Új szettem 😍

Vatta probléma ,nekem is szokott ilyen lenni​:zany_face:akkor régi szett új szívás ,újratábla :blush:
Nehogy feladd a célegyenesben Zsanett :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Elkéstem. :flushed_face: Szerintem elvitte a menet a vattát. Nagyon rálóg. :thinking: De lehet tévedek. Elfelejtettem mondani, hogy új tankot csak félig töltünk, próbaképp. :confused:

4 Likes

Kezd kevésbé köpködni, próbálkozom

Nem adom fel!! :flexed_biceps:

3 Likes

Hát én telibe feltöltöttem :rofl:

3 Likes

Azt spec télleg nem szabad…

3 Likes

Komolyan, ez lassan izgalmasabb, mint az EB döntő. :sweat_smile: :grinning:

10 Likes

Hogy állunk az Úr színe előtt? Jobb lett vagy maradt a gond?

2 Likes

Jelentem, jobb lett :heart_eyes:

3 Likes

Megszűnt a köpködés?

2 Likes

Igen, már csak minimálisan érzem a szám szélén, és a drip tipen is kicsit látszik csak a nagyobb csöpp

2 Likes

Ok, próbálj meg slukkolás előtt kicsit belefújni a driptipbe, gyengén, nem teli tüdőből. :wink: Csak egy fél lélegzetnyit.
Abban bízom, hogy csak túl lett áztatva a vatta elsőre. És nem kell szétszedni a tankot. :wink:

5 Likes

Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget és hogy végig izgultátok velem az első építésem!! :heart::heart::heart:

4 Likes

7 Likes

Legyen sok örömed a szettben! A mosoly ott bújkál már legalább a szád sarkában?
Ahogy az első ejtőernyős ugrásnál: ugrottál, túlélted! Ennyi! Ugye nem egy varázslat? Legközelebb már sokkal jobb lesz! És majd én is jobban figyelek, illetve használom a nagyítás funkciót a fotóknál! Vagy felveszem a szemüvegem…
Most amíg friss az élmény, egy papírra írd fel a tekerés adatait, anyag, menetszám. Így ha bejön a huzal tudsz pont ilyet venni és a tekerésnél már nem kell számolgatnod. :wink:

5 Likes

Jah,csak ennyi az építés ? :rofl::rofl:ugye hogy nem is olyan nehéz​:grin:
Örömöd leld az új szettedben ,klassz ízeket hozzá :blush:

5 Likes

Köszönöm szépen :heart:

Igen, teljes mértékben meg van a siker élmény :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::heart_eyes::tada::bottle_with_popping_cork:
És tényleg nem volt olyan eszeveszett nehéz a dolog, bár majd a tekerésre leszek kíváncsi hogy az hogy fog menni.

A legközelebbi építésem szeretném majd nem előre tekert coillal készíteni.
Azért csináltam ezzel, mert nem rendeltem még hozzá cuccokat mert nem tudtam mikor érkezik majd meg.

Kicsit édesebbnek érzem vele a Pinkman-t de nem sokkal intenzívebb.

5 Likes

Mi akkor is itt leszünk és segítünk​:blush:
Vagy el trollkodjuk ugye ? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

5 Likes

Izzíts szívás nélkül kicsit, hogy elpárologjon a felesleges liquid. Mert valószínűleg túl lett áztatva a vatta, ahogy Viktor is írta. De lehet, hogy egy picivel magasabb watt sem ártana.

4 Likes

Sokkal jobb így el trollkodva is minthogy azt se tudjam hogy állok neki, és nem egy facebookos csoportban kapom a lenéző kommenteket​:heart::hugs:

7 Likes

Próbáltam azt is csinálni, mint a porlasztós tankomnál is hogy izzitok szívás nélkül, és kicsit megszivom kikapcsolt állapotban

3 Likes