget és hogy végig izgultátok velem az első építésem!! ![]()
![]()
![]()
Legyen sok örömed a szettben! A mosoly ott bújkál már legalább a szád sarkában?
Ahogy az első ejtőernyős ugrásnál: ugrottál, túlélted! Ennyi! Ugye nem egy varázslat? Legközelebb már sokkal jobb lesz! És majd én is jobban figyelek, illetve használom a nagyítás funkciót a fotóknál! Vagy felveszem a szemüvegem…
Most amíg friss az élmény, egy papírra írd fel a tekerés adatait, anyag, menetszám. Így ha bejön a huzal tudsz pont ilyet venni és a tekerésnél már nem kell számolgatnod. ![]()
Jah,csak ennyi az építés ? ![]()
ugye hogy nem is olyan nehéz![]()
Örömöd leld az új szettedben ,klassz ízeket hozzá ![]()
Köszönöm szépen ![]()
Igen, teljes mértékben meg van a siker élmény ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
És tényleg nem volt olyan eszeveszett nehéz a dolog, bár majd a tekerésre leszek kíváncsi hogy az hogy fog menni.
A legközelebbi építésem szeretném majd nem előre tekert coillal készíteni.
Azért csináltam ezzel, mert nem rendeltem még hozzá cuccokat mert nem tudtam mikor érkezik majd meg.
Kicsit édesebbnek érzem vele a Pinkman-t de nem sokkal intenzívebb.
Mi akkor is itt leszünk és segítünk![]()
Vagy el trollkodjuk ugye ? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izzíts szívás nélkül kicsit, hogy elpárologjon a felesleges liquid. Mert valószínűleg túl lett áztatva a vatta, ahogy Viktor is írta. De lehet, hogy egy picivel magasabb watt sem ártana.
Sokkal jobb így el trollkodva is minthogy azt se tudjam hogy állok neki, és nem egy facebookos csoportban kapom a lenéző kommenteket![]()
![]()
Próbáltam azt is csinálni, mint a porlasztós tankomnál is hogy izzitok szívás nélkül, és kicsit megszivom kikapcsolt állapotban