Új szerzemény és a laikus MTL felhasználó

Sziasztok!

Ma végre megérkezett a Dead Rabbit 4 egy Lost Vape Mod-dal. Nagy nehezen, egy óra alatt össze is eszkábáltam, finom és jó gőze van.

Eddig MTL-t használtam, aztán rám jött, hogy én DL-ezni akarok. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan érdemes átállni? Jelenleg pár slukk után pici fejfájás és halvány szédülés jelentkezik, 2-es erősségű a leves. Erősítsetek meg abban, hogy ez ilyen váltásnál normálisnak mondható :smiley:

6 kedvelés

Szia :slightly_smiling_face:,

Úgy nézem, ez egy dupla tekercses dl rta, így a váltás mtl-ről éles, ez esetben nem lepődök meg a szédüléses, fejfájásos tüneteken.

Kezdésnek szerencsésebbnek gondolnék egy single coil-os tankot (azt nem tudom, hogy a tiédet meg lehet-e így is építeni :thinking: ), esetleg rdl-re szűkítve, majd fokozatosan áttérni.

De mivel már megvetted ezt, így azzal próbálkoznék, hogy nikotin mentes liquidet töltenék bele. :woman_shrugging:

9 kedvelés

Akkor ebbe beleválasztottam :sweat_smile: most már mintha kezdenék el lenni vele. Próbálok inkább többször keveset. Meg lehet single-re csinálni ha minden igaz, meg az egyik fele kivehető belül (azért a profik erősítsenek meg). Egyébként egy-az-egyben olyan érzésem van, mint amikor tiniként legelőször rágyújtottam :joy: de tetszik nagyon a DL.

6 kedvelés

Ja, jól belecsaptál a lecsóba. :slightly_smiling_face:

Örülök, hogy így is tetszik, esetleg akkor nézd meg majd a single építést, hogy lehet-e egyáltalán, s ha igen, akkor hogyan, jó-e úgy (nem biztos)…Elképzelhető, hogy Neked mtl után elsőre úgy kellemesebb lenne. Picit szűkítheted is, próbálgatni és szokni kell. :+1:

Vegyes felhasználónak lenni jó, kellemes gőzöket! :hugs:

6 kedvelés

Mondjuk pont egy DL szett vált ki ilyen érzést? :thinking::grin:

3 kedvelés

Csak frissen reggelről első nagy sluk. Fejfájás nélkül. :grin:

5 kedvelés

Simán építeném 1 tekeréssel, akárcsak a Fat Rabbit-et szoktam.
:saluting_face:
szerk.:

5 kedvelés

Aszittem elsőre, hagyományos villanyborotva :roll_eyes::open_mouth:éccakás szemek :roll_eyes::joy:

3 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm! Mindenképp megnézem majd, bár most már egymás után megyeget pár slukk fejfájás nélkül úgyhogy alakulok :relieved_face: A levessel mellé nyúltam, nagyon nem ízlik ez az íz, úgyhogy gyorsan rendeltem másik hármat az itthon lévő kettő mellé, abból egy már érik. Egy jó Full Moon. Úgy olvastam arra nem-igen lehet panasz :smiling_face_with_sunglasses: és páromnak is most rendeltünk egy nyuszit :smiling_face_with_sunglasses:

4 kedvelés

Csak az emlék :joy: ugyan az a fejfájás, ugyan az a könnyedtség érzés :joy:

4 kedvelés

Így lesz előbb-utóbb nálam is, bár lehet holnap reggel meg fog borítani eleinte :joy:

4 kedvelés

Megnézem mindenképp! Még nem akarom szétszedni, életem első RDA összerakása ami a működik :sweat_smile:

5 kedvelés

Amennyiben a képeden levő a “ludas”, az RTA. Az RDA általában tartály nélküli.
Dead Rabbit 4 RTA:

Dead Rabbit 4 RDA:

Minél többet gyakorlod annál jobban fog működni-ízleni.
:saluting_face: :face_in_clouds:

6 kedvelés

Ááá bocsi, összekevertem őket … látod még egy jó darabig kezdő leszek a témában :confounded_face: Úgy lesz de még élvezem egy kicsit hogy működik :sweat_smile::joy:

5 kedvelés

Egyébként az RDA gondolatával is játszottam már, de az még korai lenne :sweat_smile:

6 kedvelés

Ha rendelkezel squonker tipusú készülékkel, belekezdést javaslom-támogatom.

Sad Robot Vape Trick

6 kedvelés

Nem még :confused: de ami késik … most kiköltekeztem rendesen egyébként. A havi keretet ellőttem :sweat_smile:

4 kedvelés

Adok-veszekben szoktak lenni jóárasított cuccok.
:wink:

5 kedvelés

Belekukkantok :smiling_face_with_sunglasses:

5 kedvelés

Csak, hogy hihető legyen a Fat Rabbit 1 tekeréssel is műxik:

7 kedvelés