Új szerzemény és a laikus MTL felhasználó

Sziasztok!

Ma végre megérkezett a Dead Rabbit 4 egy Lost Vape Mod-dal. Nagy nehezen, egy óra alatt össze is eszkábáltam, finom és jó gőze van.

Eddig MTL-t használtam, aztán rám jött, hogy én DL-ezni akarok. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan érdemes átállni? Jelenleg pár slukk után pici fejfájás és halvány szédülés jelentkezik, 2-es erősségű a leves. Erősítsetek meg abban, hogy ez ilyen váltásnál normálisnak mondható :smiley:

4 kedvelés

Szia :slightly_smiling_face:,

Úgy nézem, ez egy dupla tekercses dl rta, így a váltás mtl-ről éles, ez esetben nem lepődök meg a szédüléses, fejfájásos tüneteken.

Kezdésnek szerencsésebbnek gondolnék egy single coil-os tankot (azt nem tudom, hogy a tiédet meg lehet-e így is építeni :thinking: ), esetleg rdl-re szűkítve, majd fokozatosan áttérni.

De mivel már megvetted ezt, így azzal próbálkoznék, hogy nikotin mentes liquidet töltenék bele. :woman_shrugging:

5 kedvelés

Akkor ebbe beleválasztottam :sweat_smile: most már mintha kezdenék el lenni vele. Próbálok inkább többször keveset. Meg lehet single-re csinálni ha minden igaz, meg az egyik fele kivehető belül (azért a profik erősítsenek meg). Egyébként egy-az-egyben olyan érzésem van, mint amikor tiniként legelőször rágyújtottam :joy: de tetszik nagyon a DL.