Vatta problĂ©ma ,nekem is szokott ilyen lenniâakkor rĂ©gi szett Ășj szĂvĂĄs ,ĂșjratĂĄbla
Nehogy feladd a célegyenesben Zsanett
ElkĂ©stem. Szerintem elvitte a menet a vattĂĄt. Nagyon rĂĄlĂłg. De lehet tĂ©vedek. Elfelejtettem mondani, hogy Ășj tankot csak fĂ©lig töltĂŒnk, prĂłbakĂ©pp.
Kezd kevésbé köpködni, próbålkozom
Nem adom fel!!
Håt én telibe feltöltöttem
Azt spec tĂ©lleg nem szabadâŠ
Komolyan, ez lassan izgalmasabb, mint az EB döntĆ.
Hogy ĂĄllunk az Ăr szĂne elĆtt? Jobb lett vagy maradt a gond?
Jelentem, jobb lett
MegszƱnt a köpködés?
Igen, mår csak minimålisan érzem a szåm szélén, és a drip tipen is kicsit låtszik csak a nagyobb csöpp
Ok, prĂłbĂĄlj meg slukkolĂĄs elĆtt kicsit belefĂșjni a driptipbe, gyengĂ©n, nem teli tĂŒdĆbĆl. Csak egy fĂ©l lĂ©legzetnyit.
Abban bĂzom, hogy csak tĂșl lett ĂĄztatva a vatta elsĆre. Ăs nem kell szĂ©tszedni a tankot.
Nagyon nagyon nagyon szĂ©pen köszönöm mindenkinek a sok-sok segĂtsĂ©get Ă©s hogy vĂ©gig izgultĂĄtok velem az elsĆ Ă©pĂtĂ©sem!!
Legyen sok örömed a szettben! A mosoly ott bĂșjkĂĄl mĂĄr legalĂĄbb a szĂĄd sarkĂĄban?
Ahogy az elsĆ ejtĆernyĆs ugrĂĄsnĂĄl: ugrottĂĄl, tĂșlĂ©lted! Ennyi! Ugye nem egy varĂĄzslat? Legközelebb mĂĄr sokkal jobb lesz! Ăs majd Ă©n is jobban figyelek, illetve hasznĂĄlom a nagyĂtĂĄs funkciĂłt a fotĂłknĂĄl! Vagy felveszem a szemĂŒvegemâŠ
Most amĂg friss az Ă©lmĂ©ny, egy papĂrra Ărd fel a tekerĂ©s adatait, anyag, menetszĂĄm. Ăgy ha bejön a huzal tudsz pont ilyet venni Ă©s a tekerĂ©snĂ©l mĂĄr nem kell szĂĄmolgatnod.
Jah,csak ennyi az Ă©pĂtĂ©s ? ugye hogy nem is olyan nehĂ©zâ
Ărömöd leld az Ășj szettedben ,klassz Ăzeket hozzĂĄ
Köszönöm szépen
Igen, teljes mértékben meg van a siker élmény
Ăs tĂ©nyleg nem volt olyan eszeveszett nehĂ©z a dolog, bĂĄr majd a tekerĂ©sre leszek kĂvĂĄncsi hogy az hogy fog menni.
A legközelebbi Ă©pĂtĂ©sem szeretnĂ©m majd nem elĆre tekert coillal kĂ©szĂteni.
Azért csinåltam ezzel, mert nem rendeltem még hozzå cuccokat mert nem tudtam mikor érkezik majd meg.
Kicsit Ă©desebbnek Ă©rzem vele a Pinkman-t de nem sokkal intenzĂvebb.
Mi akkor is itt leszĂŒnk Ă©s segĂtĂŒnkâ
Vagy el trollkodjuk ugye ?
IzzĂts szĂvĂĄs nĂ©lkĂŒl kicsit, hogy elpĂĄrologjon a felesleges liquid. Mert valĂłszĂnƱleg tĂșl lett ĂĄztatva a vatta, ahogy Viktor is Ărta. De lehet, hogy egy picivel magasabb watt sem ĂĄrtana.
Sokkal jobb Ăgy el trollkodva is minthogy azt se tudjam hogy ĂĄllok neki, Ă©s nem egy facebookos csoportban kapom a lenĂ©zĆ kommenteketâ
PrĂłbĂĄltam azt is csinĂĄlni, mint a porlasztĂłs tankomnĂĄl is hogy izzitok szĂvĂĄs nĂ©lkĂŒl, Ă©s kicsit megszivom kikapcsolt ĂĄllapotban