Ma végre megérkezett a Dead Rabbit 4 egy Lost Vape Mod-dal. Nagy nehezen, egy óra alatt össze is eszkábáltam, finom és jó gőze van.
Eddig MTL-t használtam, aztán rám jött, hogy én DL-ezni akarok. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan érdemes átállni? Jelenleg pár slukk után pici fejfájás és halvány szédülés jelentkezik, 2-es erősségű a leves. Erősítsetek meg abban, hogy ez ilyen váltásnál normálisnak mondható
Úgy nézem, ez egy dupla tekercses dlrta, így a váltás mtl-ről éles, ez esetben nem lepődök meg a szédüléses, fejfájásos tüneteken.
Kezdésnek szerencsésebbnek gondolnék egy single coil-os tankot (azt nem tudom, hogy a tiédet meg lehet-e így is építeni ), esetleg rdl-re szűkítve, majd fokozatosan áttérni.
De mivel már megvetted ezt, így azzal próbálkoznék, hogy nikotin mentes liquidet töltenék bele.
Akkor ebbe beleválasztottam most már mintha kezdenék el lenni vele. Próbálok inkább többször keveset. Meg lehet single-re csinálni ha minden igaz, meg az egyik fele kivehető belül (azért a profik erősítsenek meg). Egyébként egy-az-egyben olyan érzésem van, mint amikor tiniként legelőször rágyújtottam de tetszik nagyon a DL.